reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

asko, 2701... mamy zbliżone terminy więc jeszcze czas... łatwo się pisze ale j podobnie jak Wy chciałabym urodzić wcześniej- chociaż tydzień :-):tak:
dziś po zajęciach byłam u mamy piec ciasteczka a u siebie w domu zabrałam się za porządki- podłogi wypastowałam na kolanach i umyłam okno-drzwi na ogród, wyciągnęłam też kilka ozdób świątecznych i tak jakby klimat przedświąteczny zawitał do nas!!

jutro niestety na uczelni do 16 a zaraz po tym wizyta u gina, mam nadzieję, że usłyszę coś optymistycznego :confused:
izi wiem, że Ty masz na 12 więc będę trzymać kciuki :-)

teraz zmykam do książek a później jeszcze zajrzę!!

agapa wracaj szybko do zdrowia!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sobie siedzę przed tv w oczekiwaniu na skurcze:-)
Idę zaraz pod prysznic i tyle z dzisiejszego rodzenia... Mała skacze i nie chce jej się wychodzić wogóle.

Dziewczyny stooooooooooooooooooooolat!!!!

asko, 2701.. inka..
no mamy razem na koncówke grudzienia:):) kurde mnie nic nie bierze juz nawet przestalam sie zadreczac:)
co ma byc to bedzie:p
inka tzrymaj za mnie a ja za Ciebie:) kto ma jeszcze jaies wizyty?
aaa nikt pewnie reszta urodzila:)ehhehehe

My też mamy zaszczepić Lenkę w 6tygodniu życia...i zastanawiamy się tylko czy brac szczępionkę skojarzoną czy nie, jak wy robicie?
Pierwszy spacer po parku równiez za nami. W sobotę się wybraliśmy, było ładne słoneczko, mała przespała wszystkie atrakcje.
Piersi mnie bolą, ostatnio Lenka zaczęła ssać z większym zacięciem i werwą. Czasem podnosi głowkę nie wypuszczając sutka z buzi i ciągnie go ze sobą ile się da. Po całym okresie karmienia będę chyba miała piersi do pasa. Mała przybrała od wyjścia ze szpitala kilogram-byliśmy dzisiaj na ważeniu. I pomyśleć że wszystko to z moich własnych cycków:-D

Dziś u mnie 1 dzień co się nie oszczędzałam. Był porządny spacer, sprzątanie. O godz 18ej łyżka olejku rycynowego. Pół godz potem mnie sczyściło. Teraz mnie mdli, ale to może być też od nerwów bo od 19ej mam skurcze co 5-7-10min. Podoba mi się dzisiejsza data,ale szans już coraz mniej i sił też. Jesteśmy z mężem padnięci po nocnych atrakcjach ze starszaczką. Zaczne zapisywac czestotliwosc skurczy bo cos sie chyba rozkreca

Kupiniosia za wiele dni Tobie nie zostalo do terminu.... :):)
ale zobaczysz ani sie nie obejrzysz a dzidzia bedzie z Toba:0)

A co tu taka cisza dzis??czy wszystkie na porodowkach??;/

Pewnie znowu Mamusie dzis zaskocza hurtowa iloscia bobaskow:)
Inka nam to nie grozi;/ a szkoda.... :p

To jak taka cisza,nie ma co czytac to ide sie polozyc i ogladam IP na TLC...

Dobrej nocki!

reklama
Do góry