reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ja już sprawdzałam pełnie księżyca w okolicach mojego terminu (28.12) i wypada 6stycznia. Ostatnio wśród znajomych wszyscy się wstrzelili w pełnie. Więc może wtedy się spotkamy na porodówkach - tylko że w innych miastach:-)

reklama
no wiesz zanag ja Antosia mialam rodzic 31grudnia a urodzilam 12stycznia to troche roznicy jest.Nigdy nie wiadomo kiedy dzidziusiowi zechce sie wyjsc na ten swiat. A teraz jak sobie pomysle ze gdyby moj antek urodzil sie 13dni wczesniej to szedl by teraz do zerowki to mi ciarki wychodza bo on jeszcze taki dziecinny....

dlatego ja zaciskam (póki co tylko :p) kciuki, by jednak udało się się urodzić w styczniu
sama jestem z grudnia i jako dziecko/młodzież były momenty, gdy zazdrościłam innym urodzenia się w pierwszej połowie roku
no ale nic - to już nie będzie mój wybór :D

Ulenka nie mam pojecia co to za potrawa, juz nawet nie pamietam dokladnej nazwy hihih.

A my.... wracajac z biedronki stwierdzilismy, ze nie chce nam sie do domu i pojechalismy nad jezioro nyskie ( a z tamtad juz z 25 km do Czech hahaha) a wracajac nad drugie jeziorko gdzie buduja caly kompleks wypoczynkowo - turystyczny, jest juz piekne molo, plac zabaw i silownia na swiezym powietrzu (tak w ogole to taka jest u mnie na wsi, super sprawa :) znajduje sie kolo placu zabaw wiec matka na rowerek a dziecko na hustawce hihi)
Obzarlam sie lodami kreconymi dzisiaj na tej malej wycieczce hahah i caly czas czuje smak smietankowy w ustach. A chodzi za mna smak lodow porzeczkowych mniam mniam :)

Buziaki kochane mamuski :)

Witajcie!

Egzamin dzisiejszy napisany, właśnie wróciłam do domu. Z egzaminu zeszłotygodniowego dostałam 5, więc super się cieszę. :-)

Poczytałam Was na szybko i powiem Wam, że czytam Wam w myślach, bo wracając wparowałam do maca na frytki i kratofelki z sosem śmietanowym, hihi. Było boooskie i tak duuużo :-) A potem podjadłam od Mężusia jeszcze troszkę nowej kanapeczki, mmm.

Witam nowe Mamcie grudniowe!

Od jutra dalsza nauka, jeszcze 2 egzaminy. Jutro też jade zrobić badania krwi i moczu, aby były świeżutkie na wtorkową wizytę u gin.

Buziaki Kochane!

kochane mam pytanie jestem w 15 tygodniu i waga ani drgnie czy to normalne nie to ze mnie to nie cieszy ale chodzi o dobro dzidziusia jak myslicie?

Ona ja jestem podobnie jak ty, leci juz mi 16 i jak do tej pory na minusie jestem 3 kg. W pierwszej ciazy bylo tak samo. Takze nie martw sie, jest wszystko dobrze :)

reklama
Anula brawo ;-) same pysznosci dzis jadlas ;-)

Dziewczyny powrocily zaparcia... pewnie od zelaza :-( znow Lactulosum poszedł w ruch. Zaczęłam sie martwić czy nie zaszkodza mojemu dzieciatku :-(

Do góry