dorotar110
Fanka BB :)
Witam was, upał niesamowity, w pracy na rowerku byłam, dostałam zwrot z podatku i jutro przed pracą na zakupy ciuszkowe dla siebie jadę, bo wszystko mam sprzed ciąży a niektóre rzeczy to jeszcze sprzed ciąży z Amelką więc trzeba się ubrać.
Dzieci moje opalone już jak mulatki, byłam po pracy z nimi na pracy zabaw, Amelka miała mały wypadek spadła z drabinki uderzyła się w główkę i rączkę, biedna bardzo płakała aż Kacperka obudziła a tak smacznie spał w wózku, że mogłam się z nią bawić.
Kacperek już taki fajniutki, kumaty. I zastanawiam się czy mu włosków nie obciąć trochę bo widzę, że go męczą przez te upały. Co wy na to??
NASTAZJA oby z M było coraz lepiej.
IZI ale super, że się ubawiłaś.
SOSNOWICZANKA cały czas o was myślę, że i tak jesteś bardzo silna, ja to już bym tam wyła. Trzymajcie się.
KOTA, no moja Mela czasami ma takie jazdy, że zaczyna Kacpra za mocno gnieść ale zaraz ją temperuje, ale jakby obce dziecko tak zrobiło to ciśnienie sto razy by mi się podniosło, tym bardziej, że rodzice widząc to mieli zachowanie córki gdzieś, dobrze że im nagadałaś.
AGAPA aby to nie był kaszelek na chorobę u Mikusia.
KUPINOSIA współczuję nerwów związanych z operacją Oli, mam nadzieję, że wszystko przeszło pomyślnie.
Doczytałam, dobrze, że już po wszystkim.
MAXXEL kciuki trzymam za dietkę.
SOSNOWICZANKA ja małemu body z krótkim rękawem albo rampersy zakładam.
IKNA powodzenia.
ANKUBATOR gratki dla znajomych. Nie dobrze, że mężol pracy nie ma, powodzenia w powrocie do Twojej pracy.
ŻABCIA ciesz się, że Twój mąż chce pichcić.
LYSA zdrówka dla małego.
Dzieci9aczki spią.
Dzieci moje opalone już jak mulatki, byłam po pracy z nimi na pracy zabaw, Amelka miała mały wypadek spadła z drabinki uderzyła się w główkę i rączkę, biedna bardzo płakała aż Kacperka obudziła a tak smacznie spał w wózku, że mogłam się z nią bawić.
Kacperek już taki fajniutki, kumaty. I zastanawiam się czy mu włosków nie obciąć trochę bo widzę, że go męczą przez te upały. Co wy na to??
NASTAZJA oby z M było coraz lepiej.
IZI ale super, że się ubawiłaś.
SOSNOWICZANKA cały czas o was myślę, że i tak jesteś bardzo silna, ja to już bym tam wyła. Trzymajcie się.
KOTA, no moja Mela czasami ma takie jazdy, że zaczyna Kacpra za mocno gnieść ale zaraz ją temperuje, ale jakby obce dziecko tak zrobiło to ciśnienie sto razy by mi się podniosło, tym bardziej, że rodzice widząc to mieli zachowanie córki gdzieś, dobrze że im nagadałaś.
AGAPA aby to nie był kaszelek na chorobę u Mikusia.
KUPINOSIA współczuję nerwów związanych z operacją Oli, mam nadzieję, że wszystko przeszło pomyślnie.
Doczytałam, dobrze, że już po wszystkim.
MAXXEL kciuki trzymam za dietkę.
SOSNOWICZANKA ja małemu body z krótkim rękawem albo rampersy zakładam.
IKNA powodzenia.
ANKUBATOR gratki dla znajomych. Nie dobrze, że mężol pracy nie ma, powodzenia w powrocie do Twojej pracy.
ŻABCIA ciesz się, że Twój mąż chce pichcić.
LYSA zdrówka dla małego.
Dzieci9aczki spią.
Ostatnia edycja: