reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

A ja mamie kupilam zestaw kosmetykow-krem i balsam, czekoladki i kwiatki jeszcze dostanie:) Tesciowej tez cos trzeba kupic bedzie bo przed chwila M widząc prezent dla mojej mamy zapytal co kupilam dla jego mamy... (choc szczerze mialam nadzieje ze nie bedzie chcial tam jechac)

Violett filmik super :)

reklama
Hey :)

Dzisiaj kolejny dzien jak mnie boli glowa :( ehh to cisnienie, Maarika jak tylko otworzy oczy to leci do komody wyciaga swoje ubrania kaze sie ubierac i chce na dwor. Szkoda ze nie mieszkamy w domku bo bym ja wypuscila i tyle..

Dzisiaj w nocy przezylam koszmar - ogolnie Fabianek z nami nie spi ale ze bylam jakos mega padnieta to karmilam go na lezaco i zazsnela a o 3 obudzil mnie mega placz Fabianka, okazalo sie ze ebiedaczek spadl z naszego lozka :( Cale szczescie lozka mamy niskie i nic mu sie nie stalo, przez godzine go zabawialam zeby nie poszedl spac bo podobno jak dizecko sie uderzy w glowe to lepiej zeby przez jakis czas nie szlo spac, potem dalam mu jesc i poszedl spac ale ja juz usnac nie moglam bo siedzialam i patrzylam czy wszystko ok.. Ehhh mam takie wyrzuty sumienia:(

Dorotar zdrowka dla Melci, wcale sie nie dziwie ze nie chce jsc jak ma goraczke, niech duzo tylko pije. Oby Kacperek sie nie zarazil..

Też przeżyłam tydzień temu taką sytuację.Tyle,że mała spała sama na łóżku,a ja odwrociłam się szukać smoczka masakra.

Ja dla mojej mam taki ładny zestaw sekator, kopaczka i grabki czy jakoś tak się to nazywa;) a dla teściowej zestaw zapachów do mieszkania.

Dziś Krzysiowi stuknęło pół roku.... strasznie czas leci szybko

Mam pytanie... zapomniałyście już ból porodowy?

Jejku ale tutaj pustki dzisiaj.

To ja sie pochwale jaki kiedy filmik zrobilam Marice na pamiątke :) Bez tytułu 0001 - YouTube
teraz tylko musze go odswierzyt i dodac nowe fotki i jeszcze Fabiankowi zrobic taki sam na pamietke:)

Mielismy jechac dzisiaj na wies ale P jeszcze nie dostal wyplaty;/ Wiec wyjazd przelozony na juterko rano bbo do tego czasu np beda, tzn pewnie dzis wieczorem przyjda a ze my pociagoiem no to nie bedziemy po nocy jechac. No nic trudno

Przesliczny filmik az łezka w oku mi sie zakreciła,a mozesz mi powiedziec jak sie takie cudo robi,bo ja niestety nic nie umiem takiego zmajstrowac;/;/

Wszysstkeigo naj dla 6mc:) i 1 dzien;) nie zdazyłam i wyszło o jeden dzien pozniej:)

A ja kupiłam mojej Mamie bielizne staniczki, lakier do włosow..
A Tesciowej Kremy z Ziaja 50+ dzien i noc i jakies Winko:)
Takie potzrebne,symboliczne liczy sie pamiec;)

My jutro do Tesciow, a w niedziele mielismy do mojej Mamy ale jest chora i nie wiem jak to bedzie,najwyzej przelozymy;/

Pyszczek ja niezapomniałam i jednego i drugiego,choc pierwszy był masakra i myslalam ze nigdy nie bede miec drugiego TAK teraz ciesze sie ze podjełam decyzje o szybkiej drugiej ciazy.
A Ty jak odczuwasz?
Miłego weekendu:) Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)

Od czwartku siedzimy u mnie także teściowa mi nie truje :-) i robimy co nam się podoba wczoraj z Maciulkiem byliśmy do 22 na dniach mojego miasta pewnie znając życie dla teściowej było by to nie do pomyślenia już ja sobie wyobrażam jej gderania heh.
Od 2 dni Maciulek budzi się nam w nocy tak koło 3-4 i musimy go brać do nas do łóżka.

Właśnie się zbieram do fryzjera bo idziemy dziś na wesele :-)

Miłego dnia :-)

Hej mamuśki - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! Zwłaszcza dla tych , które obchodzą ten dzień po raz pierwszy!! Super uczucie prawda?:-D

U mnie w domu było tak, że nie tyklo miło było dostawać prezenty, ale również dawać i jestem tego nauczona, a w domu mojego M chyba nigdy tak nie było.

Tez jestem tego nauczona, uwielbiam robić prezenty i gdybym tylko mogła, to bym wydawała na nie kupę kasy. Dla teściowej kupuję, ale nie myślę o niej jak o mamie - na pewno rozumiecie co mam na mysli, Tz lubi dawac prezenty, ale nie pamięta aby je kupić , więc muszę to robić za niego;-)

Mam pytanie... zapomniałyście już ból porodowy?

Nie....nawet ostatnio sobie to wspominałam. Mój poród był na prawdę ok, gorszą traumą było dla mnie leżenie potem 3 doby w szpitalu, jakoś okropnie to przeżyłam...

ŻABCIA- DOBREJ ZABAWY!!:)

pyszczek: a ja zapomniałam:zawstydzona/y: ostatnio próbowałam sobie go przypomnieć i na szczęście nic z tego nie wyszlo :)

milva
: genialne uczucie :D

dorotar
: wiem, i chyba ja bardziej to przeżywam niż maly ;p

agniesia
: tulę mocno, grunt, że wszystko ok

gratulacje dla 6 miesięcznych bąbli! ha! jak to leci
:D

żabcia
: udanej zabawy

ja też dzisiaj wreszcie wybieram sie do fryzjera :D mam włosy za lopatki- chce mieć krociutkie :D zobaczymy co z tego wyjdzie :) a wieczorem pierwszy raz od miepamiętnego czasu wychodzimy ze znajomymi D: jupi! cieszę się jak dziecko :)

dziewczynki! wszsytkiego najlepszego dla NAS!

Majeczka02, Mamcia2, Agniesia81r, gratulacje z okazji pół-roczku Waszych maluchów!
Inka, Witch, a dla Waszych chłopaków buziaki z okazji ukończenia 5 miesięcy :)

Właśnie znalazłam w pieluszce śmierdzący prezencik z okazji DM :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki dziękuję życzenia :)

Wszystkim życzę również samych słonecznych dni z naszymi bąbelkami.

Dla 5cio i 6cio miesięczniaczów najlepszego!

Nie mówiłam Wam jaką zabawkę dostało moje dziecko od babci :) Wałek :p haha taki plastikowy, różowy. Oczywiście od razu go ładuje do buzi i robi za gryzaczek :) Może przez te wypustki tak go lubi :) Więc potwierdza się, że najlepsze zabawki to takie co się znajdują w domu i służą do zupełnie czego innego. Woreczki, butle i wałki :D

A dla mamuś mam prezenta jeszcze. Wszystkie foteliki które za bezpieczeństwo otrzymały + lub ++ w Adacu:
foteliki.jpg
Tylko, czy coś widać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry