reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

olluchna gratulacje zdanego prawka

mamaOskarka
zagłosowane ;) co do wypoczynku teraz to przy moim pierwszym dzieciątku raczej się nie da.

Dziś w pierwszym dniu macieżyńskiego zamiast odpoczywać to mam w planach sprzątać :-p U nas zimno, jadę zaraz na miasto ostatnie kilka rzeczy dokupić do torby do szpitala bo ja jeszcze w polu z pakowaniem.
Mały w nocy szalał w brzuchu, oby po porodzie spał w nocy bo póki co to z reguły na wieczór i w nocy mu się zbiera na szaleństwa.:-) Do tego nad ranem złapał mnie tak masakryczny skurcz łydki, że w tamtym momencie to wolałabym chyba rodzić.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
dzień dobry dziewczyny
ja wciąż leniu****e. miałam jechać zrobić badania ale po prostu nie chciało mi się wstać!!
dziś planów nie mam żadnych więc może w końcu odpocznę!!

miłego dnia

mamaOskarka da się zrobić!!!
Film bardzo rozczulający ale warto obejrzeć:-(

dziś u mnie piękne słoneczko spałam do 10 jest super nocka w miarę choć maluch rano skacze i kręci się w brzuchu
teraz jeszcze kawka i zastanawiam się może spacerek choć dziś miałam w domku poodpoczywać to słonko jest takie śliczne że może po Zu pojadę do przeczkola i na plac zabaw pójdziemy
miłego dzionka mamusie:-D

momoOskarka film bardzo mocny, ale rzeczywiście trudno oceniać. Niestety skład sie na to wiele czynników, głównie ciemnota..niestety ;(

asieńka GRATULUJE zaręczyn! Twój facet zrobił Ci super niespodziewajkę :D

dziewczyny ja dzis wizyta na 14.00, mam nadzieję, ze dowiem sie ile mój maluszek urósł w ciągu ostatniego miesiąca (ostatnio miał juz 2100g), także może po raz kolejny zaskoczy mnie jego waga...mam nadzieję, ze jednak teraz przybiera juz troszke spokojniej ;)

Cześć dziewczyny!
Normalnie umieram dzisiaj M sprzedał mi jakieś paskudne choróbsko , jemu przeszło-szkoda ,że na mnie , nocka z głowy ,zatoki zawalone,gardło pali, mięśnie bolą (nawet nie wiedziałam ,że tyle ich mam),normalnie szok,a jeszcze brzuch mi się strasznie spina...:no:mam ochotę go udusić, kto przy zdrowych zmysłach chodzi w krótkim rękawku o tej porze- chyba tylko on, bo jemu ciepło,ale za to dzwonił,czy mi czegoś po pracy nie przywieźć i tak się właśnie zastanawiam czy nie powymyślać za karę :)

Dziewczyny już mi lepiej! ciśnienie w przychodni zmierzone 130/80 więc nie jest źle. Mam odpoczywać i powinno być ok. Odebrałam wyniki badań - mocz ok, i lepsza krew niż ostatnio więc to żelazo które biorę dobrze na mnie działa. Poprawiła mi się też tarczyca co mnie bardzo cieszy.
Z radości zamówiłam pościel dla kruszynki :) a jutro jade po wózek i wanienkę i wygląda na to że już większość przygotowana. M. wczoraj się wystraszył i wziął się za łóżeczko :D do poniedziałku ma być gotowe :) Maluszek się kręci więc jestem spokojna.
No i kolejny + na dzisiaj. W przychodni kolejka wpuściła mnie przed siebie bo jestem w ciąży :szok: odzyskałam wiarę w ludzi :)

cześć kochane:)
dziękuję za wszystkie gratki:) cieszę się, że M mi zrobił taką niespodziankę i jestem w szoku bo on nigdy nie umiał zachowywać takich rzeczy w sekrecie a tu proszę:) 
u mnie końcówka remontu-już mam dosyć tego syfu;/ byłam dzisiaj kupić meble i koleś do mnie że max. 4 tyg trzeba czekać a ja do niego panie błagam jak najszybciej bo za 4 tyg to ja rodzić będę:p:p:p:p mam nadzieję, że się uwiną trochę się boję że nie zdążymy ze wszystkim ale staram się o tym nie mysleć bo bum chyba oszalała;p
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:):)
buziaki kochane:*

reklama
Kurcze, zaczynają się problemy u nas... oby nie na całego.
Trzymam oczywiście kciuki za Violett, jej ma 30tydz, a powinna 33... oby wszystko było dobrze.
A ja dziś Was nie nadrobię, przepraszam. Głowa mi pęka... oj a jutro muszę z mamą pojechać zobaczyć rodzinne groby, dobrze, że to autem z 8 minut drogi.

Do góry