reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

witam
ja swoje dzieciaki rozwiozłam , zrobiłam zakupy ( bo jutro sklepy zamknięte) i teraz odpoczywam

co do płaskiego brzucha to ja w pierwszej ciąży i owszem miałam długo ale teraz już kolejna i brzuch spory :)

reklama
hej,
Ja termin mam na połowę grudnia, wiec jeszcze dużo czasu aczkolwiek jestem troszkę nie cierpliwa i juz nie mogę się doczekać ;]
Na razie zyję od wizyty do wizyty aby zobaczyć maluszka :)) Aaa w ktorym tygodniu poznałyście płec???

Hej! Chciałam napisać, że znikam na kilka dni. Dziś w nocy jedziemy nad morze ze znajomymi i pewnie nie będzie czasu na pisanie, bo długi weekend zapowiada się aktywnie ;-)
Życzę Wam udanego długiego weekendu i do przeczytania!

Agrafka tylko nie skacz z tego okna kobietko damy radę jak nie my to kto;-)

Ja znowu Was czytam zamiast pracować i tak mi się skojarzyło z Twoim tekstem bo pracuję w piwnicy i żeby wyskoczyć przez okno musiałabym na parapet wskoczyć a potem już równo z ziemią więc u mnie Twój plan by się nie sprawdził :-D

Olushia tu sporo dziewczyn poznaje płeć już na przezierności czyli w 12 tygodniu ale wiele zależy od sprzętu doświadczenia lekarza i co możenajważniejsze od ułożenia dziecka w trakcie usg. Ja w poprzednich ciążach poznalam płeć w 16 i 18 tygodniu i teraz pewnie też nie prędze. Chcialabym na sierpień żeby móc tacie na urodziny oznajmić, że wreszcie wnuczkę będzie miał, no ale najpierw nasze bobo musiałoby się dziewczynką okazać :tak:

Buziaki dla Was dziewuszki i miłego dnia.

eli- dzięki za przypomnienie, znowy bym zapomniałą o zakupach przed wolnym :szok:
olushia- Damian pokazał siusiaka na badaniu przezierności czyli 12-13 tydzień, druga dzidzia jest uparciuchem i nadal nie wiem.
słonko- udanego pobytu, wdychajcie dużo jodu i odpoczywajcie, ja też odliczam dni do wyjazdu do Sarbinowa- 14 lipiec
jopal- hehe dzięki, na szczęście mieszkam na parterze jedyne co to bym wpadła na róże :-D. zjadłam syte śniadanie, wypiłam kawę i już świat stał się piękniejszy, jedziemy z Damianem do mojej przyjaciółki (co wcześniej pisałam, że 7 tyg po mnie dowiedziała się, ze jest w ciaży) nasze chłopaki się pobawią, a my rzucimy się na smakołyki :-D

To badanie przezierności - to pierwsze prenatalne (genetyczne) ???? Jeżeli tak to miałam robione w tamtym tygodniu i lekarz nic nie powiedział, więc może nie było widać... Czuje, że to będzie chłopak :)

reklama
slonko udanego wypoczynku:)

my narazie nie planujemy wyjazdu zawsze na ostatnia chwile,ale akurat jak moj ma urlop jak bedziemy mieli wesele w sierpniu i zaplanowany remont trzeba sypialnie odnowic na powitanie maluszka ale na jakis weekend wyskoczymy gdzies;-)aczkolwiek jak bede rosła jak do tej pory to nie wiem czy sie rusze:szok:

olushia lekarz mowi ile mm wynosi przezierność karkowa to zobacz na zdjeciu usg albo na opisie usg tam musi byc zapisane;-)

Do góry