reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam.
Pyszczek Wszystkiego dobrego dla Krzysia:-)
Sergi spóźnione życzenia dla Gabrysi:-)
Maxwel super fryzura, świetny kolorek.
27012701 zdrówka życzę.
Nikus , Dorotar , Sergi , Tofika , Agapa gratuluję kolejnych ząbków :)
Inka ,Violett trzymam kciuki za ciężarne i ich maluszków.
Nastazja , Sosnowiczka Wam również zdrówka życzę.
Mła moja jeszcze nie ma ale wiem że jesli chodzi o gorne jedynki to na początku tak jest mojej siostry mała też tak miała a teraz już żadnej szparki nie widać.

A u nas piękna pogoda się zapowiada,słoneczko za oknem już świeci więc jakiś spacerek na pewno zaliczymy.

Miłego dzionka życzymy.

reklama
Pyszczku-wszytkiego najlepszego dla Krzysia-duzo zdrówka i buziaki,

Violet,Inka
-trzymam kciuki za dziewczyny-oby maluszki urodziły sie silne i zdrowe,
Violet- dziecko w 33 tyg ma bardzo duże szanse-wszystko zalezy od indywidualnego rozwoju,ale w tym tyg to juz płucka sie rozwijaja i ma szanse nawet na samodzielne oddychanie. No i na pewno coś Ci lekarze ściemniaja z tym 10% sznas ma o wiele wiecej.A czy miała coś podane na rozwoj płuc dziecka-nawet tak krótko leki moga bardzo pomoc maluszkowi.

Spóżnione życzenia i mnostwo buziaczków dla Gabrysi naszej Sergi

Krzysiu buziaczki i sto lat!!! :)
U nas pogoda też byle jaka, chciałabym wyjść z Ninką na spacerek i może to zrobię, póki co uniknęliśmy przeziębienia i mam stresa, że jak wyjdę to Młoda coś załapie...już się kiedyś leczyłyśmy 2 tygodnie z kataru :wściekła/y:masakra wtedy była.

hej dziewczyny ja na szybko - chwalę się tylko, że mężol WRESZCIE MA PRACE :D szczęśliwa jestem okropnie (chociaż wychodzi o 4 a wraca po 18) to czuję, że wreszcie idzie ku dobremu ;) ja też czekam na telefon w sprawie pracy, chociaż teraz już bez takich nerwów ;) :-D:-D:-D:-D

ankubator- gratuluje pracy meza i trzymam kciuki za Twoja! My niestety jeszcze nic nie ma i zaraz wlasnie jedziemy z CV w kolejne miejsca..

Violett- u nas na kosmetyce sa az dwa dzienniki- tyle osob sie zapisalo, ale na zajeciach bylo ok 20os. Grupa taka sobie, duzo jest takich dziewczyn, ktore sa nawet o 6 lat mlodsze ode mnie, świeżo po maturz, ktoer maja "fiu bzdziu" w głowie i ze wsyztskiego się śmieja:p
Nakładałysmy henne i średnio to narazie wychodzi, babka kazala nam na rzesach od samej nasady nakladac a ozniej byly slady na powiekach mimo posmarowania wazelina, wiec mysle ze lepiej ciut przerwy by zrobic i nasteonym razem napewno ja zrobie.
A dwie nauczycielki to takie batrdzo wymagajace sa, i od starszych semestrow słychac, ze ciezko u nich na egzaminach jest, no ale sie zobaczy;p
Trzymam kiuki za kolezanke!!! &&&&

Pyszczek- buziaczki dla Krzysia!!!! ;****

U nas za oknem ładnie, ale pogoda zdradiwa;/ Ja juz zaziebiony łeb mam i tak mi ciezko:p
W Łzięce syf, bo rury nam rozwalilo i na miskac lecimy, dziisaj ma przyjsc hydraulik i naprawic- mam nadzieje, ze zrobi to wszytsko, bo mam tyle prania, ze masakra:wściekła/y: Mówił cos, ze bedzie sie wkuwał, wiec nie wiem co to bedzie;/

Buziaki i do potem!

Ankubator gratki,
Trzymam mocno kciuki za dzieciaczki które sie spieszą na Świat.Inka, 36 tygodni to juz cos, zagrozenie chyba nie jest duże o ile rodzić będzie w szpitalu z odpowiednim zapleczem.Violett, mocno trzymam kciuki i czekam na info..
Net-ka, kontakt ze światem nie przeziebia, nawet jak jest brzydka pogoda, natomiast bakterie tak...trzeba unikac tłoku i przestrzegac paru zasad i ja jestem tego doskonałym przykładem :-D rozłozyłam sie na cacy...cały czas mi nie przechodzi...na szczęście Lena sie trzyma, katarek minął prawie zupełnie.
Krzysiu Wszystkiego Najlepszego
agapa,
współczuje.... ...biedny Mikus, a od czego on ma ta astmę???dzielna jesteś...
Milva, u nas przerwy miedzy żebami brak, chociaz ja az tak bardzo sie tym żebom nie przyglądam bo Lenka nie pozwala sobie grzebac w buzi a przy usmiechu to czesto widze tylko dolne zebiska...
Mła, to na szczęscie że Emi miała miękkie lądowanie...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
wink2.gif

Witam się z domu..niestety, Marta chora, złapała jakiegoś wirusa, pewnie w żłobku..
Teraz śpi, więc korzystam
wink2.gif

Dzięki dziewczyny za mile komentarze pod moją nową fryzurką, podbudowałyście trochę moje ego
biggrin.gif

Najlepszego dla Krzysia i spóźnione dla Gabi:*:*:*
Milva, dzięki..ale cieszę się, że jednak mam jednego bobasa, choć czasem przy Marysi czuję się, jakbym miała bliźniaki:-p A sen też miałaś niezły..
Violett, zdrówka dla Was..no i kciuki za bratową!!!
Freiya, ja niestety też odpadam z tym kotkiem..też nie mogę ze względu na alergię na sierść..
2701..zdrówka!!
Dorotar, Maleństwo,Tofika gratki kolejnego ząbka..
Inka, trzytmam kciuki za Twoją koleżankę..
Mła, buziaczek dla Misi w główke..pociesz sie, że to pierwszy, a nie ostatni upadek:sorry::tak:
Marta, powodzenia jutro w sądzie..
Nastazja, dużo zdrówka!!!
Agapa, współczuję sytuacji i podziwiam za zachowanie zimnej krwi!!!Zdrówka dla MIkiego!!
Sosnowiczanka, oby Ci się nie rozwinęło choróbsko..
Ewka, współczuję ciężkiej nocki..zrobiłąś mi smaka na placki..ale ja dziś mam żurek śląski..
Ankubator, super wieści!!!Gratuluję i trzymam kciuki i za Twoją pracę!!!

Do góry