reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Sergi głowa do góry, wiem że sie nastawiłaś na to że poznasz płeć a tu nic....ważne że dzidzia zdrowa i zdjęcia masz piękne.
Ja już też po badaniu i córcia ZUZIA ma ok 17 cm i waży 273g:-) Wszystko w porządku:-)

Ewcia i bajeczka- gratuluje zdrowych super dzieciaczków :*

Ewcia - to moje dziecko przy twoim to kluska bo w zeszłym tyg przy 13 cm miało 292 gramy:zawstydzona/y::-D

Witam Grudnióweczki!!!!
Gratuluję wszystkim grudniowym mamusiom zdrowych i pięknych Skarbów i oczywiście poznania płci. Ja połówkowe mam we środę i złapałam doła z tego powodu, ale mam nadzieję, że z Małą wszystko ok.
A my dzisiaj się weselujemy, a tak szczerze to wcale nie mam ochoty iść na to wesele. Wyglądam jak wieloryb:-(!!! A na dodatek mój M mnie wkurza, a wszystko zwala na moje hormony. No cóż....
Życzę Wam Mamuśki spokojnego weekendu!!! " Do zobaczenia" w poniedziałek.

P.S. Tylko nie drukujcie za dużo, bo nie nadrobię zaległości:-D

Witam Grudnióweczki!!!!
Gratuluję wszystkim grudniowym mamusiom zdrowych i pięknych Skarbów i oczywiście poznania płci. Ja połówkowe mam we środę i złapałam doła z tego powodu, ale mam nadzieję, że z Małą wszystko ok.
A my dzisiaj się weselujemy, a tak szczerze to wcale nie mam ochoty iść na to wesele. Wyglądam jak wieloryb:-(!!! A na dodatek mój M mnie wkurza, a wszystko zwala na moje hormony. No cóż....
Życzę Wam Mamuśki spokojnego weekendu!!! " Do zobaczenia" w poniedziałek.

P.S. Tylko nie drukujcie za dużo, bo nie nadrobię zaległości:-D

Trzymaj się i nie stresuj za bardzo, bo to stresuje też dzieciątko:tak:
Kochana ja za tydzień mam swoje wesele i będę wyglądać jak słonisko:wściekła/y:
A co do zwalania na hormony to umnie jest identycznie!!

Gratuluje dziewczyny poznania płci:-)

reklama
Witajcie Kochane. Nie odzywałam się bo mieliśmy problemy...najpierw byłam w szpitalu,potem wieczne zadymy z mamą Ł...ogólnie masakra,ale teraz już się wsio uspokoiło i z powrotem mogę tu zaglądac ;-D

Do góry