reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Miejmy nadzieję, że u Violett wszystko dobrze się skończy i wytrzyma jeszcze trochę.

Zagłosowane na agapa

pyszczek
super, że ciśnienie się troszkę poprawiło:-)
Dzisiaj muszę się wybrać na zebranie do córy, kurczę a mi sie tak nie chce :no::crazy:

reklama
Jej wkońcu !!!!!!!!!!! udało mi się tutaj zalogować po takiej długiej nieobecności
mogłam z wami tylko dyskutować na facebooku mam nadzieje ,że to się zmieni i będę na bieżąco.

Co u was dziewczyny ? u mnie wsumie dobrze ...
- zdałam prawo jazdy [ jezdziłam z takim brzuszkiem ,że chyba egzaminator bał się ,że mu urodze ] nie no żartuje.

- Maluszek ! Chłopiec ! waży już sobie 2.250 kg jak wasze maluchy i ich waga ?
wierci się ... coraz mniej miejsca ma .

- Ja / częste boleści brzucha ... wysokie ciśnienie , na szczescie badania poprawiłam .

- Jak zakupy macie już wszystko ?

mamaOskarka- zagłosowałam !

"Biegiem na rowerze tylko z first bike" - też zagłosowane już.

Co do szkoły rodzenia dzisiaj mam drugie zajęcia . Jak wam się podoba na szkole rodzenia .
Uważacie iż jest to przydatne?

Dziewczyny czy też wam tak straszliwie leci siara ?
gratulacje...
a gdzie bylas ze Cie nie bylo?????

Kochane, jeśli jeszcze nie zagłosowałyście, to bardzo proszę o Wasz głos w konkursie na BabyBoom :-) Nasza Agapa walczy o rowerek dla Majeczki swojej ;-) Wystarczy zagłosować na hasło
"Biegiem na rowerze tylko z first bike" (trzecie od góry ;-) )

W tej ankiecie: https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

Głosuje się tylko raz! :-)

glos oddany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cholerka, myślałam wczoraj o Violett :/ Mam nadzieję, że w szpitalu zastopują całą akcję i będzie ok. Ciekawe też co z Freiyą...

Witam wszytskie dziewczyny i wasze pociechy:)
Wchodze na bb codzennie, ale z odpisywaniem ciezko, ostatnio nie najlepiej sie czuje:(
Jestem przerazona, musimy miec sie na bacznosci (podczytuje listopadowki i zaraz czas na nas). Bylismy u lekarza we wtorek, mała wazy 1800 i ogolnie wszytsko jest ok, tylko wczoraj bolal mnie brzuch i kregoslup, brzuch sciskal tak co chwile, az sie wystraszylam ze cos nie tak ale na szczescie przeszlo, wydaje mi sie ze to z przemeczenia, bo duzo wczraj sie nachodzilam;/

Słuchajcie jak to jest z pierwszymi skurczami? Kiedy powinny sie pojawic i czy maja bolec? Bo mi tez czasami brzuch twardnieje, ale nie boli (tylko wczoeaj pobolewal).

U ns ogolnie dobrze- skrecilam łóżeczko, przykleilam naklejki na sciane, poprałam ciuszki ktore mam i sie przerazilam bo nic nie mam dla noworodka prawie a dla tegogo polroczniaka i dalej cala wieeeelka szufade:p ale juz biore sie za zakupy bo to nie przelewki (nie znam dnia ani godziny ahaha).

Pozdrawiam Was:*

wchodząc wczoraj na grupę zerknęłam na zdjęcie Violett i o niej pomyślałam, bo dawno się nie odzywała a tu takie wieści... 3maj się Kochana!!!

ja właśnie wróciłam z badań i leżę w łóżku, jestem w mega fatalnym nastroju bo pokłóciłam się z mamą, widziałyśmy się zaledwie 5 min a skończyło się taką awanturą jak nigdy...:-:)zawstydzona/y: a wszystko przez mojego młodszego brata, który wpadł w mega tarapaty!!
tak mi teraz źle, bo za tydzień mama wraca do Niemiec i nie wiem kiedy ją zobaczę!! idę sobie popłakać!!!:-(

wchodząc wczoraj na grupę zerknęłam na zdjęcie Violett i o niej pomyślałam, bo dawno się nie odzywała a tu takie wieści... 3maj się Kochana!!!

ja właśnie wróciłam z badań i leżę w łóżku, jestem w mega fatalnym nastroju bo pokłóciłam się z mamą, widziałyśmy się zaledwie 5 min a skończyło się taką awanturą jak nigdy...:-:)zawstydzona/y: a wszystko przez mojego młodszego brata, który wpadł w mega tarapaty!!
tak mi teraz źle, bo za tydzień mama wraca do Niemiec i nie wiem kiedy ją zobaczę!! idę sobie popłakać!!!:-(

Nie smuć sie, bo maleństwo tez bedzie smutne:( chociaz czasami lepiej popłakać chwilke i robi sie lepiej. Głowa do góry:*

Violett trzyam kciuki, zeby obylo sie bez komplikacji! :tak:

inka85 masz jeszcze tydzien i znajac zycie to zanim mama wyjedzie sie pogodzicie wiec glowa do gory ;-)

Ja juz sie wieczora nie moge doczekac bo chcialabym juz robienie tortu miec za soba :baffled: mam dwa kremy z paczki, jeden smietankowy i jeden tiramisu i chyba nimi obloze, jezeli smak ktorego bedzie mdly to dorzuce czekolade i juz. Kupilam tez mase cukrowa bo moze figurki porobie ale zobacze, wrzuce potem fotke jak juz cos sklece :-D

Dzwonilam do szpitala :)-D) wiem jakie to smieszne, tam gdzie trzymaja swinke i na razie nie bylo poprawy :-( to sobie umarlaka wybralam ehh mam nadzieje, ze do jutra cos sie zmieni bo Zuzia juz chodzi i powtarza George a nie rozumie, ze on chory i u doktora :nerd:

zmykam, milego popoludnia i uwazajcie na siebie!

reklama
Do góry