reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej.
Fabianek spi wiec wpadlam.
Bylam dzis na tym zastrzyku z Marika bidulka tak płakała,nie wiem jak damy rade 5 dni ;(
P tez był u lekarza i ostra angina,m i kolejne pieniadze naleki ;/ ehh

Mnie wczoraj P tez zakoczyl, bo kupil mi takie mega pyszneciacho w kształcie serca. Skromnie ale bardzo milo tym bardziej ze ja nic dlaniego nie mialam.

Mlody wstal wiec uciekam

reklama
Wczoraj wieczorem P mi to pokazał. Normalnie się popłakałam, nie mogłam obejrzeć całego, nie na moje nerwy takie zachowanie. Boże gdybym tam była to bym chyba głowę tej starej rury tłuczkiem do mięsa potłukła. Co za okrucieństwo wobec bezbronnego maleństwa! To jest dramat...i jak tu ***** wierzyć niani??????? Sama nie wiem, przecież TA wychowała 2jkę ich starszych dzieci!!Godna zaufania niby a takie historie...gdy matki i ojca nie ma..

Netka ja nawet nie oglądam tego bo musze sie zloscic i denerwowac... :wściekła/y:

A w poniedzialek w katowicach rusza proces Wasniewskiej..

Zabcia ja nie wiem co to za sluzba medyczna w UK.. Na twoim miejscu kupilabym jeszcze dwa , albo i trzy testy i robila co rano:)))

Bylam oddac krew, popoludniu M pojdzie z Alankiem po wynik. Zaraz zbieram sie do pracy.

Netka - E. też jak potrzebuje mieć wolne rączki to się puszcza, ale opiera brzuchem np. o kanapę ;-) cwaniary małe ;-) choć zdarzyło się jej już parę razy stać przez kilka sekund bez trzymanki i podpórki...
Widziałam ten filmik z tydzień temu w DDTVN, popłakałam się, nie obejrzałam do końca... Nie rozumiem, nie pojmuję, nie ogarniam tego swoim umysłem....

Ostatnia edycja:
hejka!
Kota - doczytalam o badaniach- super, ze wyniki pozytywne!
Nastazja - bardzo wspolczuje, bez wozka to jak bez reki ;)
Inka - jak tam po wizycie?
Violett - zdrowka dla was!
Netka - u was lepiej z katarem?
Agala - fajna kolacyjka.. ja tez uwielbiam krewetki, kwiaty tez dostalam... zaskoczenie - 5 czerwonych roz....
U mnie dzis wspaniala noc... Maly zasnal o 21 i obudzil sie po 4... dostal cyca i zasnal... i tak do 7... sama sie budzilam w miedzyczasie, bo bylam zaniepokojona sytuacja....

Młody zdrowy. antybol jeszcze do niedzieli ale już jest dobrze. tyle, że Młody ok 4 budzi się i zaczyna mnie wołać, płakać i tak do 6. biorę go do siebie ale i tak nie jestem w stanie go uspokoić. dopiero po jakimś czasie sam zasypia. nie wiem co się dzieje bo to trwa już dość długo- tzn chyba jakieś 2-3tygodnie

Byliśmy na spacerku i zakupach bo u nas dzisiaj nawet ładna pogoda :-)

Sosnowiczanka hehe kupiłam dzisiaj 3 szt 1 już zużyłam a 2 zostały na następne 2 dni :-)

Maciuś właśnie zdemolował perkusję urwał jej talerz i wgiął bębenek wandal mały.

hej moge cos wrescie napisac bo jakos nie mialam czasu:pP
 bylismy na sczepieniu , debralismy malej dowod, rozliczenie podatku zawiezione wiec pare spraw zalatwionych.
Mala mi spac wogole dzis nie dala i wogole chodze jakas zamulona.

Netka obejrzlam ten filmik i mnie przerazil ta babe to ja bym nawalila po lbie i z domu nie wypuscila brrr az mi sie cos robi...

reklama
nawet nie chcę klikać z link z tym filmikiem, nie mogę patrzeć na krzywdę dzieci.
dlatego w życiu nie zdecydowałabym się na opiekunkę, chyba, że byłby to ktoś znajomy i zaufany.

Do góry