reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
A my dzisiaj od 6 na nogach Maciuś wstał i się zaklinował w łóżeczku w poprzek i kwękał więc wstałam a że ładna pogoda to zdarłam M i jedziemy zaraz na car boot :-)

Miej niedzieli :-)

Czesc:)

Straszyli brzydką pogodą a tu tak pięknie z rana:)

Nocka w miare, Alan obudzil sie ze 2 razy na jedzonko, przy czym za pierwszym razem troche poplakiwal. Teraz sie bawi. Zaraz wstawię rosołek, odrobie sie i jedziemy z Aluniem do Plejady:)

Alan tez czesto sie zaklinuje w łóżeczku, wtedy zaczyna plakac i musze bo poprawic.

Wogóle to zaczynam sie powaznie zastanawiac nad przejsciem na MM bo odkąd Alanowi wyrosly dwa zęby to strasznie mnie gryzie i boli ;( Az się boję co bedzie jak wyrosną te górne jedynki:baffled:

Chyba weekendowe pustki tu...
U nas nic nowego, dzień za dniem taki sam.
Z łóżeczkiem mamy te same problemy, mały się klinuje, nogi wkłada między szczeble, uderza głową...chyba pomysł Koty z łóżeczkiem turystycznym będzie wyjściem , ale znowu wydatek ...

Moja Ksieżniczka od jakiegoś miesiąca wstaje około 9. Dzisiaj np wstała o 9.15, ale chyba przedwczoraj zdarzyło się o 6, ale to taki wybryk ;p

M dalej w pracy, a ja jadę koło południa do rodziców i bedziemy z bratem robic pizzę. Pracowała kiedyś w pizzerii, więc jak ktoś ma ochotę na pizzę to dzwoni do mnie :))

Miłej niedzieli. pa :*

My wstajemy koło 8.30 ale to się niestety od wtorku zmieni bo czas do pracy :/

Emile wysypalo po jajku :/ niby nie dużo krostek, może z 6, ale buzia tak sobie z tym wygląda.

Na ten nocnik to ona oczywiście nie sygnalizuje tylko jak steka to ją sadzam i robi i się śmieje więc myślę że jest ok :)

Spadam bo jedziemy do ikei :)

My wstajemy tak 4-5 rano :sorry2: czasem sie zdarza Alnkowi zrobic mamie niespodzianke i wstaje o 6 rano:-DAle dzis to przeszedł samego Siebie wstał o 3.40 i nie chce spac i koniec to czekalismy z godz na M który przyjechał nakarmil go a ja poszlam spac;-)ale co z tego jak o 6 pobódka i ni w ząb nie chce spac no to co zaczynamy dzien Baby TV , szykowanie "AM" , i zabawy do 9 :dry:pozniej sie dziecku znudzilo i poszedl spac i spi do tej pory a mama niewyspana.:eek:

Zaraz budze M bo musi jechac po kumpla (elektryka) bo cos sie stało z hydroforem nie odbija, przyjade odwieziemy go do domku i jedziemy do tesco na zakup

Wczoraj dalam młodemu deserek NESTLE po 6m.ż bardzo mu smakowal ale niestety dzis pojawily sie krostki na twarzy , jednak skaza jest :-(szkoda juz myslalam ze przeszlo....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
biggrin.gif

Piątek i sobota były w biegu, więc dopiero teraz na spokojnie mogłam sobie usiąść przy BB
wink2.gif

Wczoraj robiliśmy imprezę urodzinową S.- 6 dzieci w wieku od 4 m-cy do 5 lat - i normalnie łeb jak szic
embarrassed.gif
Współczuję przedszkolankom i nauczycielom..
eek.gif
yes2.gif
Ale spoko..
Spóźnione życzenia dla Emilki i Mikołaja oraz dla dzisiejszego solenizanta Maciusia!!!:*:*
Ja na razie nie podaję wit.D, dopiero znów od jesieni..
Nikuss, pewnie już nie potrzebujesz rady, ale ja też sudocrem polecam;-) Jak pupcia Lenki? Lepiej?
Pyszczek, udanej imprezy chrzcielnej;-)
Violett, jak dzisiaj humorek? Mam nadzieję, że lepszy?;-)
Sosnowiczanka, duży Alanek..ale pocieszę Cię, że ja Marcie też już ciuchy to 80 i 86..:tak:
Venus, zazdraszczam tej wędzonej rybki;-)
Żabcia, z tym nocnikiem to różnie gadają, różne są też szkoły..Jedni radzą, żeby zacząć uczyć dzieci, jak już umie sygnalizować, że coś chce, inni gadają, że jak umie już ladnie siedzieć, to i zacząć sadzać na nocnik..ja np. Marysię zaczęłam dopiero w tym roku w styczniu, tzn. miała 2 lata i miesiąc - i poszło ładnie;-)
Miłej niedzieli:-)

Do góry