reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
annacka- również czekam na dobre wieści :-)
estranea- wyślij mi meila na priv, podeśle Ci w pdf, przejrzysz i zobaczysz, czy Cie zainteresuje, czy warto kupić, ja jestem zwolennikiem książek standardowych, ale pobieram ebooki, żeby poczytać kilak stron, czy waro.. myślę, ze tak, zawsze coś zostanie w głowie i pomoze
słonko- ja mam takie powiedzenie, ze dziecko się boi tego, czego nie zna, chodzi do przedszkola, bo to sfera dla niej bezpieczna, obyta, odpowiedź o krześle jest typową wymówką, bo ona tak na prawdę, nie wie czego się boi. Spróbuj zobrazować jej na starcie cały program co się tam dzieje, ile to trwa, i kiedy rodzice przychodzą, jak nie słowem, to zabawą :-)
Anula bardzo chętnie pokażę się przed- tragedia Posejdona, jeszcze tak źle nie było :-D
Zobacz załącznik 632316
zanag- ja mam stare po 1 szej ciąży do karmienia z których nigdy nie korzystałam :-D wkurzały mnie te zapinki
mitemil- ja właśnie czekam an te wicie gniazda, bo jak na razie to mi się tyłek do narożnika przykleja
lili- mi już mdłości dawno przeszy, nie pomogę :-(
turku c- uważaj an to tętno, mojej koleżance przydarzyła się tragedia w 22 tyg miesiąc temu, miała wysokie ciśnienie, nie pisałam tu, bo nie chciałam nikogo straszyć, ani dołować, ale bardzo proszę kontroluj to
Pozarłam zupe pomidorowa u teściowej, bo miała tez pomidorowa, ale z makaronem, po to,żeby przyjść do domu i zjeść z ryżem, czy to nie przesada? :-D Piękna pogoda, za godzine wychodzę do fryca

dziewczyny kiedy najlepiej zrobic polowkowe miedzy jakimi tygodniami??
tak sie astanawiam ,ze pojde wtedy na 4d (do innego lek bo moja ma tylko zwykle) ale co zadzwonic i pow wprost ,ze tylko badanie polowkowe mnie interesuje??

Dziękuję Lilli,ja mówię czasem mężowi,że zostałam oszukana ;),wszędzie pisze o 2 trym.,że to mięsiąc midowy ciąży,a u mnie gorzej..;) Mam nadzieję,że szybko będzie u Ciebie lepiej:) Życzę Ci też dużo dobrego humoru,będzie łatwiej:)

Właśnie tak mi też siostra mówiła,żeby z tym do lekarza..jutro rano mam wizytę. Mierzę ciśnienie i tę tno kilka razy dziennie,pokaże doktorce.

turkuc sa czopki na mdlosci,wymioty nazywaja sie torecan,mi w poprzedniej ciazy gin przepisal (bo mialam wesele i nie chcialam zafajdac gosci),w tej juz nie bo uwazal ze dam rade. moze sprobuj ze swoim ginem o tym pogadac jesli tak bardzo sie meczysz. I duzo pij kochana

Nie ma to jak mieć grzeczne dzieci, godzinę się zdrzemnełam a dom nadal stoi :)
co do (.)(.) to no urosły , noszę sportowy stanik to nie muszę ciągle nowego kupować bo się fajnie rozciąga

reklama
Ciężko z tym piciem,bo gdy tylko czuję wodę lub,że mam pić prawie wymiotuję.. Na razie rozpuściłam sobie sód i potas z glukozą (stale to noszę w torebce-zalecenie lekarza poza ciążą),staram się to pić..

Do góry