reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Zabciu juz pisałam w smsie wszystkiego najlepszego! Super wiadomość w takim dniu! Gratki!

Violett zdrowka dla dzieci i niech juz was tez opuszcza! A chorego P współczuje bo wiem jaka to masakra jak chłop chory.

Kota uważaj na siebie i oby było jak najmniej plamien no i super ze nie tworzysz przeciwcial!

Dorotar układaj sprawy szybko i do nas wracaj! Mam nadzieje ze problemów jest ciut mniej :*

Asko szkoda ze odchodzisz (pewnie i tak mojego posta nie przeczytasz No bo cię nie ma) ale może wpadnij od czasu do czasu dac znać co z dziećmi. Ja tez zadko pisze bo przy jednym jest duzo roboty a przy dwójce wiadomo. Mimo wszystko trzymaj sie ciepło!

U nas dzis pobudka o 4:40 :-//// masakra bo spać poszliśmy ok 00:30. Moja mama zgodziła sie zostać z dziećmi, w sumie jak juz spaly a ja i A. poszliśmy do teatru na wieczor komediowy z okazji walentynek. Kupiłam bilety i to był strzał w dziesiątkę! Juz dawno sie tak nie usmialam!!! Było naprawdę super. Na pewno jeszcze raz pójdziemy. Było 4 komediantow plus jeden który zapowiadał ale tez był komikiem i polewke zrobił z jednego głupiego faceta na widowni a śmiechu co nie miara!

Dzis idę z moimi do lekarza osluchac bo niby nic im nie jest ale tez juz od 3 tygodniu kaszel i smarki. Pewnie nic nie ma ale dla świętego spokoju chce ich osluchac. Chcieliśmy ich wziasc na basen ale zobaczymy jak to bedzie.

Miłego dnia wam życzę :*

Dzień dobry :-)

Kochane dziękuję za gratulację.
Dzisiejszy test wyszedł a właściwie nie wyszedł chyba był jakiś uszkodzony bo wczorajszy z tego samego pudełka to samo wskazał. 2013-02-15 07.35.39.jpg

Mój syn właśnie zakosił mi bułkę pomimo że przed chwilką zjadł kaszkę i tańczy mysi taniec cały usmarowany czekoladą.

Nastazja współczuję że trafiłaś na takiego sprzedawce. Może spróbuj u innego sprzedawcy kupić tylko poczytaj najpierw komentarze jakie ma.

Netka zdrówka dla Ninki.

inka powodzenia na wizycie a jak według Ciebie przeszło Aleksemu ??

No i Maciuś oddał mi centymetrowy zmamlany kawałek bułki co bym z głodu nie padła :-D

Żabciu- GRATULUJĘ !!! życzę ślicznego, zdrowego bobaska !:-) ale sie cieszę, super nowina ! :rofl2:
Nastazja- dobrze chociaż że nie przelałaś mu kasy !
Lysa- fajny wieczór miałaś !
Majeczka- te pierwsze ciuszki obiecałam już kuzynce bo ma rodzić
Agapa- NIESAMOWITE, bo ja w przypadki nie wierze ! :szok:
Netka- fajnie było, nie wiem która sala fajniejsza, hmm. Dla Oli chyba Tęcza, bo Zacisze bardziej pod maluszki zrobiona, tak myślę. Super jest to że od razu dali karnet i odhaczyli wejście, a w Zaciszu trzeba go wpierw wykupić no a potem jest nieograniczony czas na wykorzystanie. W Tęczy Marek spotkał kiolege ze studiów. Był ze swoją 3 letnią Olą.

Wracając wczoraj z kulek zastanawiałam sie która z grudniówek jako pierwsza zaskoczy w tym roku a tu proszę, nasza Żabcia ! :)
Ja sie ograniczę z bb, ale nie zamierzam Was opuszczać, mowy nie ma ! Na styczniówkach po 4 latach ja jestem najbardziej aktywna, może dlatego że nie pracuję....W komórce nie chcę neta, bo gapiąc sie w ekranik łatwo będzie przegapić w życiu coś ważnego...cennego, ale jak w sezonie przeprowadzimy sie nad jezioro to pewnie i tak zaserwuje sobie neta w komórce :-p Póki co, nie chcę.

Młoda wyciągnęła tłuczek do mięsa i stuka...

Dziewczyny doradźcie proszę jakiś fajny grzebień do włosów albo szczotkę, please

Hej Dziewczynki ;)
Kupinosia cieszę się, że się podobało!!! Super! ;) Następnym razem idziemy razem a później zapraszam do nas ;)) Ja Majeczce odpisałam i znalazłam już trochę rzeczy, także butelki, smoczki itd.. także nie zostanie dziewczyna sama!
Nastazja współczuję tych poszukiwań...
Żabcia pewnie uszkodzony z lekka ;)Ale jest 2 krecha jak nic!
Inka daj znać jak Aleksy po kontroli.
Łysa zazdroszczę wypadu! Taki show to coś dla mnie!
O i takie buty... trzeba porządek w domu robić. Nie mówię, że sprzątać ale chociaż poukładać tu i tam!

Nastazja a jaki wózek?Bo ja nie w temacie?Poszukaj w Poznaniu to moge Ci pomóc;)

A ja zawiozłam Młodego do przedszkola wrociłam a M z Młoda spia:) Wiec nie chce hałasowac i siedze na kompie ale własnie słysze ze Młoda "gada":) takze zaraz sniadanko sprzatankko i po Mlodego na 13;)

Miłego;)

hej dziewczyny,
u nas tragiczna nocka, M. chyba z 15 razy wstawałam do małego, aż w końcu skapitulował i wziął go do nas do łóżka, chyba ostatnia czwórka w końcu się przebije, eh... mam to szczęście, że odkąd pojawiły się porblemy z ciążą, M. zabronił mi wstawać w nocy do Q i naprawdę on to robi co noc, a trafiło mu się czwórkowe ząbkowanie, więc lichutko. nic nie pomaga, ani żele, ani syropy, nic, trzeba się przemęczyć.. tylko dziecka szkoda.

Kupinosia
, jeśli masz proste włosy to polecam Ci Tangle Teezer, ewentualnie drewniany prosty grzebień (ja mam taki z Body Shop, ale używam go do niewyprostowanych włosów i się super sprawdza przy falach/lokach - na mokro).

Ah dziewczyny, zła jestem, bo teraz dopiero doceniam posiadanie wózka. Nawet jak gdzieś jedziemy autem, to zawsze wózek był, Adaś chodzi ładnie, ale przejście jednej ulicy zajmuje mi 20 minut, no i niestety jest tak brudno, mokro że każdy spacer kończy się wielkim praniem. Przykro mi że tak trafiłam, sama nie wiem kogo winić, bo zwala jeden na drugiego. Dziś zamówię u innego sprzedawcy - oczywiście też za pobraniem, bo jakbym straciła jeszcze tyle kasy chyba bym zeszła na zawał. Mam nadzieję, że jak zamówię w weekend to we wtorek będzie.

Żabcia
- mi strumieniowe testy "dwa" ale innej firmy w ogóle nie wychodziły. Później kupowałam już płytkowe. A u ciebie widzę chyba na odwrót. Najlepiej teraz iść na betę, albo do gina. Ja byłam już w 6 tygodniu i było widać na usg.

M. u fryzjera- ja też o tym marzę, może zrobię sobie prezent na urodziny?

Witam:)
Nasza nocka niezła, zaraz ide pobrac sobie krew i zobacze jak tam moje TSH sie trzyma bez tabletek.

Nastazja to nie fajnie z tym wóżkiem, ja tez bym poszukala ma skąpiec.pl

Kupinosia a dla kogo ten grzebien, ciebie czy dziewczynek?

Kota wspolczuje nocki, oby teraz bylo juz lepiej.

reklama
Netka - Elenka też zasmarkana od poniedziałku, ale chyba jej już przechodzi, bo gile już tak intensywnie nie lecą, no i nocka dzis była spokojna. A jak tam postępy u Ninki w chodzeniu, bo E. nadal się nie puszcza ;-) ale za jedną rączkę już ładnie chodzi....

No właśnie propos chodzenia, który grudniaczek jeszcze samodzielnie nie chodzi???

Wczoraj na walentynkową kolację przygotowałam, sałatę z pomarańczą i pomidorkami z cytrusowym dressingiem i do tego b. miał grilowaną pierś z kurczaka, a jak krewetki królewskie :-) Żeby nie było, ze tylko ja się objadałam krewetami, to B. dostałam na przystawkę czosnkowe grzanki z krewetkami :-) W Biedronce są krewetki tygrysie 250g za 9,99zł bodajże, myślałam, że po przygotowaniu będzie mało, ale spoko, akurat wystarczyło.
A my Z E. ładnie się wczoraj wystroiłyśmy w sukienki i czekałyśmy na tatusia, który zjawił się z pięknymi tulipanami dla nas :-)

Do góry