reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Ja to chyba sie cofam, niby mam jedno dziecko ale teraz wszystko inaczej odbieram, przez te zasrane problemy z karmieniem mam juz wszystkiego dosc i wiecznie szukam odpowiedzi i przyczyn mlodego zachowania, sorki za smecenie ale na pisanie wiecznie czasu brak, na zabawe z Zuzia nawet nie moge sobie pozwolic bo maly na okraglo na rekach :-( mam dzis kryzys i ryczec mi sie chce :-(

reklama
Freiya, nasze dzieciątka faktycznie są jakimiś bratnimi duszyczkami :-D Kubuś teraz śpi, o 11 pojadł i dalej poszedł spać, choć zanim usnął troszeczkę pomarudził.

A ja siedzę i zastanawiam się, co by tu dać chrzestnym w ramach podziękowania. Macie jakieś pomysły? chciałabym coś co im się przyda, ale będzie się jednocześnie kojarzyło z Kubą, na pewno nie jakieś figurki itp. Nie mam pomysłu :(

asia już parę razy próbowałam z różnymi wiązaniami i ciągle się drze:) myślę że on nie lubi być posciskany - lubi machać ciągle nóżkami i rączkami :)

Kota ja zrobiłam mrfologię i mocz bo mi się kolor moich siuśków nie podobał i okazało się że mam najlepszą morfologię od 5 lat :) zawsze iałam za dużo czerwonych krwinek, za mało hematokrytu a teraz jest idealnie:)

Ostatnia edycja:
sosnowiczanka leci na tvn24 caly czas o tej dziewczynce,matka szla na spacer z Mala Magdusia i ktos od tylu ja zaatakowal porwal dziecko i uciekl:(
Masakra!!

kota
ja jeszcze nie robilam czekam az sie skonczy polog ide do gina i moze zrobie jakies badania..

u mnie dzieci spia ja robie obiadek,a wieczorem przyjezdza kumpela obejrzec Mala:):)

milego..

U nas tez cos dziwnego od kilku dni sie dzieje. Mala wysypalo na glowce we wloskach jakies krostki i na skroniach oraz pod borda az do uszu ma takie krostki koloru skory ktore robia sie czerwone jak sie zlosci, kilka krostek jest z bialym czubkiem. Nie wiem czy to tradzik czy mleko nie pasuje. Je Bebilon Pepti od miesiaca i z każdym dniem coraz wiecej ulewa, teraz juz chlusta a wczesniej wogle ine ulewala. Do tego w dzien je polowe tego co dotychczas, zawsze pół butli zostaje tylko w nocy potrafi zjesc cala butle 120 ml. Po jedzeniu w dzien wrzeszczy i wydaje dziwny odglos jakby jedzenie jej sie cofalo i je polykala nie wiem czy to refluks czy mleko nie odpowiada.

KLARISS tak tak mam na myśli TERMIENTIOL , świetna sprawa, pomógł mi przy odparzeniach przy pierwszym dziecki jak iteraz przy Kacperku pomaga.

PYSZCZEK trzymam za was mocnokciuki,by wszysko dobrze się ułożyło.

ŁYSA czemu śmieszne??? Mogą go powoli zaczynać swędzić dziąsełka ale nim ząbki wyjdą to może się długo jeszcze zejść.TULĘ MOCNO, TRZYMAJ SIĘ

KOTA u nas chrzestnym po chrzcie na pamiątkę daje się zdjęcie malucha i tyle, bez przesady.

SOSNOWICZANK łos na głowie się jeży jak się słyszy o takich rzeczach. Ale wiesz dużo jest bezmyślnych rodziców co np. wózek z dzieckiem przed sklepem zostawiają bo muszą na chwilę wejść, a wyjąć takiego malucha czy uprowadzić wózek o sekunda.

IZI a to inny przypadek ale tak jak pisałam o pozostawianiu dzieci przed sklepem to bezmyślność. Zaraz zerknę na TVN24

Ja dziś miałam pół dnia z córcią. Małego z babcią zostawiłam a my na male zakupy się wybrałyśmy i na plac zabaw pod dachem na kilki itp.

reklama
Do góry