reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

reklama
Smerfetko
Ty spoza Pl, prawda. Jesli nie daj Bog mialoby Ci sie przydac, to
wiesz o tym, ze jest nowy test praena sie zwie. Daje identyczny wynik jak amniopuncja tyle ze to test z krwi. Koszt od 600-1100€. Sa trzy firmy produkujace ten test. Jakbys chciala wiecej info, to poszperam i pisz na pw;-)

Kiraa...pewnie sie pojawi...,
Smerfetko....a Ty mieszkasz w Pl? Ja nie woem czy zrobie, to zalezy od usg w 12 tc i pd tego co powie gin, w sumie boje sie tego badania, nie bolu tylko ryzyka utraty ciazy

Ale się dziś rozpisałyście!!

Amisia - super, że pomogło. Oby nie wróciło....

Dziewczyny, ja też jakiś zmarźlak jestem. Też ostatnio spałam w skarpetkach.

witaj kama i m-s, gratulacje!

cypryda - trzymaj się!! każdy ma gorsze dni. Mi nieraz pomaga jak sobie popłaczę, nawet tak do poduszki.... Jak coś to pisz, zawsze się możesz tu wyżalić.

I też mam złe myśli, właśnie, że serduszko nie będzie biło... A jutro mam wizytę i się boję.

kama - ja też co 4 tyg. chodzę na wizyty (tzn. w pierwszej ciąży tak było i teraz chyba też tak będzie).

czarna - ja już tu pisałam, że też nie mam objawów i nie czuję się ciążowo, więc też się zamartwiam. Ale jestem jednak dobrej myśli, musi być dobrze.

Ale maskara z tym trollem...w głowie się nie mieści....
cypryda - ja też nie wiedziałam, że takie osoby istnieją. I też jestem naiwna i od razu we wszystko wierzę...

cypryda - ja mam rodzinę w brzeskim. Właśnie tam jadę na wesele w lipcu :)

evi_dzi - współczuję... postaraj się nie denerwować za bardzo. Mam nadzieję, że sytuacja się jakoś pomyślnie rozwiąże.

cypryda - super! gratuluję świetnej wizyty i takiej uspakajającej i wyluzowango gina!!

A ja dziś miałam zwyczajny dzień. Nawet synek był grzeczny :)

do jutra!

Kiraaa...slyszalam o tym tescie z krwi i podobno mozna go w pl tez zrobic i to nawt juz w 10 tc ale gdzie nie wiem, moze Ty cos wiesz? W pl koszt podobno 2400 zl - tak czytalam kiedys w gazecie

Doris
tak jest jedna placowka, ktora robi ten test W-wa. Jest na mapie, a cenowo w porownaniu z Euro to tanio, bo tu pisza ok 800-900€

reklama
Do góry