Zabcia a ma Maciuś oprocz chrostek np. szorstką zaczerwienioną skórę??? Bo moj młody jak mial skazę.. to mial takie chrostki na policzkach i czerwone policzki do tego szortskie, ale skaza moze tez sie objawiac na klatce piersiowej i w zagieciach lokci itp. Musisz poobserwowac.
No dzis sporo grudniowych dzieciaczków konczy miesiac!! wszystkim życzę naj naj!!! i zero kolek;p;p
A ja dziś byłam z Karolinką na pierwszym spacerku, mama wzięła Kamila do wozka ja młodą i pojechalismy do parku nakarmic kaczki:0 fajnei było tylko ten wiatr.. dobrze że mała cała oslonięta. Slodko spała, choc przy ubieraniu byl raban!
Poza tym już nie wyrabiam z cyckami, ciągle chodzę w staniku bo jak srobowalam sciaganc na noc.. to wszystko mnie bolało,a tak przynajmniej bol jest minimalny, choc przy karmieniu pierwsze zaciagniecie.. to masakra. Mała dalej bardzij wisi na cycku niz lezy gdziekolwiek indziej, ale caly czas tlumacze ze to dopiero poczatek, w koncu zdarzaja sie momenty kiedy śpi i po 4 h!
Idę po fona napiszę do Izi bo nie wiem co tam u nich slychac... hm.. czy ona juz wyszla ze szpitala z Nadią!?