reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2011

asko, 2701... mamy zbliżone terminy więc jeszcze czas... łatwo się pisze ale j podobnie jak Wy chciałabym urodzić wcześniej- chociaż tydzień :-):tak:
dziś po zajęciach byłam u mamy piec ciasteczka a u siebie w domu zabrałam się za porządki- podłogi wypastowałam na kolanach i umyłam okno-drzwi na ogród, wyciągnęłam też kilka ozdób świątecznych i tak jakby klimat przedświąteczny zawitał do nas!!

jutro niestety na uczelni do 16 a zaraz po tym wizyta u gina, mam nadzieję, że usłyszę coś optymistycznego :confused:
izi wiem, że Ty masz na 12 więc będę trzymać kciuki :-)

teraz zmykam do książek a później jeszcze zajrzę!!

agapa wracaj szybko do zdrowia!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sobie siedzę przed tv w oczekiwaniu na skurcze:-)
Idę zaraz pod prysznic i tyle z dzisiejszego rodzenia... Mała skacze i nie chce jej się wychodzić wogóle.

Dziewczyny stooooooooooooooooooooolat!!!!

asko, 2701.. inka..
no mamy razem na koncówke grudzienia:):) kurde mnie nic nie bierze juz nawet przestalam sie zadreczac:)
co ma byc to bedzie:p
inka tzrymaj za mnie a ja za Ciebie:) kto ma jeszcze jaies wizyty?
aaa nikt pewnie reszta urodzila:)ehhehehe

My też mamy zaszczepić Lenkę w 6tygodniu życia...i zastanawiamy się tylko czy brac szczępionkę skojarzoną czy nie, jak wy robicie?
Pierwszy spacer po parku równiez za nami. W sobotę się wybraliśmy, było ładne słoneczko, mała przespała wszystkie atrakcje.
Piersi mnie bolą, ostatnio Lenka zaczęła ssać z większym zacięciem i werwą. Czasem podnosi głowkę nie wypuszczając sutka z buzi i ciągnie go ze sobą ile się da. Po całym okresie karmienia będę chyba miała piersi do pasa. Mała przybrała od wyjścia ze szpitala kilogram-byliśmy dzisiaj na ważeniu. I pomyśleć że wszystko to z moich własnych cycków:-D

Dziś u mnie 1 dzień co się nie oszczędzałam. Był porządny spacer, sprzątanie. O godz 18ej łyżka olejku rycynowego. Pół godz potem mnie sczyściło. Teraz mnie mdli, ale to może być też od nerwów bo od 19ej mam skurcze co 5-7-10min. Podoba mi się dzisiejsza data,ale szans już coraz mniej i sił też. Jesteśmy z mężem padnięci po nocnych atrakcjach ze starszaczką. Zaczne zapisywac czestotliwosc skurczy bo cos sie chyba rozkreca

Kupiniosia za wiele dni Tobie nie zostalo do terminu.... :):)
ale zobaczysz ani sie nie obejrzysz a dzidzia bedzie z Toba:0)

A co tu taka cisza dzis??czy wszystkie na porodowkach??;/

Pewnie znowu Mamusie dzis zaskocza hurtowa iloscia bobaskow:)
Inka nam to nie grozi;/ a szkoda.... :p

To jak taka cisza,nie ma co czytac to ide sie polozyc i ogladam IP na TLC...

Dobrej nocki!

reklama
Do góry