reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kupiniosia,dobrze ze juz po:) Teraz będzie tylko lepiej:)

Mła, musisz usunąć?Bolą czy co?

Asienka dobrze,że zrozumiał troche i przyszedł Cię przeprosić...Czasem wódka tak działa na facetów:(

Sosnowiczanka,Agapa,Łysa zdrowka dla Waszych dzieci,trzymajcie sie bo mogą tylko na Was liczyc Mamuski!!

Kota biedny Kubinek,ja bym powiedziała ,że maja wziac Mała bo Kubus jes zmeczoiny czy cos takiego,jak mozna niezauwazyc ze ich dziecko robi krzywde takiemu maluszkowi??Ehh,masakra.Współczuje..

Maxwell80
super wyjazd..My dopiero we wrzesniu mozemy gdzies pojechac na wakacje,tylko nie wiem gdzie sa miejsca takie przyjazne dla rodzin z dziecmi;/
A Młoda zaraz zacznie Ci wstawac i chodzic:):)super zdjecia:)

reklama
No, M pojechal, znowu zostalismy sami. Alan przed chwilą usnął, mam nadzieje ze troche pospi.
Tu w szpitalu jest tak gorąco ze az nic sie nie chce... Rozebralam biedaka i lezal w samej pieluszce. Teraz jak spi przykryłam go tetrą. Wogole to jak M zostal z malym, zeszłam do sklepiku. Ale fajny sklepik tu mają, jest w nim wszystko. I wrócilam z lodem, porcją sernika, paczką ciastek oreo i zelkami :zawstydzona/y: Ostatnio mam taką ochote na slodkie jak w czasie ciąży:( Jak stąd wyjde to nie chce sie nawet wazyc:(

Wogole to gadalam z taka mlodą lekarką, w zasadzie stazystką, podniosla mnie na duchu, bardzo. Powiedziala ze mam sie nie martwic to te badania co robilismy do tej pory wyszly wszystkie w normie. Tak wiec chociaz tyle dobrego...

Kupinosia super ze juz macie to za soba, Ola na pewno raz dwa dojdzie do siebie.

Asienka dobrze ze przeprosil, tzn ze wie ze źle zrobił.

Hej :*

Dzisiaj pozno zagladam bo od rana na dworku bylismy, cieplutko dzisiaj wiec korzystalismy, teraz dzieci spia a ja przegladne co sie dzieje i biore sie za obiad :)

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow.
My z kolei mamy straszny problem z kupkami. Fabianek od urodzenia mial trudnosci w kupkami ale jakos to bylo a teraz to masakra, nic nie moge wprowadzic nowego bo zaraz jest mega zatwardzenie i placz straszny, nawet czopki glicerynowe srednio pomagaja :( Normalnie mam juz ddosc. W piatek jest w przychodni dzien dla zdrowych dzieci wiec pojde z Fabiankiem i porpsoze lekarza zeby dal mi skierowanie na jakies ysg brzucha, czy jelit moze tam cos jest nie dobrze. No bo kurcze jest na piersi, dostaje narazie tylko jablko wiec skad te problemlemy z kupkami nie wiem :(

A mi imię Milan sie podoba :) A starodawne imiona tez lubie, i bralam pod uwage wybierajac imię dla synka Franek ale ze P nie lubi takich imion i uparl sie na inmie ktore on wybierze i zostal Fabianek:)

Nastazja nie gadaj glupot- napewno sie podobasz M tyle ze faceci naprawde nie znaja sie na tych sprawach:) U nas cd antykoncepcji to moj P ciagle mowi " rob jak uwazasz ale na tabletki sie nie zgadzam a jak bytam dlateczo to jest "bo nie" i konoec tematu..

Gosia mnie imie Gniewko sie bardzo podoba :) Ale tez nie typ mojego P:p

Kota- wspolczuje, co za rodzice;/ Zamiast zabrac dziecko, wytlumaczyc to oni sie smieli;/ ehh

Asienka wspolczuje nerwow. ehh co za facet, to juz jego nie pierwszy numer;/ Jak dzisiaj wroci trzewzy to daj mu kolejna pogadange.. Ale powiem Ci ze moj P jak pil tez odwalal jakies glupie akcje, ale ja sie nie dalam i powiedzialam ze pijany nie ma wstepu do domu. A teraz sam sie ogarnal bo ktoregos razu po alkoholu tak sie zle czul ze juz myslal ze cos mu sie stalo i sie przestraszyl i od tamtej pory nie pije i przyznal misie ze wtedy sie cholernie przestraszyl bo ma dla kogo zyc bo ma mnie i dzieci. I moze nie powinnam ale zycze Twojemu facetowi zeby sie wlasnie tak czul jak moj P i zrozumial ze alkohol jest dla ludzi ale z umieraem i jak sie potrafi po nim normalnie zachowywac..

Kupinosia- zycze Wam aby Olcia szybko doszla do siebie po zabiegu a Kasiunia szybko wyzdrowiala i zeby kaszelek ja nie meczyl:*

Maxwell zazdroszcze wyjazdu. Foteczki super :) Fajna z Was rodzinka :)

MamoOskarka mialam juz napisac wczesniej ale zapomniala. Takie ty masz cudowne dzieci. Córy Twoje jak moedelki pięknhe, a Oskar super przystojnaik :) Poprostu idealne dzieci urodzilas w kazdym calu :) Ogladalam zdjecia i sie nie moglam nazachwycac uroda starszej cory :)

Izi, robiłam jedną 2 tyg temu i babka mi powiedziała, że nie gwarantuje, że się uda. Teraz mnie boli tylko nie wiem, czy góra, czy dół. Zrobiłam rano RTG obu. Ten drugi rośnie na ukos i wbija się w korzeń siódemki wypychając ją. Nie wygląda to fajnie :/

Hej
Przepraszam ze znów nie odpiszę każdej ale nie dam rady, wciąż jestem poza domem i nie mam kiedy kompa odpalic!
Lysa, Agapa zdrowia dnia chłopaków!
Mła współczuje i łącze się w bólu,mnie czeka usuwanie 4 ósemek bo rosną w poprzek :-(
Venus trzymaj się dzielnie! Nie daj się depresji!
Kupinosia oby Ola szybko do siebie doszła!
Sisnowiczanka dużo, dużo cierpliwości i tylko ponyslnych wyników!
Kota ja jestem z tych,które nie szczypią się i takim rodzicom wprost mówię co myśle! Szkoda mi Kubinka bo na pewno musiało go to boleć!

Ja dziś po egz, było dobrze bo 4,5w indeksie ale czwartkowy i piątkowy dopiero będzie ciezki ale wierze ze dam radę!
Tak żałuje ze nie mam teraz czasu tu tak często zaglądać ale zawsze staram się być na bieżąco!
Miłego wieczoru

reklama
Dzięki Inka, ja właściwie jestem już po. Chirurg powiedział, że ta leczona ósemka jest ok, tylko na dziąśle był stan zapalny. Ale górna rosła mi właśnie w poprzek i tą mi usunął (a tak naprawdę, to była dziewiątka, która 7 lat temu wchodziła mi na ósemkę i wtedy wyrwał ósemkę robiąc plac; ale mojej dziewiątce było mało i teraz pakowała się na siódemkę - powiedział, że jak to zostawię, to za jakiś czas pójdzie duecik :/). A niech tam, jeden ząb mniej do bolenia ;p ;)
A Ty będziesz usuwała na raz wszystkie? Moja koleżanka tak zrobiła, ale to był zabieg pod narkozą....

Do góry