reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Agrafko mnie też już piersi nic nie bolą. Ba! Mi w ogóle nic nie jest,a usg dopiero za ok 3 tyg...na prawdę aż nie wierzę,że można mieć tak lekki początek,ale ja się cieszę,bo po poprzednich ciazach bałam się,że znowu 3 pierwsze miesiące wyjęte z życiorysu ;-)

Cześć dziewczyny!

Nie mogłam dziś wygramolić się z łóżka. Ciężko przychodzi mi zasypianie i śpię bardzo czujnie. Dopiero nad ranem mnie bierze. Był u mnie mój tatulo przed chwilą i przyniósł twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką. Więc śniadanko miałam pycha.

Smerfetka jak tam Twoje bóle kręgosłupa mam nadzieję, że jest lepiej.

Agrafka
ja mam tak, że czasami bolą bardziej a czasami mniej. Wtedy się bardziej denerwuje a potem znów poczuję, że bardziej i mi lepiej. Zwariować można.

Czarna ja jestem za zamkniętym wątkiem z naszymi zdjęciami. Myślę, że powoli w galerii będzie przybywało fotek :)

Witam nową mamę.:-) Dzidzia już duża. Moja kruszynka miała ostatnio 11 mm.:-) Mam nadzieję, że też zdrowo rośnie sobie.

Ostatnia edycja:
Witajcie
Udalo mi sie zlapac zasieg i troche poczytac co u Was. Pogoda beznadziejna, co chwile pada deszcz, jest mi zimno i leze nic nie robiac. jak tak dalej bedzie t. chyba Jutro wrocimy do domu. Jeszcze kilka dni urlopu i do pracy musze wracac ale mysle ze od czerwca juzna zwolnienie pojde.
Nie odpisze imiennie bo nie mam szans aby otworzyc kolejna karte i nie widze postow. Ale poprawie sie jak wroce do domu.
Buziaki

Agulka narobilas mi smaka na taki twarożek. :p ja dziś robię knedle z truskawkami,ale jeszcze nie wiem,czy mam na nie ochotę :-)

Witam mamuśki piątkowo:-)
kurcze dziewczyny 11str musialam czytać! matko kochana,ile wy produkujecie!!??:-D:szok:

ale ja jestem nie ogarnieta! tyle chcialam odp na wasze posty a ich nie pozaznaczalam i teraz nie pamietam:no::wściekła/y: normalnie z moja pamiecia cos nie tak sie zroboilo ostatnio.
pamiętam ,że mialam pogratulowac wczorajszym wizytantkom:-) Doris i anncka gratuluje udanych wizyt,fantastycznie ze wszystko ok:-)
Cypryda spóźnione ale szczere życzenia dla Misia:-) życz mu od e-ciotki duzo ,duzo zdrowka i szczescia:-)

Słonko niestyty nie znam się na przepisach i Ci nie pomoge mimo szczcerych checi. przykro mi ze sie tak rozczarowalas,ale teraz usiadz ,oddech gleboki wez i pomysl o fasolce.

Kurcze nie pamietam co chcialam jeszcze odp bo tyle tego bylo hmmm...

Ja dzis pierwszy raz od ponad tyg sama zrobila obiadek ,bez rzadnych "niespodzianek trawiennych" haha Zrobilam golabeczki i juz 1 wciagnelam mniam mniam. Zauwazylam ze jak mnie zgaga lapie to biore gume mietowa i przechodzi szybko,takze na razie jakos sobie z tym radze.
A i jeszcze mialam zapytac...bo ostatnio mam caly czas takie biale uplawy,i w sumie nie wiem czy to uplawu czy moze jakas wydzielina od luteiny...mialyscie lub macie tak??

Agulka nic nie lepiej z kregoslupem ,niestety ...
Ulenka ja przyjmuje progesteron dopochwowy i nie mam uplawow

Ulenka ja właśnie też mam takie upławy jakby. Chociaż raczej śluz. Momentami wygląda jakby był zółtawy, ale ja mam z cytologii zapalenie, wiec to pewwnie przyczyna.
Gołąbki!!!!! Mniam! Uwielbiam! Ja ostatnio robiłam z włoskiej kapusty. Dziś nawet miałam kupić kapustke młoda, bo jest ciekawa prom. w Tesco, ale co tydzień coś z kapusty, wiec dziś zrazy. Ja z kasza gryczaną, a państwo z makaronem, bo kaszy nie lubią :-/
O tak!!!! Mówię Wam, jak ja napierniczałam tym młotkiem ze złości! Wszystko można powiedzieć, że mi już przeszło :-D Idę wieszać drugie pranie i wstawiać trzecie. Hiehie... Lenistwo nie popłaca!

Magda z UK knedle z truskawkami :"-( Pyszotka! Szkoda, że ja mam dwie lewe ręce do takowych. Jadę na kupnych zazwyczaj, ale teraz pomyślałam przez to o pierogach z jagodami!!!! O boże! Jagodki rosnijcie szybko!

Doris najważniejsze, że odpoczniesz. Sama bym gdzieś w dzicz pojechała.

Ja pazurami bronilam się przed wykorzystaniem tegorocznego urlopu, ale jak nie pójdzie mi na wizycie ze zwolnieniem, to będę musiała chyba z tydzień pociągnąć.

reklama
Ide spac dziewczyny jutro shoping mlody ma dzien ojca tj. Każda sobota należy do tatusia i synka a Ja mam czas dla siebie. Nagralam moj brzuch ale chyba niepokaze wam raz jest jakis dziwny ruch..ehhh sama niewiem...i znowu to poczułam moze jak bedzie watek zamkniety:) :?

Do góry