reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Autostopowiczko będę rodzić w Lubaniu- czyli jakieś 40km od JG

najgorsze że moje czwartkowe urodziny spędzę właśnie na oddziale...
w zeszłym roku 25te spędziłam w domu, w łóżku z gorączka 40stopni, anginą, grypą i jakimiś bakteriami a teraz znów coś...

Przeszło mi przez myśl że Wałbrzych, ale przecież JG zapewne ma podobne standardy.
W Wałbrzychu jestem co drugi dzień, jednak w tym wypadku ktoś inny będzie Ci musiał tort przynieść.
Przy okazji : Spełnienia marzeń :)

Czeka mnie podwójna praca, ale wcale z tego powodu nie narzekam:-) Własnie wybieram się do sklepu po białą wstążeczkę,
Bo cukrowe sznurówki chyba nie wytrzymają transportu.
Tofika bardzo się cieszę, że po wizycie wszystko w porządku. Waga maleństwa jak na cukrzycę idealna:tak:

Sergi nie wiem co Ty na to ale moim zdaniem dobrze by było, żeby w galeri naszych maluszkaów nie komentować zdjęć żeby nam przez posty jakieś nie uciekły. Jak uważasz? Myślę, że komentarze mogły byśmy umieszczać w wątku gratulacyjnym.

sergi
ja rowniez sie podpisuje pod tm zeby w galerii zdjec maluszkow nie wpisywac komentarzy na ich temat, będzie przejzyscie i ładnie i zdjęcia nie będą się gubić w natłoku naszych czułosci i komplementow:)
tofika no to same dobre wiesci:) super!!!
dagne, sosnowiczanka
... a wiecie że mi wody chlusnely przy mlodym jak poszlam sie wysikac, siedzialam i zastanawialam sie czy cos mi sie stalo z pecherzem i sie posikałam... ale momentalnie zaczely mi tak sie trzesc nogi ze bylam pewna ze to to, a jak wstalam i zaczelam isc po meza to drugi raz mnie zalało i juz zupelnie nie bylo watpliwosci;p;p. nie pomylicie tego.
Jesli chodzi o przewidzenie to hm.. są symptomy ale nie idzie tego przewidziec. Ja wiedziałąm wtedy od lekarki że juz mam szyjkę jak papier , i do tego 1.5 tyg. przed porodem zaczal odchodzic mi czop, nie był zabarwiony krwią więc wiedziałam że do 2 tyg. będzie po wszystkim. a urodziłam dokładnie 14 dni przed planowanym terminem. więc omg czop zaczal odchodzic.. praktycznie prawie miesiac wczesniej.. ha teraz sobie to uzmysłowiłam

ale wiecie tak mi chyba było fajniej wiedziałam ze cos sie zaczyna a nie bylo to takie nagłe, a z drugiej strony codziennie myslalam czy to bedzie ten dzien:).

Ostatnia edycja:
Kurcze wchodzę na forum a tu takie wieści, czekam z niecierpliwością na wieści od Salsika, i zdjęcia jej maluszków, ale jestem podekscytowana:-), pierwsza grudniówka sie rozpakowuje.

Ja dzisiaj na siedząco kroje warzwka do obiadu i bede teraz zerkac do laptopa i czekac na wieści

mamaOskara właśnie miałam pisać, żeby komentarze do zdjęć były umieszczane w osobnym wątku, ale mnie uprzedziłaś. I wątek "opowieści z porodówek" też będzie fajny :-) Ale to już musi zatwierdzić nasza Sergi.

tofika to super, że z malutką wszystko oki.

MamaOskarka - ja czekam na zdjęcie tych buciczków :) a i co do wątku ze zdjęciami to zgadzam się z Twoją opinią :) bo zdjęcia maluszków zginą w natłoku komentarzy :)

Rany, dalej mi gorąco, taka jakaś podekscytowana jestem :)

hejka,

Jaki tu tłok od rana:-D

Jak zobaczylam wiadomosc na sygnale od Salsik ,to az sie poplakalam:tak:autentycznie...ale ze szczescia!!!!
Juz sie zaczelo,powoli kochane zaczynamy sie rozapkowywac:-D:szok:

Tofika- gratuluje udanej wizyty;-)mowilam ze cukrzyca nie taka straszna jak ja "maluja":-)

Ide robic kawke buzka

reklama
o matko a to się gorąco zrobiło :-)
salsik powodzenia, czekamy na fotki dziewczynek :-D
Jak zobaczyłam 2 nowe tematy na forum to już pomyślałam, że teraz się zacznie. Na szczęście mamy już prawie połowę listopada, wszystkie grudniówki trzymają się dobrze i maluszki są już prawie donoszone.

Do góry