reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Nie dam rady przeczytać wszystkiego i przeczytałam tylko ostatnią stronkę i my również przyłączamy się do klanu Kaczuchy z Biedronki.
Ostatnie 2 dni siedzieliśmy na wsi u teściów myślałam że mnie chu..... strzeli wiecznie coś nie pasowało wrrrr najpierw było że mały nie ma w cieniu czapeczki na uszka i głupie komentarze że młode mamy wiedzą lepiej. Ostatnio opitalała M że o godzinie 21 mały śpi na dworze a nie w domu to wczoraj troszeczkę jej na złość zrobiliśmy grilla i Maciulek spał w wózku pod moskitierą do 23 nie mogła tego przeżyć i poszła spać :-D No i nie mogę tego znieść jak na siłę tuli dziecko do siebie a biedny Maciuś zaczyna płakać to jej wydzieram go i nie daję wredne ale ważniejsze dziecko niż to jak się teściowa poczuję.

Mój Maciuluś sobie smacznie śpi w łóżeczku turystycznym i wcale my chyba nie brakuję jego łóżeczka z ang. Zaraz muszę niunia nakarmić i iść spać a jutro będę latać w poszukiwaniu butów na wesele bo sobie zostawiłam na ostatnią chwilę, ale cóż zawsze jest coś ważniejszego albo leń bierze górę.

reklama
I my dolaczamy do klanu kaczuchy z Biedronki:-):-)

foto 119.jpg

Co tu tak pusto z rana???
Alan wstal o 6 i teraz postanowil uciąć sobie drzemke wiec chwila spokoju:)
W nocy jedna pobudka wiec nie jest zle.

Rojku
faktycznie ten fotelik ma dobre noty ze bezbieczenstwo, ja sugerowalam sie oceną ogólną a on ma jedem plusik za obsługę. No ale bezpieczenstwo jest duzo wazniejsze niz latwa obsługa. I cena bardzo fajna, tez wezme go pod uwagę jak bedziemy kupywac:) W kazdym razie za linka dziekuję:)

Dziewczyny mialam sen, ze wyjechałam na wakacje do niemiec do pracy na wyspe Juist (kiedys juz tam w wakacje pracowalam). Wyjechalam nie wiadomo dlaczego i oczywiscie sama- bez Lenki i sie starsznie tam o nia zamartwialam nikt mi na sasmy nie ;pisalal jak tam Lenka sie czuje, czy nie placze i takie tam, niby *******y ale ja sie obudzila z takim ciezkim sercem i jak zobaczylam, ze lezy obok mnie to kamien z serca mi spadl:cool2: Pierwszy raz mam tak i juz wiem co to znaczy jak matki martwia sie o swoje dzieci, a zawsze uwazalam ze przesadzaja;p

Freyia- moja kolezanka kupila sobbie dotykowy termometr do czola jak jej sie dziecko urodzilo i teraz przezucila sie na zwykly, bo zaczal dziwna temp jej mierzyc z czasem, choc nie ukrywam ze sama sie zastanawiam nad tym termometrem, moze nie bedzie felerny jak jej.

Hey :)

Dzisiaj jestem nie do życia, Fabianek jak usnal o godzinie 21 tak budzil sie dokladnie co 1,5 godziny przez cala noc i chcial jesc :( Oczywiscie byl placz bo moje cycusie juz odmowily posluszenstwa i mleka bylo brak, a Fabioan ciagle glodny. Myslalam ze juz zwariuje - w domu nie mialam MM ale wlasciwie to chyba lepiej bo tak bym podala a pozniej Fabianek nie chcial by cycka albo cos a tak sie troche umordowalismy. Ale ogolnie albo on ma teraz jakis skok i ciagle sie domaga jedzenia albo naprawde jakis kryzys laktacyjny u mnie wlasnie jest :(
I tutaj pytanko do Was dziewczyny nasze dziedci przechodza teraz jakis skok rozwojowy??

nikuss: niezły sen... ale sny podobno czyta się na opak :) więc może to oznaczać że Lenka będzie caly czas blisko Ciebie:)
Violet: dobrze, żę Fabiankowi się nic nie stało! współczuje nerwów!
Żabcia: teściowe to zło :) ale spoko- jeszcze troszkę i pomyśl ile kilometrów będzie ja od Was dzielić
:D :D :D
wrociliśmy z targu- obkupiona jestem w skarpetki na najbliższe sto lat :)

no i skończyło się pisanie postow z Mikołajem na kolanach - od wczoraj mam zakaz siedzenia z dzieckiem przy laptopie :p M. mi narzucił po tym jak Miki jednym ruchem ręki ( nie mam pojęcia co nacisnął) skasował mu wszystko z pulpitu i Mężol pol dnia walczył żeby to odzyskać :D

DZien dobry

Violett, jakos teraz moze przypadac skok "leku separacyjnego", nie pamietam dokladnie na ktory tydzien zycia wyoada, ale kojarzylam go z naszym wyjazdem.

Zabcia, lacze sie z bolu pt. "dziecko u tesciow", od wczoraj mam glowe, jak bania, a tu jeszcze do niedzieli trzeba wytrwac!!!

reklama
dzień dobry
a my dziś trochę sobie poleżeliśmy w łóżeczku.
pobudka była już przed 7 ale ostatecznie do 10 leżeliśmy,no i kolejna noc przespana :-)
teraz mamuśka pisze kolejny wniosek a Młody ogląda baję i bawi się na podłodze.

miłęgo dnia Wam życzę, u nas niestety pogoda sie popsuła i jakoś zimno jest

Do góry