reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

olluchna gratulacje zdanego prawka

mamaOskarka
zagłosowane ;) co do wypoczynku teraz to przy moim pierwszym dzieciątku raczej się nie da.

Dziś w pierwszym dniu macieżyńskiego zamiast odpoczywać to mam w planach sprzątać :-p U nas zimno, jadę zaraz na miasto ostatnie kilka rzeczy dokupić do torby do szpitala bo ja jeszcze w polu z pakowaniem.
Mały w nocy szalał w brzuchu, oby po porodzie spał w nocy bo póki co to z reguły na wieczór i w nocy mu się zbiera na szaleństwa.:-) Do tego nad ranem złapał mnie tak masakryczny skurcz łydki, że w tamtym momencie to wolałabym chyba rodzić.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
dzień dobry dziewczyny
ja wciąż leniu****e. miałam jechać zrobić badania ale po prostu nie chciało mi się wstać!!
dziś planów nie mam żadnych więc może w końcu odpocznę!!

miłego dnia

mamaOskarka da się zrobić!!!
Film bardzo rozczulający ale warto obejrzeć:-(

dziś u mnie piękne słoneczko spałam do 10 jest super nocka w miarę choć maluch rano skacze i kręci się w brzuchu
teraz jeszcze kawka i zastanawiam się może spacerek choć dziś miałam w domku poodpoczywać to słonko jest takie śliczne że może po Zu pojadę do przeczkola i na plac zabaw pójdziemy
miłego dzionka mamusie:-D

momoOskarka film bardzo mocny, ale rzeczywiście trudno oceniać. Niestety skład sie na to wiele czynników, głównie ciemnota..niestety ;(

asieńka GRATULUJE zaręczyn! Twój facet zrobił Ci super niespodziewajkę :D

dziewczyny ja dzis wizyta na 14.00, mam nadzieję, ze dowiem sie ile mój maluszek urósł w ciągu ostatniego miesiąca (ostatnio miał juz 2100g), także może po raz kolejny zaskoczy mnie jego waga...mam nadzieję, ze jednak teraz przybiera juz troszke spokojniej ;)

Cześć dziewczyny!
Normalnie umieram dzisiaj M sprzedał mi jakieś paskudne choróbsko , jemu przeszło-szkoda ,że na mnie , nocka z głowy ,zatoki zawalone,gardło pali, mięśnie bolą (nawet nie wiedziałam ,że tyle ich mam),normalnie szok,a jeszcze brzuch mi się strasznie spina...:no:mam ochotę go udusić, kto przy zdrowych zmysłach chodzi w krótkim rękawku o tej porze- chyba tylko on, bo jemu ciepło,ale za to dzwonił,czy mi czegoś po pracy nie przywieźć i tak się właśnie zastanawiam czy nie powymyślać za karę :)

Dziewczyny już mi lepiej! ciśnienie w przychodni zmierzone 130/80 więc nie jest źle. Mam odpoczywać i powinno być ok. Odebrałam wyniki badań - mocz ok, i lepsza krew niż ostatnio więc to żelazo które biorę dobrze na mnie działa. Poprawiła mi się też tarczyca co mnie bardzo cieszy.
Z radości zamówiłam pościel dla kruszynki :) a jutro jade po wózek i wanienkę i wygląda na to że już większość przygotowana. M. wczoraj się wystraszył i wziął się za łóżeczko :D do poniedziałku ma być gotowe :) Maluszek się kręci więc jestem spokojna.
No i kolejny + na dzisiaj. W przychodni kolejka wpuściła mnie przed siebie bo jestem w ciąży :szok: odzyskałam wiarę w ludzi :)

cześć kochane:)
dziękuję za wszystkie gratki:) cieszę się, że M mi zrobił taką niespodziankę i jestem w szoku bo on nigdy nie umiał zachowywać takich rzeczy w sekrecie a tu proszę:) 
u mnie końcówka remontu-już mam dosyć tego syfu;/ byłam dzisiaj kupić meble i koleś do mnie że max. 4 tyg trzeba czekać a ja do niego panie błagam jak najszybciej bo za 4 tyg to ja rodzić będę:p:p:p:p mam nadzieję, że się uwiną trochę się boję że nie zdążymy ze wszystkim ale staram się o tym nie mysleć bo bum chyba oszalała;p
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:):)
buziaki kochane:*

reklama
Kurcze, zaczynają się problemy u nas... oby nie na całego.
Trzymam oczywiście kciuki za Violett, jej ma 30tydz, a powinna 33... oby wszystko było dobrze.
A ja dziś Was nie nadrobię, przepraszam. Głowa mi pęka... oj a jutro muszę z mamą pojechać zobaczyć rodzinne groby, dobrze, że to autem z 8 minut drogi.

Do góry