reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Miejmy nadzieję, że u Violett wszystko dobrze się skończy i wytrzyma jeszcze trochę.

Zagłosowane na agapa

pyszczek
super, że ciśnienie się troszkę poprawiło:-)
Dzisiaj muszę się wybrać na zebranie do córy, kurczę a mi sie tak nie chce :no::crazy:

reklama
Jej wkońcu !!!!!!!!!!! udało mi się tutaj zalogować po takiej długiej nieobecności
mogłam z wami tylko dyskutować na facebooku mam nadzieje ,że to się zmieni i będę na bieżąco.

Co u was dziewczyny ? u mnie wsumie dobrze ...
- zdałam prawo jazdy [ jezdziłam z takim brzuszkiem ,że chyba egzaminator bał się ,że mu urodze ] nie no żartuje.

- Maluszek ! Chłopiec ! waży już sobie 2.250 kg jak wasze maluchy i ich waga ?
wierci się ... coraz mniej miejsca ma .

- Ja / częste boleści brzucha ... wysokie ciśnienie , na szczescie badania poprawiłam .

- Jak zakupy macie już wszystko ?

mamaOskarka- zagłosowałam !

"Biegiem na rowerze tylko z first bike" - też zagłosowane już.

Co do szkoły rodzenia dzisiaj mam drugie zajęcia . Jak wam się podoba na szkole rodzenia .
Uważacie iż jest to przydatne?

Dziewczyny czy też wam tak straszliwie leci siara ?
gratulacje...
a gdzie bylas ze Cie nie bylo?????

Kochane, jeśli jeszcze nie zagłosowałyście, to bardzo proszę o Wasz głos w konkursie na BabyBoom :-) Nasza Agapa walczy o rowerek dla Majeczki swojej ;-) Wystarczy zagłosować na hasło
"Biegiem na rowerze tylko z first bike" (trzecie od góry ;-) )

W tej ankiecie: https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

Głosuje się tylko raz! :-)

glos oddany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cholerka, myślałam wczoraj o Violett :/ Mam nadzieję, że w szpitalu zastopują całą akcję i będzie ok. Ciekawe też co z Freiyą...

Witam wszytskie dziewczyny i wasze pociechy:)
Wchodze na bb codzennie, ale z odpisywaniem ciezko, ostatnio nie najlepiej sie czuje:(
Jestem przerazona, musimy miec sie na bacznosci (podczytuje listopadowki i zaraz czas na nas). Bylismy u lekarza we wtorek, mała wazy 1800 i ogolnie wszytsko jest ok, tylko wczoraj bolal mnie brzuch i kregoslup, brzuch sciskal tak co chwile, az sie wystraszylam ze cos nie tak ale na szczescie przeszlo, wydaje mi sie ze to z przemeczenia, bo duzo wczraj sie nachodzilam;/

Słuchajcie jak to jest z pierwszymi skurczami? Kiedy powinny sie pojawic i czy maja bolec? Bo mi tez czasami brzuch twardnieje, ale nie boli (tylko wczoeaj pobolewal).

U ns ogolnie dobrze- skrecilam łóżeczko, przykleilam naklejki na sciane, poprałam ciuszki ktore mam i sie przerazilam bo nic nie mam dla noworodka prawie a dla tegogo polroczniaka i dalej cala wieeeelka szufade:p ale juz biore sie za zakupy bo to nie przelewki (nie znam dnia ani godziny ahaha).

Pozdrawiam Was:*

wchodząc wczoraj na grupę zerknęłam na zdjęcie Violett i o niej pomyślałam, bo dawno się nie odzywała a tu takie wieści... 3maj się Kochana!!!

ja właśnie wróciłam z badań i leżę w łóżku, jestem w mega fatalnym nastroju bo pokłóciłam się z mamą, widziałyśmy się zaledwie 5 min a skończyło się taką awanturą jak nigdy...:-:)zawstydzona/y: a wszystko przez mojego młodszego brata, który wpadł w mega tarapaty!!
tak mi teraz źle, bo za tydzień mama wraca do Niemiec i nie wiem kiedy ją zobaczę!! idę sobie popłakać!!!:-(

wchodząc wczoraj na grupę zerknęłam na zdjęcie Violett i o niej pomyślałam, bo dawno się nie odzywała a tu takie wieści... 3maj się Kochana!!!

ja właśnie wróciłam z badań i leżę w łóżku, jestem w mega fatalnym nastroju bo pokłóciłam się z mamą, widziałyśmy się zaledwie 5 min a skończyło się taką awanturą jak nigdy...:-:)zawstydzona/y: a wszystko przez mojego młodszego brata, który wpadł w mega tarapaty!!
tak mi teraz źle, bo za tydzień mama wraca do Niemiec i nie wiem kiedy ją zobaczę!! idę sobie popłakać!!!:-(

Nie smuć sie, bo maleństwo tez bedzie smutne:( chociaz czasami lepiej popłakać chwilke i robi sie lepiej. Głowa do góry:*

Violett trzyam kciuki, zeby obylo sie bez komplikacji! :tak:

inka85 masz jeszcze tydzien i znajac zycie to zanim mama wyjedzie sie pogodzicie wiec glowa do gory ;-)

Ja juz sie wieczora nie moge doczekac bo chcialabym juz robienie tortu miec za soba :baffled: mam dwa kremy z paczki, jeden smietankowy i jeden tiramisu i chyba nimi obloze, jezeli smak ktorego bedzie mdly to dorzuce czekolade i juz. Kupilam tez mase cukrowa bo moze figurki porobie ale zobacze, wrzuce potem fotke jak juz cos sklece :-D

Dzwonilam do szpitala :)-D) wiem jakie to smieszne, tam gdzie trzymaja swinke i na razie nie bylo poprawy :-( to sobie umarlaka wybralam ehh mam nadzieje, ze do jutra cos sie zmieni bo Zuzia juz chodzi i powtarza George a nie rozumie, ze on chory i u doktora :nerd:

zmykam, milego popoludnia i uwazajcie na siebie!

reklama
Do góry