reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kuba też jest zawsze wysmaroway Ziajką 30 lub 50 i mimo wszystko jest opalony na buzi, ma też opalone nóżki i rączki, czylo to co odkryte. Nie przesiadujemy na słońcu, ale to chyba po mnie odziedziczył, bo ja łapię opaleniznę w mig.

Co do smoczków flaszkowych, młody pije wodę, herbatki i soczki przez 4 Aventa.

reklama
asienka haha dobre, nie myślę że może spać spokojnie jeszcze ;p:)
Mła dziękuję! ja naprawdę zaczynałam myśleć że jestem taka straszzna aale po tym co napsiałas doszłam do wniosku że faktycznie tak było, tylko nikt jakoś nie robił z tego awantury, przeszło bokiem i luzik a tu proszę weszło w pięty i boli.
Violett jejq jak przeczytałam o szpitalu i tym wszystkim co się u was zaćzelo z małą, matko 3mam kciuki zeby szybko ją wyleczyli bo nie wyobrazam sobie jak mała musi się męczyć jeśli to faktycznie coś z pęcherzem, bidulka przytulamy mocnooooooooo i daj znać jak tylko będziesz mogła co z małą!

a mój bratanek dziś 07.07 ma swoje siódme urodzinki hihi super mu się zbiegło, a ja ni chu chu nie mam prezzentu i nie wiem co kupic, i chyba sypnę kasą bo on bardzo oszczędzac lubi to pewnie się ucieszy:) no jak słyszłąm jego listę... i co kto już kupi to stwierdziłam ze nie wybiorę psp za 500 zl ktore zostało( ale jego mama mu wytłumaczyła ze to za drogie bo on nie wiedział;p;p) gry dostanie jakies bączki też ... a tak kupi sobie co będzie chciał.

Mła, moja pije z niekapka bardzo chętnie, ale nie zawsze potrafi sobie unieść kubeczek na odpowiednią wysokość, żeby się napić..(Może wrzuce fotke poglądową :-)na zamknietym, jak troche czasu znajdę)..
Violet, zdrówka dla Mariczki.
Może coś więcej napiszę później, bo nie zdążyłam Was nadrobić, a teraz lecę na śniadanko...miłego dnia diewczyny!

Asienka, Malenstwo wszystkiego dobrego dfla naszych maluszków :))) 7 miesięcy zleciało jak jeden dzien !

Violett
zdrówka dla Mariki.

Rojku buziak od dzien starszej kolezanki Anielci był cudowny :*

Nocka za nami ladna, po 2 cyc, a potem ok 5 Alan troche poplakiwal wiec wzielam go do nas, usnął, lecz niestety przed 7 pobudka :baffled: Tyle ze odkad wstal to caly czas chce zeby sie z nim bawic, co sie odwróce od niego to jest zly ;(
Upał niemilosierny, eh, dzien jak codzien .... Musze sie do CH wybrac, jakis strój na chrzciny szukac bo czasu niewiele, no i dla mnie tez cos by sie przydało. M to ma dobrze, ma dwa garnitury i dzieki temu na kazdą okazje jest ubrany :-) I nic mu wiecej nie potrzeba .

My juz nie spimy od 4 rano:sorry2:tzn (ja) młodego polozylam o 9 i sobie drzemie.Bylismy z Alusiem w szpitalu jak tylko M przyjechał z pracy pobralismy mu krew,dalam mocz do analizy i CRP wydalam azzz 22zł:tak:no ale bede miala świety spokoj ,dzis popołudniu wyniki troszke sie boje...ale zobaczymy.

Dzis rano M kupil mi Mc'Donalda wiec śniadanie zaczelam bardzo zdrowo:nerd::laugh2:

Violett- kciuki zacisniete!!!!

Asienka, Malenstwo - najlepszego dla 7 miesieczniaczków;)

Sosnowiczanka- u nas tez przygotowania do chrzcin "pełna geba" tylko my 19 sierpnia;-)

Mła- ale walnelam gafe:-D:zawstydzona/y:myslalam ze ci chodzi o smoczki a nie smoki do butelek :)))))hehehehe

Ostatnia edycja:
My mamy kubek nie kapek ten co Mła kupiła - z NUKA "pierwszy niekapek", ten od 6mż, i jakos mam obawy zeby dac go Lenie, bo wydaje mi sie, ze bardzo szybko z niego leci i boje sie, zeby mi sie nie krztusila;p a po za tym z niego taki niekapek jak z koziej d**y traba, po przechyleniu leje sie z niego:sorry2:

Asienka, Sosnowiczanka, Malenstwo- wszystkiego najlepszego dla solenizantów:-):-):-)

Kurcze moja mała spała dzisiaj kiepsko w nocy. Budziła się z wielkim płaczem i nie mogła się uspokoić, definitywnie bała się czegoś, bo oczka miała takie przerażone. Po kilku takich akcjach z płaczem wzięłam ją do nas do łóżka.
Rano o 5 M wstaje do pracy, a ona dalej w ryk. M poszedł umyć się, a Karolinka tata i tata. Tak mi jej szkoda, bo jest bardzo związana z M, a on chodzi do pracy od 6 do 18, jak przychodzi to mała zaraz idzie spać i nie ma dla niej czasu. Widać po niej, że bardzo źle znosi taką rozłąkę.
Jutro może już będziemy we trójkę w domu, to Karolinka będzie szczęśliwa :)

U nas straszny upał, ale muszę wyjśc na zakupy, ponieważ zepsuł mi się mikser i pójdę kupić coś nowego. Może blender i różnymi pierdołami.

Miłego dnia dziewczyny :*

asieńka, sosnowiczanka, maleństwo Wszystkiego najlepszego dla Waszych 7-dmio miesięczniaczków '=

Violett trzymam kciuki za Mariczkę mam nadzieję że szybko jej przejdzie i nie będzie niunia cierpieć.

Maciuś dzisiaj budził się w nocy co jakieś półtorej godziny o 4 wzięłam dałam mu herbatki odziwo wypił 100 ml i przytulił się do mnie i usnął więc przełożyłam go do łóżeczka i wstał przed 8.

Phelania u nas upałów nie ma a Maciuś jada mniej można powiedzieć że nieraz w niego wciskam zabawiając żeby zjadł coś.

reklama
Nikuss mamy ten sam kubek a z naszego się nie leje, można nawet machać i nie poleci, trzeba ssac. Faktycznie leci szybciej niż z butli ale Emi w jeden dzień złapała.

Do góry