reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Zwalałam zarwane nocki na zmianę otoczenia. Mikołaj zaczął gryźć szczebelek od łóżeczka i mój M. wziął łyżeczkę i stukał o ząbek :) Dzisiaj Mikuś gryzł mój palec, ale nie czułam nic. Wiedziałam, że coś się dzieje, ale już ząbka się nie spodziewałam ;)

Venus no gratulujemy, gratulujemy:)))

Maxwell nawet dzisiaj rano myslalam o was, nic nie pisalas, pomyslalam ze caly weekend swietujecie urodziny M! :-)

Zabcia buziaczki dla Maciusia :)

Centrum Handlowe zaliczone. I znowu nic sobie nie kupilam :wściekła/y:. Powiem wam ze niewiem, moze jakas dziwna jestem ale mi sie prawie nic nie podoba ostatnio w tych sklepach ... :baffled: A co mi sie podoba to sie w cyckach nie mieszcze :surprised: Jak tak dalej pojdzie to na chrzest mojego dziecka pojde w dresie :zawstydzona/y:

vanus- gratuluję ząbka !

Doła mam. Z tą ospą to jest koszmar. Nawet płakać przy dziecku nie mogę. Ole jak wysypało to tak trochę, zwłaszcza na brzuszku i cipce a ta ma krostę na kroście wszędzie. Najwięcej na główce i buźce a żeby to opanować trzeba smarować i suszyć. Rączki idą do buzi i oczka trze. Zapach miętowy, szczypie w oczy. Gorączke zbijamy nurofenem. Na weekend był u nas mój ojciec to przynajmniej Olę wybawił. To jej kochany dziadek a ja przy Kasiuli...

reklama
Maxwell- dziekuje, ze pytasz:) z pupcia juz o niebo lepiej, ae nadal walcze. Kupilam bephanten i naprawde rewelacyjnie u nas działa:)

Byłam dzisiaj na malem imprezce:) siostra konczyla 18lat i poszlismy na torta, ciasto i szampana. Z czasem znaazla sie i wodka, wypilam z 4 kieliszki bo mnie namawiai i humorek mialam a teraz spac mi sie chce;p ahhhh ta mpoja mocvna glowa:p wsumie zawsze mialam słaba, ale teraz po ciazy i wogel to juz wogle:)

Do góry