hej dziewczyny!!!!
kurcze mmiałam taki super humor od rana z powodu popłudniowego wyjazdu do męża.... a weszłam tutaj i aż mi krew zmroziło jak poczytałam na sygnale...
3mam mocno kciukasy żeby wszystko było z dziewczynami i bobaskami ok, wierze że lekarze wiedzą co robią i zrobią wszystko żeby nikomu nic sie nie stało!!!!!!!!!!
Żabciu jeszcze raz wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia![]()
lysa tort jest prześlicznymala z pewnością bedzie oczarowana
![]()
olluchna nie jestem pewna czy dobrze pamietam nazwę ale Mła bedzie rodzić chyba w PROFAMILIA W Rzeszowie widziałam na stronie i szpital jest poprostu pierwsza klasa.. w moim niestety nie ma takich warunków a toalety są wspolne na korytarzu, stąd po pierwszym porodzie pamiętałam żeby nabyć owe nakladki na kibelek. Komfort siedzenia po porodzie jest o niebo lepszy niż pozycja "na samolota"
inka te nakładki można kupić w aptece lub na allegro, medycznym sklepie itp.
Ja kupiłam w aptece, nei opłacało się zamawiac przez neta, paczuszki były po 3 i 5 szt. u mnie więc wzielam 4 op. wole zeby zostały w razie draki niż brakło tymbardziej że jedna pojedyncza nakładka wychodziła 20gr, kładziesz na sedes a potem jak spłukujesz wodę to wir sam wciąga papierową nakładkę. Pamiętam jak mi było niewygodnie "na samolota" po porodzie a przeciez ani nie byłam nacieta ani nie pękłam.. więc nie wyobrazam sobie tego w gorszym stanie poporodowym...
dalej mam na zbyciu opakowanie 5 szt. majtek poporodowych siateczkowych w rozm m/l 52-100 cm więc jesli ktoras chętna to dać znac wyślę w prezencieszkoda mi wyrzucić a nei mam komu oddać tu na miejscu. (jedyny warunek że wysyłka nastąpiła by po ok 7 listopada bo wczesniej nie mam dostępu do swojej torby szpitalnej. )
no widzisz a ja wczoraj zamowilam
trzymam kciuki mamuski,trzymajcie sie i nie rozpakowujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!