dorotar110
Fanka BB :)
ŻABCIA oby choróbsko Cie nie wzieło po tej wyprawie.
PYSZCZEK no to odrzucenie smoka obyło się bezboleśnie, jak wytrzymał 3 dni to już mu nie dawaj.
Jak Krzyś będzie nosił pieluchę i same spodenki to nie koniecznie potrzebne jeszcze do tego majteczki, jakby nie było pieluchy są na tzw. rzepy.
MŁA ech tez bym chciala by Kacper nie jadl w nocy.
MILVA chodzi Ci zapewne o ciepłą herbatkę w nocy by mieć przy sobie dla małego tak???
Polecam są takie ochraniacze na butelki ze styropianu, może nie utrzyma ciepła calutką noc ale kilka godzin napewno.
Swoją drogą ja daje małemu zawsze picie w temperaturze pokojowej.
LYSA mój Kacper też 2 nocne karmienie, hmm daj znać jak spróbujesz je eliminować?
MAXXEL nie ma na nic czasu, cały styczeń dziewczynki jej chorowały, a teraz ok, ale przez pracę i dzieciaki nie ma czasu na bb wskoczyć.
270.. świetnie, ze Karolka już zdrowa.
Oby sytuacja u brata szybko sie poprawiła.
AGA wow ale Ola ma zębów.
Zajrzyj na wątek SPOTKANIE WARSZAWIANEK
KOTA aż się we mnie zagotował przez te baby z rejestracji no bez serca.
Dobrze, że to nic poważnego, wiem, że to trudne przy Kubie ale wypoczywaj ile się da.
U mnie nic ciekawego dzisiaj. Młody teraz śpi a ja nie mam pomysłu na obiad.
PYSZCZEK no to odrzucenie smoka obyło się bezboleśnie, jak wytrzymał 3 dni to już mu nie dawaj.
Jak Krzyś będzie nosił pieluchę i same spodenki to nie koniecznie potrzebne jeszcze do tego majteczki, jakby nie było pieluchy są na tzw. rzepy.
MŁA ech tez bym chciala by Kacper nie jadl w nocy.
MILVA chodzi Ci zapewne o ciepłą herbatkę w nocy by mieć przy sobie dla małego tak???
Polecam są takie ochraniacze na butelki ze styropianu, może nie utrzyma ciepła calutką noc ale kilka godzin napewno.
Swoją drogą ja daje małemu zawsze picie w temperaturze pokojowej.
LYSA mój Kacper też 2 nocne karmienie, hmm daj znać jak spróbujesz je eliminować?
MAXXEL nie ma na nic czasu, cały styczeń dziewczynki jej chorowały, a teraz ok, ale przez pracę i dzieciaki nie ma czasu na bb wskoczyć.
270.. świetnie, ze Karolka już zdrowa.
Oby sytuacja u brata szybko sie poprawiła.
AGA wow ale Ola ma zębów.
Zajrzyj na wątek SPOTKANIE WARSZAWIANEK
KOTA aż się we mnie zagotował przez te baby z rejestracji no bez serca.
Dobrze, że to nic poważnego, wiem, że to trudne przy Kubie ale wypoczywaj ile się da.
U mnie nic ciekawego dzisiaj. Młody teraz śpi a ja nie mam pomysłu na obiad.