reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Żabciu kochana- życzę Wam ślicznego i zdrowego dzidziusia :* Trzymajcie się dzielnie i moje GRATULACJE!!!

A ja chodzę wku****, zamówiłam wózek w poniedziałek - nie ma do dziś, facet twierdzi że wysłał, podał jakiś numer listu przewozowego, który nie istnieje, dziś rano dzwoniłam co się dzieje, miał oddzwonić i nie odbiera już niestety. Śmieszne to co najmniej, bo zamówiłam wózek za pobraniem, czyli płaciłabym przy odbiorze. Po co więc "kręci i mataczy" ? Napisałam mu esa, że jeśli nie wysłał to ok, kupię gdzieś indziej bo mi zależy na czasie, a jeśli rzeczywiście zaginął, to ja czekać aż się znajdzie nie będę, no bo to może być nawet za 10 lat.

Szkoda słów.. Jestem więc kolejny tydzień bez wózka :(

reklama
Znalazlam chwile i dla Was:) Milva mnie nakłonila ;) ;*
Zabcia szok!! Trzymam kciuki żeby jutro była jeszczewidoczniejsza krecha, chociazx ta.. pelen szacuj;D Gratuluje ;) Prezent Walentynowywyjatkowy, niezapomnianyJ Czekam na reakcje M;D

W moim domu szpital a ja wymiekam, dzieci chore jakos bymprzezyla ale dodatkowo chorego P już nie;/ No chory chlop w domu to jakaspomylka chyba;/

Nastazja wspolczuej akcji z wozkiem, może jutro przyjedzie?

Violett - wątpię, coś ten facet ściemnia, tylko nie wiem po co? skoro pieniędzy mu nie wpłaciłam :confused: Ale ostatnio rozmawiam z samymi debilami i krętaczami! Zastanawiam się czy są jeszcze na ziemi ludzie uczciwi? M. już widząc moją frustrację zadeklarował się że jutro będzie tam dzwonił.

Adaś zasnął. Od paru dni śpi po południu tylko godzinę.. A jeszcze niedawno były 2h. :-( Chcąc nie chcą za dużo więc nie zrobię w tym czasie. Ale chociaż o 19:00 chodzi spać, więc nie narzekam.

Wrzucę wam zaraz foty ;)

Nastazja - ja tez mam ostatnio "szczęście" do debili . Też czekałam na zamówienie z allegro i od 10 dni nic, dziś się wkurzyłam i czekam na zwrot kasy. Ludzie wystawiają aukcje a nie mają towaru często- dopiero sprowadzają jak ktoś kupi i potem takie kwiatki...dobrze, że wzięłaś za pobraniem!!

Hej hej! No i mamy nowy komputer więc w miarę czasu znów tu jestem (choć czasu brak, pracuję już teraz po 12h, w wolne dni Emilka jest bardzo absorbująca).

Żabciu! Oby to nie był fałszywy alarm! Trzymam kciuki za śliczną dzidzię! :)

Asko, Dorotar, szkoda, że znikacie, ale wierzę, że macie ku temu ważne powody :)

U nas powoli do przodu, Emilka coraz więcej mówi, widać różnicę z dnia na dzień!

Całuski dla wszystkich!

Dobry wieczor!
Zabcia - najpierw sie wystraszylam gdy zobaczylam podswietlowny watek, a tu taka niespodzianka! Gratki wielkie! No i troche tez zazdraszczam tego wzruszenia i takiego wspanialego prezentu na walentynki!:-)
Dziewczyny, nie znikajcie! Wiadomo z czasem slabo, ale po w sumie dwoch latach razem szkoda by bylo....:tak:
Ja tez ostatnio malo pisze, ale podczytuje...
Cyc jeszcze troche pobolewa.
Przepraszam, ze nie odpisze wszystkim, ale ostatnio czytalam wczoraj rano i juz zapomnialam co mialam komu odpisac.. starosc i skleroza...

Hejka Kochane:)

No wchodze tutaj i co widze:-D

Żabcia-super, gratulacje, udało się, kreseczka jest bardzo widoczna,spokojnej ciąży życze

Dziewczyny-dzieki za miłe słowa o Olce, a o drugim dziecku na razie mysle, musze dojrzeć do tej decyzji,zobaczymy

Kupinosia-oj wiem wiem juz teraz że Ola bedzie dziewczyna z pazurem, juz jest charakterna, ale ma po kim po mamusi:-D

Dziewczyny ja rozumiem że niekiedy trrzeba odpocząć od kompa od forum bo sama zrobilam sobie kilkumiesieczna przerwe od maja, ale wróciłam bo nie ma jak poczytac Wasze rady, posmiać sie czy ponarzekać

Aga mam prośbe:) Wstaw nam zdjecie to ktore masz w avatarku wydaje sie takie swietne a tutaj malo widac:p I zawsze nad tym ubolewam jak widze Twojego posta:)

Reakcja M ...
M: co to za koperta list ??
ja: otwórz to zobaczysz
M: a nic nie podrę ??
ja: nie możesz rozedrzeć
M: i ... co to oznacza
ja: będziesz znowu tatusiem
M: aha
ja: cieszysz się
M: no

Się normalnie chłop wysilił był w szoku heh :-D
Heh nie znalazłam papieru więc była koperta z narysowanym serduszkiem :-)

Maciuś poszedł spać M zrobił właśnie leczo, a ja zaraz pozbieram zabawki potem prysznic i też się kładę bo mam 1000 myśli na sekundę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry