inka85
Mamusia Aleksego
bajeczka gratuluje zdrowego synka
a ewcia Tobie córeczki
a ewcia Tobie córeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie imienia totalnie nie mamy. M ma znaleźć 5 imion przez weekend, ja 5 i będziemy wybierać. Z reguły co mi się podoba to jemu nie i odwrotnieBajeczka, gratulacje, widzę że przeczucia się nie sprawdziły, jak będzie miał na imię kawaler ?
Sergi głowa do góry, wiem że sie nastawiłaś na to że poznasz płeć a tu nic....ważne że dzidzia zdrowa i zdjęcia masz piękne.
Ja już też po badaniu i córcia ZUZIA ma ok 17 cm i waży 273g:-) Wszystko w porządku:-)
Witam Grudnióweczki!!!!
Gratuluję wszystkim grudniowym mamusiom zdrowych i pięknych Skarbów i oczywiście poznania płci. Ja połówkowe mam we środę i złapałam doła z tego powodu, ale mam nadzieję, że z Małą wszystko ok.
A my dzisiaj się weselujemy, a tak szczerze to wcale nie mam ochoty iść na to wesele. Wyglądam jak wieloryb:-(!!! A na dodatek mój M mnie wkurza, a wszystko zwala na moje hormony. No cóż....
Życzę Wam Mamuśki spokojnego weekendu!!! " Do zobaczenia" w poniedziałek.
P.S. Tylko nie drukujcie za dużo, bo nie nadrobię zaległości