reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Lysa trzymam kciuki za ciacho! Chetnie załapałabym sie na kawałeczek
Milva 20.30???? Pózno???? Chciałabym zeby Alanek chodził tak późno spac :-) Poczekam parę dni i zobaczę co to będzie, jak co sprobuje z tymi tabletkami. One są na receptę?
Łooo Żabcia to u mnie w porównaniu to wiosna ))
Milva 20.30???? Pózno???? Chciałabym zeby Alanek chodził tak późno spac :-) Poczekam parę dni i zobaczę co to będzie, jak co sprobuje z tymi tabletkami. One są na receptę?
Łooo Żabcia to u mnie w porównaniu to wiosna ))
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Sosnowiczanka- ja nie brałam żadnych leków i zanikła bardzo szybko, ale tak jak piszę odciąganie minimalnie, ja odciągałam ręką , pare ścisków i koniec, najlepiej nie pij zbyt dużo płynów. WIem że ktoś u nas brał taki lek , coś mi się kojarzy że to była Mła, ale nie dam sobie ręki uciąć. Pamiętam że były to chyba 2 tabletki i koszt ok 100 zł.
Co do mleka, to nie wiem ile razy dziennie podajesz, bo ja daję tylko wieczorem i w nocy po 150 ml. W dzień Adaś nie chce mleka, ale podobnie jak u Koty je dużo jogurtów, budyniów i serków. Więc jeśli nie lubi MM, może rzeczywiście mu nie podawaj go po prostu.
Dorotar- nie wiem jak BB z garniera, ale ja miałam BB z Nivea - na szczęście przed zakupem dostałam próbkę i jest okropny. Pozostawia straszne smugi na twarzy. Ale tego z garniera nie próbowałam.
Ja robię zapiekankę na obiad i mam nadzieje, że Adaś po obiedzie pójdzie spać, a ja trochę odpocznę. Bo od rana biega i wszystko demoluje. Teraz wywala wszystkie książki z biblioteczki. A jak go odciągnęłam to mnie ugryzł w udo że mam krwiaka
Co do mleka, to nie wiem ile razy dziennie podajesz, bo ja daję tylko wieczorem i w nocy po 150 ml. W dzień Adaś nie chce mleka, ale podobnie jak u Koty je dużo jogurtów, budyniów i serków. Więc jeśli nie lubi MM, może rzeczywiście mu nie podawaj go po prostu.
Dorotar- nie wiem jak BB z garniera, ale ja miałam BB z Nivea - na szczęście przed zakupem dostałam próbkę i jest okropny. Pozostawia straszne smugi na twarzy. Ale tego z garniera nie próbowałam.
Ja robię zapiekankę na obiad i mam nadzieje, że Adaś po obiedzie pójdzie spać, a ja trochę odpocznę. Bo od rana biega i wszystko demoluje. Teraz wywala wszystkie książki z biblioteczki. A jak go odciągnęłam to mnie ugryzł w udo że mam krwiaka
Milva
Zbójkowa mama;)
Sosnowiczanka - bez recepty, to lek pomagający przy zaburzeniu miesiączki, ale ma w sobie zioło, które pomaga przy laktacji.
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
Hej nie pisalam bo jakos tak nie mogłam się ogarnąć a z 2strony jak chlop chory w domu lezy to gorzej niż z dzieckiem A nauczyl malamowic na mnie malpa i chodzi i wola za mna malapa malpa może nie zbyt ladnieale tak słodziutko to mowi
Dorota ja mam tenkrem BB i powiem ci ze 2 raz go niekupie jest taki sobie strasznie tlusty ogolnie dziwny bynajmniej ja nie polecam
Sosnowiaczankawspolczuje zabiegu kochana ale bynajmniej już będziesz miala za soba konieckarmienia
Kota wspolczujesytuacji z M oraz gratulacje dla Kubinka:**
Lysa super ciasto
Dorota ja mam tenkrem BB i powiem ci ze 2 raz go niekupie jest taki sobie strasznie tlusty ogolnie dziwny bynajmniej ja nie polecam
Sosnowiaczankawspolczuje zabiegu kochana ale bynajmniej już będziesz miala za soba konieckarmienia
Kota wspolczujesytuacji z M oraz gratulacje dla Kubinka:**
Lysa super ciasto
majeczka02
Fanka BB :)
Witam!
Lublin zasypany...nawet nie wyjadę z domu bo droga do głównej ulicy odcięta...
w środę byłam z Sarą u pediatry - no i mamy oskrzela-narazie dostaliśmy syrop na receptę jeśli po nim się do jutra nie poprawi mam włączyć antybiotyk..
Oczywiście żeby było więcej atrakcji to oboje chorują...
Sosnowiczanka - jesteś wielka!!! Żebyś słyszała ile dostałaś pochwał i jak cała rodzina na czele z Eweliną są naprawdę Ci wdzięczni. Dziękuję,że jako jedyna nie rzuciłaś słów na wiatr:-)
Lublin zasypany...nawet nie wyjadę z domu bo droga do głównej ulicy odcięta...
w środę byłam z Sarą u pediatry - no i mamy oskrzela-narazie dostaliśmy syrop na receptę jeśli po nim się do jutra nie poprawi mam włączyć antybiotyk..
Oczywiście żeby było więcej atrakcji to oboje chorują...
Sosnowiczanka - jesteś wielka!!! Żebyś słyszała ile dostałaś pochwał i jak cała rodzina na czele z Eweliną są naprawdę Ci wdzięczni. Dziękuję,że jako jedyna nie rzuciłaś słów na wiatr:-)
Milva
Zbójkowa mama;)
Majeczka- od nas paczka dojdzie po weekendzie też.
Zdrówka dla was!
Zdrówka dla was!
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Majeczka nie ma za co. Mam nadzieje ze choc troche pomogłam. Ubranka trzeba bedzie tylko wyprac, bo mimo ze wszystko co chowałam po Alanku bylo prane to jednak trochę lezało.
I mam nadzieje ze bedzie chłopiec, bo inaczej dziewczynka bedzie na chłopięco ubrana, bo ja fanatyczką odcieni niebieskich jestem Daj znac jak dzidziuś się urodzi
I mam nadzieje ze bedzie chłopiec, bo inaczej dziewczynka bedzie na chłopięco ubrana, bo ja fanatyczką odcieni niebieskich jestem Daj znac jak dzidziuś się urodzi
Sosnowiczka mysle ze wystarczy raz dziennie, ja nie pilam szalwi bo chybaby musial ja pic nad kibelkiemJ Ale powiem ci ze ja z prawej piersi nie karmie już 3 tyg, z lewej 2 tyg i do tej pory mam mleko w piersiach, już nic nie boli itp. Ale mleko jest. A może poprost gita żeby dal ci tabletki na zanik pokarmu – sa takie bo mi chciala je wcisnąć chirurg po usunieciu ropnia ( zreszta bezpodstawnie) ale nazwy niestety nie pam ietam, bo recepte wyrzucilam od razu po wyjsciu z gabinetu.
Łysa ale ciacho super! Kciukiasy &&&
Dorota ja mam ten krem z Garniera, dostalam go od sis ale sama go nie kupie, użyłam go pare razy właściwie a i tak potem musiałam nałożyć fluid wiec bez sensu. Ale dla kogos kto nie uzywa fluidu jest ok. bo wyrownuje koloryt skory tylko troche tlusty jest.
Łysa ale ciacho super! Kciukiasy &&&
Dorota ja mam ten krem z Garniera, dostalam go od sis ale sama go nie kupie, użyłam go pare razy właściwie a i tak potem musiałam nałożyć fluid wiec bez sensu. Ale dla kogos kto nie uzywa fluidu jest ok. bo wyrownuje koloryt skory tylko troche tlusty jest.
reklama
lysa_d
Fanka BB :)
Dziekuje wam!!! Wygrałam!!! Całe ciacho zostało zjedzone w 10 minut heh żal mi było ale to na dobra okazje No i wygrałam kupon na 30 funtów na jakies zabiegi czy coś więc masaż albo jakaś wizyta u kosmetyczki juz niedługo dziekuje za kciukasy! :*
Kota gratki dla Kuby za to ze chodzi! Mam nadzieje ze z M nic juz gorzej nie bedzie ale musiałas sie najesc strachu!
Dorotar gratuluje pracy! Widzisz a jednak coś znalazlas!
Sosnowiczanka dobrze ze juz jesteś w domku i trzymam kciuki zeby było lżej z odcycowaniem sie!
Wiecej nie zdążę ale pozdrawiam was serdecznie i sle usciski!
Kota gratki dla Kuby za to ze chodzi! Mam nadzieje ze z M nic juz gorzej nie bedzie ale musiałas sie najesc strachu!
Dorotar gratuluje pracy! Widzisz a jednak coś znalazlas!
Sosnowiczanka dobrze ze juz jesteś w domku i trzymam kciuki zeby było lżej z odcycowaniem sie!
Wiecej nie zdążę ale pozdrawiam was serdecznie i sle usciski!