reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

oj oj oj!!!
watek awaryjny ale jakie miłe wieści, w końcu i tak to musiało nastąpić tymbardziej w przypadku 2 panienek Salsika, oj czekam na fotki maluszkow i wiesci jak i co z mamusia i maluszkami:)

ja miałąm nieciekawa noc, nie wiem czy to mala sie obracala czy cos ale pierwszy raz w tej ciazy wzielam nospe bo bol u samego dołu spojenia był nei do zniesienia, i do tego mała cała noc jak na zlosc sie nie ruszala, ciagle myslalam ze cos sie dzieje, ale na szczescie bol po tabletce przeszedl a mala rano nadrobiła spanie. ufffff
lece uspac malego papa kochane!!!
Sergi ja przy mlodym 4 maja sie smialam ze chce urodzic nastepnego dnia bo fajna data 05.05.10 no i powiedziałąm i miałam:D ;p;p;p

reklama
Wow, aż zaniemówiłam.. :-) No to się zaczęło.. Teraz już polecimy dziewczynki jak domino.. :tak:

A ja sie wyspałam i ciągle chce mi się słodkiego, chyba młody nabiera masy.. :-)

OMG!!! nie miałam neta przez jakieś 2 godz, więc obejrzałam film: Crazy, Stupid, Love :)
Wchodzę, a tu taaaakie wieści!!!!
SALSIK - trzymam kciuki za księżniczki!!! &&& o matko złapałam się na tym, że uśmiecham się do monitora!!! :D

Uff... aż mi się gorąco zrobiło!!! dziewczyny a pełnia nie jest 10 grudnia??? czy ja coś żle zapamiętałam? może 10 tylko pokojarzyłam ;p

A co do dat: :) Sergi 13-12-11 urodziłabyś w moje urodziny ;D u mnie się rodzinka śmieje, że mi może Malutka taki prezent zrobi :)
A mój mąż oświadczył mi się 09-09-09 :)

Ostatnia edycja:
Sergi a może założymy jeszcze wątek w stylu opowieści z porodówki??:) chętnie poczytałabym jak to było u was i podzieliła się z wami moimi wrażeniami a na ogólnym nam to zginie w tłumie:-)

hehe sergi to i rowniez moje urodzinki 13 grudnia tez mi sie podoba :) u mnie w rodzinie dzieci mojego brata(oboje) i moj kamilek maja wlasnie urodzinki w imieniny miesiaca tzw. latwo zapamietac;p;p a teraz zobaczymy.
MamaOskarka, hihi chyba Ci się podwojna robota bucikow szykuje:)

Salsik ja tez mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!
MamaOskara bierz sie juz za te buciki bo chyba sie nie spodziewalas ze czeka cie podwojna robota :-D:-D:-D

Dziewczyny a idzie to jakos "przewidziec" ze wkrotce odejdą wody ???

Dziewczyny wchodzę na forum a tu takie wieści!! Aż mnie ciarki przeszły!! Nie mogę uwierzyć że już się powoli zaczyna.. A ja nie mam nic jeszcze dla Synusia i siebie naszykowane
:szok:

Sosnowiczanka - kurcze, też mam stresa, że pomylę z siuśkami ;p ale położne ze szkoły rodzenia mówią, że jak już polecą, to spokojnie poznamy, ale kurczę ja i tak się trapię :)

reklama
Tofika, świetne wiadomości z Twojej wizyty! Bardzo się cieszę :) Zdyscypliowałaś się z tą dietą cukrzycową i są efekty. I jeszcze jednego Ci zazdroszczę - pewnie już za tydzień ustalicie datę CC, czyli Twój czas już bliski :)

Do góry