reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
PHELANIA tak jak mówi SOSNOWICZANKA US ma 3 miesiące na wypłacenie Ci zwrotu, od daty zlożenia PITa.
Ja jutro od księgowej odbieram i w poniedziałek złoże jak zdążę.

SOSNOWICZANKA współczuję, wiem coś na ten temat Mela była cycusiowa, myśle, że kilka dni i młody zapomni o cycu.

Moje Łobuzy spią, ciekawe jak noc, bo 2 ostatnie były kiepskie.
Na fb wprosiłam się do nowej grupy z ciuszkami, nasza VIOLA chyba w niej jest. I już upolowałam 3 rzeczy, 2 koszule dla Kacpra z krótkim rękawem za 13 zł z przesyłką i spódniczkę dla Meli tylko czekam na sprzedającą bo w szpitalu wylądowała ale sama spódniczka śliczna i tylko 4zł plus przesyłka.

Maciuś śpi od 20,30 ja siedzę przymierając z głodu czekając na chessburgerka i zapiekankę a co mi tam :-)
Dzisiaj Maciulek się wyszalał wpadła koleżanka z 7 letnią córeczką wojowali równo no i dowiedziałam się że kol jest w ciąży na listopad ma termin :-)

Sosnowiczanka - my na zwrot z US w tym roku czekaliśmy 11 dni aż się zdziwiłam,ale pit złożyłam 17 lutego więc wcześniej... Mi laktacja przy synku sama zanikła kiedy przestałam karmić - odciągałam pokarm laktatorem-tak zdrowiej,a mały powinien zapomnieć o cycu już po kilku dniach:tak:;-)

dziewczyny czy Wam też tak muli bb ? oszaleć można!!

A wiecie że ja nawet od tych szmaciarzy z ZUSu nie dostałam jeszcze PITu!! w poniedziałek muszę pojechać bo to już lekka przesada. ja wiecznie z nimi mam jazdy...

a czy któreś z Waszych dzieci miało wysypkę po szczepieniu MMR ? bo u Młodego dziś zauważyłam. myślę jednak że to przejdzie, bo gorączki już dziś nie miał.

Oby dziewczyny szybko zapomnial bo oszalec mozna ;(

Inka a zus nie ma okreslonego czasu, do konca lutego??? Chyba ze mi sie tylko tak wydaje??

Alan nie mial zadnych reakcji

Sosnowiczanka zapewne termin miał ale oni są jak władcy świata i robią co chcą.
ostatnio okazało się, że M zgubił gdzieś jeden z druczków za ZUS i go nie zapłacił i ZUS ze względu za to zablokował mi wypłatę kasy. księgowa musiała pisać prośby o przywrócenie terminu płatności i dowiedziałam się, że ZUS dopiero dziś wysłał pieniądze- a zwolnienie było ze stycznia!!!
więc się nie zdziwię, że i tym razem będą mieć jakieś wytłumaczenie!

reklama
Do góry