reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

sosnowiczanka ja jestem w Tarnobrzegu na podkarpaciu i tak wyglądało o 7 rano IMG_1621.jpg a teraz jest jeszcze więcej.

łysa super ciacho trzymam kciukasy.

Załączniki

• IMG_1621.jpg
    IMG_1621.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Lysa trzymam kciuki za ciacho! Chetnie załapałabym sie na kawałeczek :)

Milva 20.30???? Pózno???? Chciałabym zeby Alanek chodził tak późno spac :-) Poczekam parę dni i zobaczę co to będzie, jak co sprobuje z tymi tabletkami. One są na receptę?

Łooo Żabcia to u mnie w porównaniu to wiosna ;)))

Sosnowiczanka- ja nie brałam żadnych leków i zanikła bardzo szybko, ale tak jak piszę odciąganie minimalnie, ja odciągałam ręką , pare ścisków i koniec, najlepiej nie pij zbyt dużo płynów. WIem że ktoś u nas brał taki lek , coś mi się kojarzy że to była Mła, ale nie dam sobie ręki uciąć. Pamiętam że były to chyba 2 tabletki i koszt ok 100 zł.
Co do mleka, to nie wiem ile razy dziennie podajesz, bo ja daję tylko wieczorem i w nocy po 150 ml. W dzień Adaś nie chce mleka, ale podobnie jak u Koty je dużo jogurtów, budyniów i serków. Więc jeśli nie lubi MM, może rzeczywiście mu nie podawaj go po prostu.

Dorotar- nie wiem jak BB z garniera, ale ja miałam BB z Nivea - na szczęście przed zakupem dostałam próbkę i jest okropny. Pozostawia straszne smugi na twarzy. Ale tego z garniera nie próbowałam.

Ja robię zapiekankę na obiad i mam nadzieje, że Adaś po obiedzie pójdzie spać, a ja trochę odpocznę. Bo od rana biega i wszystko demoluje. Teraz wywala wszystkie książki z biblioteczki. A jak go odciągnęłam to mnie ugryzł w udo że mam krwiaka :eek:

Hej nie pisalam bo jakos tak nie mogłam się ogarnąć a z 2strony jak chlop chory w domu lezy to gorzej niż z dzieckiem:p A nauczyl malamowic na mnie malpa i chodzi i wola za mna malapa malpa :p może nie zbyt ladnieale tak słodziutko to mowi :)

Dorota ja mam tenkrem BB i powiem  ci ze 2 raz go niekupie jest taki sobie strasznie tlusty ogolnie dziwny bynajmniej ja nie polecam
Sosnowiaczankawspolczuje zabiegu kochana ale bynajmniej już będziesz miala za soba konieckarmienia
Kota wspolczujesytuacji z M oraz gratulacje dla Kubinka:**
Lysa super ciasto:)

Witam!
Lublin zasypany...nawet nie wyjadę z domu bo droga do głównej ulicy odcięta...:szok:
w środę byłam z Sarą u pediatry - no i mamy oskrzela-narazie dostaliśmy syrop na receptę jeśli po nim się do jutra nie poprawi mam włączyć antybiotyk..
Oczywiście żeby było więcej atrakcji to oboje chorują...
Sosnowiczanka - jesteś wielka!!! Żebyś słyszała ile dostałaś pochwał i jak cała rodzina na czele z Eweliną są naprawdę Ci wdzięczni. Dziękuję,że jako jedyna nie rzuciłaś słów na wiatr:tak::-)

Majeczka nie ma za co. Mam nadzieje ze choc troche pomogłam. Ubranka trzeba bedzie tylko wyprac, bo mimo ze wszystko co chowałam po Alanku bylo prane to jednak trochę lezało.
I mam nadzieje ze bedzie chłopiec, bo inaczej dziewczynka bedzie na chłopięco ubrana, bo ja fanatyczką odcieni niebieskich jestem :D Daj znac jak dzidziuś się urodzi:)

Sosnowiczka mysle ze wystarczy raz dziennie, ja nie pilam szalwi bo chybaby musial ja pic nad kibelkiemJ Ale powiem ci ze ja z prawej piersi nie karmie już 3 tyg, z lewej 2 tyg i do tej pory mam mleko w piersiach, już nic nie boli itp. Ale mleko jest. A może poprost gita żeby dal ci tabletki na zanik pokarmu – sa takie bo mi chciala je wcisnąć chirurg po usunieciu ropnia ( zreszta bezpodstawnie) ale nazwy niestety nie pam ietam, bo recepte wyrzucilam od razu po wyjsciu z gabinetu.

Łysa ale ciacho super! Kciukiasy &&&

Dorota ja mam ten krem z Garniera, dostalam go od sis ale sama go nie kupie, użyłam go pare razy właściwie a i tak potem musiałam nałożyć fluid wiec bez sensu. Ale dla kogos kto nie uzywa fluidu jest ok. bo wyrownuje koloryt skory tylko troche tlusty jest.

reklama
Dziekuje wam!!! Wygrałam!!! Całe ciacho zostało zjedzone w 10 minut heh żal mi było ale to na dobra okazje No i wygrałam kupon na 30 funtów na jakies zabiegi czy coś więc masaż albo jakaś wizyta u kosmetyczki juz niedługo ;) dziekuje za kciukasy! :*

Kota gratki dla Kuby za to ze chodzi! Mam nadzieje ze z M nic juz gorzej nie bedzie ale musiałas sie najesc strachu!

Dorotar gratuluje pracy! Widzisz a jednak coś znalazlas!

Sosnowiczanka dobrze ze juz jesteś w domku i trzymam kciuki zeby było lżej z odcycowaniem sie!

Wiecej nie zdążę ale pozdrawiam was serdecznie i sle usciski!

Do góry