HEJ!
asia_79 nie wiem czy dobrze wywnioskowalam z postu w robimy zakupy.. będziesz miala synka???!!! hihi bo cos ostatnio sie nam stracilas z forum, fajnie dwie laseczki to chlopak w sam raz
swoja droga kolyska cudna... tylko ja bym sie bala przy moim Kamilu miec taka dla malej.. bo by cos wymlodzil, lozeczko pewniejsze
agapa mi kamil ostatnio u tesciow odtsawil tez numer ze spaniem od 1.3 do 5.30 ciagle poplakiwal pojekiwal itp w koncu ja padlam a chyba on potem. wspolczuje moze jednak trzeba by bylo zasiegnac rady jakiegos specjalisty.
papayka marudz na zdrowie
w ciąży ci wolno;p;p
Nastazja choroba jasna bo ty uwazaj na siebie kobieto to ze jakies zagrozenia minely to nei znaczy ze mozna brykac i dobrze ci lekarz powiedzial uwazac uwazac uwazac!!! ale najwazniejsze ze wszystko ok
haha wow a twoja waga ciazowa 3.3kg mnei powala
;p;p oj zazdroszczę
kota, zabcia ja myslalam ze mam wszystko poprane, a tu klops caly duzy karton najmniejszych ciuszkow po kamilku lezy, niby zapakowany wyprany ale ponad rok lezal wiec wypiore, a potem jak wroce od tesciow to pewnie ze 2,3 dni prasowania mnie czeka. Bo z mlodym to ekspresem my nic nie robimy
Ale juz raz to przezylam i wiem jak meczy, a jak rece bola;p;p
aaaa wiecie juz wiem co moje dziecko robilo od 12.40 do godz. 16.20 kiedy to "probowal zasnac" pozrywal ze sciany(nie wiem jakim cudem) cale swoje piękne piankowe imie i poobgryzal kazda literke, wszystko wyladowalo za lub przed lozeczkiem, stad taka cisza byla... a on tak broil, szkoda mi ich nie dosc ze za tanie nie jest to chcialam mu je przeniesc na nowe miejsce wraz z lozeczkiem a tak dupa. Do tego tak niefortunnie pozrywal (byly na cieplym kleju) ze niestety razem z gladzia. ehhh dzieciaki zła bylam jak osa dobrze ze kumpela z synem przyszla to mi przeszlo. A moje dziecko ominelo tym samym wszelakie spanie wp oludnie i teraz od 19 spi bo taki zmeczony.
wiec mam caly wieczor dla siebie.. ale ciekawe co bedzie rano.