reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dorotar- a co dajesz pozniej w tej butki mleko z proszku czy swoje odciagniete?? bo nie wiem własnie co w przypadku kiedy nie uda mi sie odciagnac mleka a bedzie trzeba gdzies wyjsc z mala lub ja komus zostawic?

reklama
no wlasnie dziewczynki Wy tu kupki,mleczka cycusie a my jeszczepodwojnie:):p
kurde masakra byc ostatnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehh dobra trudno:)

Mla ide napisac jak sie robi ten ryz:)

dziewczyny znowu macie zastuj?? piszcie cos kurka wodna:)

my wrocilismy z M z Galerii malta..bylismy po nawigacje dla M ale powiem Wam ze jeszcze weszlam do tk maxa,hm i uciekalisy bo ten tlum ludzi to jakas masakra!!!!!!!!!!!!!!!!

kupilam sobie FARBE I PO RAZ PIERWSZY MAM ZAAMIAR SOBIE POFARBOWAC SAMA WLOSY ALE COS MI SIE WYDAJE ZE JEDNAK TEGO NIE ZROBIE:)

Izi, a jak dodam ten niedogotowany ryż do cebulki z przecierem to jeszcze razem jakoś smażę? A jeśli nie, to czy ryż nie jest zbyt twardy? Przyprawiasz tylko solą i pieprzem, czy dodajesz jakieś zielone albo ostre przyprawy?

ja dopiero wróciłam z imprezy urodzinowo-imieninowej przyszłego teścia i chyba za dużo zjadłam bo ciężko mi jak cholera!!

izi faktycznie dziewczyny tu o kupkach, cyckach i pępkach w my nadal 2w1 :-D no ale ja tam wierzę, że niedługo dołączymy do tych rozmów, bo jak na razie dla mnie to zupełna abstrakcja :-) nie mogę się już tego doczekać!!!

Mla lepiej rzeby nie rozgotowac..nie moze byc twardy..
i pozniej ryz laczycz i jeszcze minutke podsmazasz z koncentratem i cebulka..caly czas mieszajac bo sie przypali!

inka musimy dolaczyc juz nie mamy wyjscia::):)

ide sie kapac boli mnie brzuch:(
bede za 40 minut:)

Dziewczyny pozwoliłam sobie na nowy wątek. Co Wy na to ? Myślę że temat całkiem ważny bo o karmieniu . Tak dla porządku, będzie łatwiej sie odnaleźć niż na ogólnym

Inka cudowne fotki!!!! gratuluję odwagi, a Pani fotograf odwaliła kupę roboty:) obejrzałam przy okazji kilka ostatnich jej sesji i są super::)
Izi przypominam że chciałaś rodzić po świętach!!! ani mi się waż!!! oby kąpiel pomogła:)

zmykam spać, może dziś mi sie tez tak dobrze pośpi jak i wczoraj:)
miłej nocki kangurki!!!! no i już mamusiom życzę spokojnej przespanej nocki:)

Asko juz jestem:) kurde skurczyki przeszly czyli to nie to jeszcze:)
A my z M sobie drinkujemy:) hehehee on whisky a ja bezalkoholowe,tak za mna chodzilo ze musialam:)
siedze wykapana i zaraz jak wypije ide sie polozyc...
A co do dat to jak urodzilabym jutro czyli 18 to w urodziny mojej siory:)

reklama
Czesc mamusie.Nie spie juz od godz 3.Moj mezulek wrocil z wieczoru kawalerskiego o 3. O dziwo w stanie dobrym;)ogladam tv I probuje ogarnac bb na komorce i w mojej chyba sie nie da za bardzo:)

Do góry