lazy_butterfly
Fanka BB :)
różyczkowa - pewnie tak. Choć teraz doszły jakieś problemy brzuszkowe. Musimy chyba zmienić mleko. Na razie wzięliśmy bebiko, ale sporo mała stęka, musi się chyba przestawić - tym bardziej postaram się by choć raz dziennie dostała moje mleko jeszcze. Mało zjada na porcję - 120 ml max, ale nieprzyzwyczajona My używamy dady, a do wycierania pupy waciki kosmetyczne i przegotowana woda. Po chusteczkach miała odparzenia. Kąpiemy w zwykłej nivei a smarujemy jakimś emolientem - ten został po Julce, która ma azs . Jak się skończy przejdziemy na jakiś normalniejszy krem, by nie przyzwyczajać skóry.
eff_k - to mnie zadziwiłaś że takie imprezy można organizować. MYślę, że mimo wszystko trzymaj się swojej wersji.
gabi -dzięki. Niestety muszę sobie w głowie poprzestawiać i chwilę to potrwa
U nas jakoś powolutku się uspokaja atmosfera. Mała więcej śpi w ciągu dnia, na spacerach spokojniejsza. Trochę brakuje mi czasu na odciąganie mleka, bo niby mam jedną w domu (druga w żłobku) ale ciągle coś. Idzie w weekend i pomyślałam sobie, by starszej jakoś wynagrodzić mój brak dla niej czasu i może wybierzemy się gdzieś same, a tatuśka z Anką zostawimy na kilka godzin. Może nawet kino, choć nie wiem czy nie za mała. Jak myślicie, można z trzylatką iść do kina?
eff_k - to mnie zadziwiłaś że takie imprezy można organizować. MYślę, że mimo wszystko trzymaj się swojej wersji.
gabi -dzięki. Niestety muszę sobie w głowie poprzestawiać i chwilę to potrwa
U nas jakoś powolutku się uspokaja atmosfera. Mała więcej śpi w ciągu dnia, na spacerach spokojniejsza. Trochę brakuje mi czasu na odciąganie mleka, bo niby mam jedną w domu (druga w żłobku) ale ciągle coś. Idzie w weekend i pomyślałam sobie, by starszej jakoś wynagrodzić mój brak dla niej czasu i może wybierzemy się gdzieś same, a tatuśka z Anką zostawimy na kilka godzin. Może nawet kino, choć nie wiem czy nie za mała. Jak myślicie, można z trzylatką iść do kina?