reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Młody wlasnie usnął a ja zabieram sie za trening.
Jutro miał być bal ale choroba Młodego pokrzyżowała nam plany :-(

Spokojnej nocy

reklama
Moje dziecko jeszcze nie śpi siedzi i ogląda "Zebra z klasą".
Przed chwilą gadałam z Mamą na skypie i Maciuś na koniec jak babcia powiedziała że już kończy i idzie spać stanął posmutniał i miał świeczki w oczach i się do mnie przytulił aż ja się prawie nie poryczałam i po głosie mamy też słychać było że nie wiele brakuję.
Ehhhh jak mi jest przykro że moje dziecko nie ma styczności z babcią widzi ją 2 razy do roku łącznie przez miesiąc smutne to jest bo chce żeby pamiętał babcie żeby miał z nią styczność i potem jakieś wspomnienia na przyszłość.
No dobra pojęczałam.

Qrde złapała mnie jakaś mega kolka nie wiem od czego kuje mnie w prawym boku wrrrr do tego znowu zaczynam plamić też nie wiem od czego @ miałam 14 stycz a od tamtej pory już 2 plamienie w międzyczasie ja to mam to wszystko popierniczone.

Jutro idziemy do znajomych na urodziny córki znajomych 13 lat także odpocznę od Maciusia bo jak pójdzie do dziewczyn tak go nie będzie dowiem się później ze zdjęć co robił :-)

U nas tez Alutek spi...HA!!! padł jak kawka:pPP caly dzien bylismy poza domem (czyt.spacerek) jak wyszlismy na sanki ok 16tak wrócilismy o 19 wiec padł.... juz nie kapałam go z M bo bidolek ledwo co chodził tak go mama z tata wymeczyli:-DJa tez padam na cycki normalnie ...kregosłup mnie boli jak jasna choler...a!!!aaaa

Ogladam Batmana akurat lubię ta czesc z Jokerem:p wiec obejrze go dko konca i ide spac...

Kotka-jak sie czujesz?
Inka-współczuje choróbska Aleksego wrrr zdrówka!!!
Milva -przespanej nocki życze!!!

Viola, tylko, że ja chodzę do gina prywatnie, a nie na NFZ, więc nie wiem skąd te ich odmowy, no ale tak, czy siadk gin nie wziął ode mnie żadnej kasy za tą wizytę, a zrobił mi badanie i usg.
Zawsze o Tobie myślę, jak kładę się na podłodze z Kubinem, który chce na ręce. Serce pęka..
Żabcia, może to wyrostek skoro z prawej strony??
Phelania, zaczyna być licho, ciężko mi się robi, ale chyba psychika to napędza... I znów czekanie na czystą wkładkę eh... No nic, musimy się jakoś toczyć.. Która Grudniówka do nas w końcu dołączy???

ja też oglądam Batmana i zaraz idę spać.

Viola Kota wiecie u nas na NFZ jak jest się w ciąży i ma się problem to z miejsca czy jest numerek czy nie-przyjmują. Taka zasada! Ja chodziłam prywatnie i nigdy nie odmówiła mi wizyty+mogłam dzwonić...jakby co.
Żabcia rozumiem Ciebie, choć mamę mam na miejscu i tatę, to za rodzeństwem tęsknię strasznie, bo ja jestem najmłodsza!!Najbardziej wykochana przez każdego!Wyobraź sobie, że mam prawie 25lat, a każdy do mnie mówi Anetka!!!I nawet kupują mi różowe ciuchy!:-)
Milva było trzeba odebrać i powiedzieć Babci, że się Bartek bawi nożem-stąd te krzyki -babcia by umarła na zawał...
Viola wznieś toast za moje zdrowie tą kawą!

reklama
Kota Phelania Wy wiecie że ja bym chciała ale już trace nadzieję, kolejny cykl i doopa :-( ryczeć mi się chce!! już się zastanawiam czy to ze mną jest problem czy może z M?

Żabciu jak ja Cię dobrze rozumiem. ja rozmawiam z moją mamą codziennie i też nie raz mam łzy w oczach jak rozmawiamy. staram sie jednak na bieżąco wysyłać jej różne filmiki, zdjęcia żeby jednak też mogła uczestniczyć w dorastaniu swojego pierwszego i jedynego wnuka.

haha mój M zrobił mi dziś dzień dziecka i pozwolił mi samej jechać na zakupy i na pocztę rachunki popłacić. i dodał "nie spiesz się"!! szkoda tylko, że Młody wtedy spał więc nawet tatuś nie zauważył, że ma dziecko pod opieką.

dziś kolejny samotny wieczór :-(

Do góry