reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

no wlasnie nie wiem,bo do placka nie obieram zeby ladny kolorek byl ale do kompotu..? hmmm ja nigdy nie gotowalam kompotu z rabarbaru,ale ten smak pamietam z dziecinstwa pychota.

reklama
Ja wczoraj z ciekawości szukałam info o tym w necie. I jedna z Pań pisze o tym, że jeśli ktoś lubi jeść rabarabr, to poleca go obrać. Jeśli ktoś natomiast tylko pije i wytrzuca składniki stałe, to można sobie darować. Chciałam wczoraj spróbować sztuczki Pani Gessler odnośnie barwienia plastrem buraka, ale nie miałam.
Tez uwielbiam taki kompot. To jeden z tych smaków z dzieciństwa, albo taki rabarabr w cukrze do pogryzania ;-)

Haha...jedzcie na zdrowie :-) Ja uwielbiam kombinować w kuchni :p

Annemase współczuję migren :-/ Trzymaj się!

Dzieki :) Od razu mi lepiej.
Dostałam placek drożdżowy z rabarbarem od teściowej, był pyszny i nawet zatrzymał mdłości wywołując zgagę no ale coś za coś :)

Ulenko o nie....ja bez serca? Never :p Pamiętaj,że zawsze się podzielę ;-)

Paulina śpij dobrze i czekam na filmik z niecierpliwością :-)

reklama
W każdej ciąży spałam na brzuchu jak długo się dało i nigdy nie pytałam lekarza o zdanie. Przestawałam kiedy brzuch mi przeszkadzał i było mi poprostu niewygodnie. Myślicie że to może szkodzić dziecku?

Do góry