reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej dziewczyny
Przepraszam bo nie wiem kto o to pytał ale Furaginum jest bezpieczne w ciąży ja brałam prawie całą drugą ciążę bo nie mogłam się bakterii z moczu pozbyć po ciąży jak ręką odjął. Zresztą jest też bezpieczne dla małych dzieci najstarszy synek chorował na ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek od 8 miesiąca życia do roczku prawie i przez ten czas kruszyłam mu codziennie do mleka pół tabletki furaginum. Inna sprawa, że żeby go wyleczyć trzeba było szukać przyczyny, którą w końcu prywatnie znaleźliśmy bo chyba do dziś by na lekach ciągnął, bo tylko leczyli nie zastanawiając się skąd się to bierze - kolejna historia o służbie zdrowia:wściekła/y:

No i jeszcze sprawa usg w żadnej ciąży nie miałam dopochwowego tylko przez brzuch.

reklama
co do usg to wszystko zależy od lekarza,ja z córcią miałam robione tylko 3 razy a teraz lekarz powiedział ze usg będzie co wizyta indywidualne podejscie.

Dzień dobry :-)

Ja dziś mogłam pospać, bo mąż pojechał z dziećmi na zakupy, to listonosz mnie obudził po 9 i juz nie zasnęłam. Inna sprawa, że kolejny raz w sobotę wstaję z bólem głowy:-( Nie znoszę tak, bo pewnie do wieczora mnie ten ból będzie męczył.

Jopal ja.się z Toba zgadzam co do Furaginum. Brałam i w ciąży i dawałam dzieciom. ;-)

Czarna, to nie będziesz mieć tego usg ok 12-13 tyg? No i to pierwsze miałaś na potwierdzenie ciąży? Widzisz ja wciąż czekam, żeby po raz pierwszy zobaczyć swojego maluszka. Do świadomości, że w ciąży jestem juz przywyklam,ale okruszka nie widziałam i jednak się troszkę stresuje ;-)

Agrafko u mnie też sny kosmiczne...haha...skąd to się bierze człowiekowi w głowie? :-)

Gosia a tej melisy próbowałas? Pomaga na bezsenność, serio :-)

Miłej soboty wszystkim życzę! Ja dziś robię pizze i sernik na zimno :p No i posprzątać musze :-/

magda uk zapomniałam:zawstydzona/y: ale wypróbuje,to na noc się pije czy w ciągu dnia też?Oby mnie nie uspokoiła za bardzo:-D

Madzia pewnie ze się podzielę :-) ciekawe ile za takie jedno zdjęcie trzeba będzie zapłacić bo na pewno za darmo nie będzie :-) ponoc nawet płytkę mozna z ruchami dziecka :) no zobaczymy jak to będzie :p

reklama
to ide zaparzyć nie zaszkodzi a może pomóc;)

Boże jak gorąco... nie moge już,zimno zle,goraco zle nie dogodzi...;-)

Do góry