reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Ewka, Milva ja tak jak Freiya robię zakupy w rożnych rossmanach na jeddną kartę i wszędzie mam rabat, nawet w weilkopolsce ostatnio korzystałam, te podanie sklepu z tego co pamiętam jest po to gdybyś korzystała z zakupów internetowych wowczas podajesz sklep w ktorym chcesz je odebrać, i czasem do konkursów potrzebne bo tez odbierasz nagrody w sklepie.
Mła polecaam polecam!Jest darmowa, dostępna w każdym sklepie itp.
z karty możesz skorzystac dopiero przy następnej wizycie po rejstracji w internecie, jednak jak ją będziesz brała to podaj w kasie one też je skanują.
Rabaty są od 3 do 10% o każdy procet wzrasta co 90 dni(stały czas) przy założeniu że w ciagu tych 90 dni zrobiłas min. 6 razy zakupy dziecięce kwota jest dowolna chyba. Ale poczytaj regulamin na stronie rossmanna. Karta jest o tyle fajna że poza rabatem są rozne promocje tylko dla posiadaczy. Np. teraz pampersy deserki itp. Czasem na maila przychodzą tez promocje ktore jak aktywujesz w necie to mozesz skorzystac potem w sklepie, ostatnio były np,. pieluchy a base i cena z 17 zł na 9.99 ja kupowałam dla obojga więc zaoszczędziłam 14 zł plus 3%. wydaje mi się że warto.

ja też z kartą Rossnę robię zakupy w różnych Rossmanach, więc polecam :)
Mła, co do kwasnych, to Kuba też bardzo lubi, przerobiliśmy już mandarynki, pomarańcze, ogórki kiszone, wszystko ok. A dawał już ktoś maluszkowi spróbować soku z cytryny? Kusi mnie, żeby dać mu kropelkę i nagrać filmik ;))

Ostatnia edycja:
Lysa współczuję, ale kurcze może Twój A da rade przy Benie. Może nie będzie tak źle. Daj mu szansę, by się wykazał.
Mła spoko spoko, zobaczymy czy Tylko tak nie gderasz, czy poważnie mówisz o tych wyjazdach, przyjazdach i gotowaniu dla mojej rodziny przy okazji.:-) Wyobraź sobie, że moja rodzina postanowiła iść za ciosem i dziś (siostra mi powiedziała)mój kuzyn wraca (od właśnie tej siory) z USA i postanowił w prezencie, kupić Ninie deskę na toaletę, co by jej zmniejszyć dziurę, by nie było takiej możliwości, że wpadnie.:-D O takim prezencie zawsze marzyłam. Nie wiem Jak moja córka ale ja nie mogę się doczekać ;)

100lat miesięcznikom ;)Udanego dnia Wam życzę!:-)

Kota ja cytrusów jeszcze nie podawałam, bałam się ale może spróbuje niedługo...

No a kartę z Rossmana mam ale nie zarejestrowałam się, bo przejęła ją Ninka i teraz nie wiem gdzie jest...A rabat byłby już spory, bo zawsze zostawiam u nich kupę kasy i zakupy robię dość często-uwielbiam kupować Nince, wybierać smaki deserków, kaszek... Takie małe zboczenie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam!
najlepsze zyczenia dla dzisiejszych Miesieczniakow! To juz 9 miesiecy!:) tyle samo co w brzuchu....:)
u nas nadal katar i kaszel... Maly nadal placze gdy probuje uzyc Fridy, ale jest juz jakby bardziej pogodzony z sytuacja...
Lysa, trzymam kciuki!
Phelania - super, ze z wami wszystko oki!
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!
Mam strasznego lenia i zaczelo mnie bolec gardlo... az sie boje....
Milego dnia!

Witam :-)

U nas nocka całkiem ok bo Maciuś się w nocy nie budził pierwszą pobudkę zrobił o 6 zjadł kaszkę i chyba coś go bolało bo straszliwie płakał ale przytulony do mamusi usnął i dospał do 7.20
Teraz moje dziecko lata jak szalone na czworaka i rozwala zabawki:-)
A ja siedzę jem ciasteczka Belvita i nic mi się nie chce kolejny dzień nie wiem co jest ze mną, muszę za troszkę się zmusić i iść do sklepu po mleko dla Maciusia i obiadki na zapas jak nie będę gotować.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :-)

reklama
Witam:)

Od wczoraj cierpie na straszny brak czasu :/

Alan nie daje mi ani chwili posiedziec w spokoju :( Masakra jakas...

Nocka niezla, wczoraj nawet zjadl kaszke na konację :)
Kupilam mleko bebilon, pomyslalam ze moze inne jeszcze sprobuję. Niestety nie chcial, wiec wsypalam do niego kaszkę ryzową malinową idodalam startą swieżą gruszkę i zjadl pol porcji:)

Kota Phelania Violett zdrówka dla maluszkow!!!

Inka tez bym sie wkurzyla gdyby mi tescie nafaszerowali Alanka danonkami.

Tez mam gdzies tą karte do rossmana, ale sklep mimo ze blisko to jakos nie po drodze, wiec rzadko chodzę:)

Do góry