reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

witajcie kochane!!

papayka, Nastazja, chyba powinnyśmy iść na piwo, czy może jakieś mleko teraz i olać facetów ;)

Salsik, 6 tygodni brzmi jakby to miało być jutro :szok: kurcze, aż się stresik włącza... Z pewnością Tobie przypadnie zaszczyt otwarcia listy rozpakowanych Grudniówek :) Ciekawe kiedy się zacznie.

przyszły szpitalne koszule do karmienia i jestem nimi zachwycona, kolory są tak samo intensywne i ładne, jak na Allegro, a podejrzewałam, że sprzedawca podrasował fotki, jakościowo też super no i niby rozmiar S/M, a kurcze jednak wychodzą dość duże, mam spory zapas, więc brzusio może jeszcze rosnąć :D

wczoraj tak mi M. dał w kość, a dziś rano, jak wychodził do pracy to zaczął mnie tulić i prosić, żebym go nie zostawiała (nie wiem skąd m to do głowy przyszło!) i żebym go wspierała bo on ma teraz dużo problemów w pracy. szkoda mi się go strasznie zrobiło, był taki kochany. ciężko ogarnąć te wszystkie "dorosłe sprawy"..

dziewczyny nabrałam przez Was chęci na wizytę u kosmetyczki, trzeba by zrobić brwi, jakaś henna na rzęsy też by się może przydała :)

miłego dnia!! :)

reklama
Cześć kochane:):)

ja wczoraj cały dzień praktycznie przeleżałam bo normalnie nie mogłam oddychać, tak mi było duszno i jeszcze głębokiego oddechu nie mogłam wziąć...normalnie męczyłam się cały dzień;/ do tego ból żeber z prawej strony był nie do zniesienia w nocy się pociłam tak mi było gorąco a od 4 już miałam koniec spania...także dzień wydarty z życiorysu:) mały wesoło pokopuje- tym się cieszę, wizytę mam w przyszłą środę więc jeszcze muszę troszkę poczekać no i przy okazji chcemy z M pojechać do szpitala w którym mam zamiar rodzić może nam się uda z kimś porozmawiać...jak to mówią po wiedzę do źródła a mam kilka pytań:)

kota bidulko kochana ściskam Cię mocno, widzę że nie jesteś typem domatora bo coś Ci się humorek popsuł na tym zwolnieniu...mam jednak nadzieję że to się zmieni!!:-)

inka chyba w całym kraju pracują same "sympatyczne" panie w dziekanacie, to jest problem na skale kraju hehehe:) nie wiem czy same wredne przyjmują czy co? może taki wymóg:D Trzymam kciuki:)

tofika powiem Ci że wiem co czujesz, bo ja kiedyś jak miałam ciśnienie na słodkie a nic nie było to wpadałam w szał, potrafiłam usiąść i ryczeć no i przy okazji pełna agresja! na szczęście mi to minęło...Trzymam za Ciebie kciuki żebyś wytrwała!!:-)

nastazja powodzenia na wizycie!!:):)

salsik super, że wizyta bezproblemowa:):) jesteś w grupie podwyższonego ryzyka (wcześniejszy poród) więc uważaj na siebie kochana szczególnie żebyś donosiła jak najdłużej!!:-)

cześć dziewczyny tego wątku jeszcze nie zdążyłam przeczytać ale zaraz nadrobię ja dziś kiepską noc miałam cała mokra w nocy się obudziłam miałyście tak ???? jakoś dziwnie i dlatego M zaprowadził moją Zu do przedszkola a ja wstałam przed 11 i odespałam kiepską nockę lecę śniadanko zrobićbo już późno a mały kopie jeść chce
miłego dnia

Dzień dobry :-)

Salsik super że z Twoimi Księżniczkami wszystko w porządku :-)

Dzisiaj wyjątkowo wstałam po 7 i pojechałam z M na zakupy, a teraz M mi pichci obiadek sam się zaoferował że dzisiaj On ugotuje i robi placuszki po węgiersku mniam uwielbiam je jak On zrobi :-) Później jak pójdzie M do pracy to ja sobie rozłożę deskę i troszkę poprasuję i wstawię pranie rzeczy Maleństwa :-)
U mnie w końcu chłodno na dworze już drugi dzień i aż się coś chce robić kiedy tak nie grzeje za oknem i nie ma duchoty w domu nawet mój Berbeć się ożywił i więcej kopie. Dzisiaj zauważyłam że ... nie mam pępka tzn. nie wylazł na wierzch ale nie ma też dziurki jaka była do tej pory.

Miłego dnia Mamusie :-)

Hej dziewczyny
Ja wczoraj wyladowałam w szpitalu bo tak mnie bolał brzuch... własciwie od piatku mialam bole miesiaczkowe tylko nieregularnie a w poniedzialek na wieczor tak sie rozchulało ze nie umialam wytrzymac. Po nospie troche przeszło ale z rana jechalam do szpitala sprawdzic co sie dzieje. Na szczescie nic groznego, zrobili ktg i dzisiaj na prywatna wizyte do lekarze zeby je odczytał. Przepisał luteine i niewiem czy po niej czy poprostu samo przeszło ale dzisiaj jeszcze nie boli.
Czy wy tez miałyscie takie bóle miesiaczkowe?

Ja o dziwo dzisiaj jestem wyspana. Obiadek zrobiony, zaraz idę budzić M, bo śpi jeszcze po nocy, a pasuje coś zjeść.

Wy tu piszecie o kosmetyczce, a ja musowo muszę wybrać się jeszcze przed porodem do fryzjera, bo moje końcówki wołają, aby je podciąć.
Miałam jechać dzisiaj do rodziców, bo już przeszło tydzień nie byłam(jak dla mnie sporo czasu), ale mama zadzwoniła rano żebym nie przyjeżdżała, bo jakaś choroba ją rozbiera, więc siedzę w domu i nigdzie nie jadę, żeby się nie zarazić:-(
Czeka mnie jeszcze dzisiaj prasowanie, ale jakoś nie mam ochoty.

agness oj kochana musisz na siebie uważać. Dużo odpoczywaj, żebyś nie musiała rozpoczynać akcji porodowej u grudniowych mam.

salsik za Ciebie i Twoje dziewczynki trzymam mocno kciuki, żebyście wytrwały minimalnie te 6 tygodni, a maksymalnie jak najdłużej;-)

reklama
Ja juz posprzątane, obiadek zrobiony dziś kluchy na pyrach z boczkiem i kapuchą mniam :) teraz czas na krótki odpoczynek...:tak:
Agness uważaj na siebie i dużo odpoczywaj!!!

Do góry