reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam serdecznie drogie Panie , dziękuję za życzenia powodzenia na wypadzie do stolicy , odpowiadając na pytanie jak moja Pani się czuje a dziękujemy czujemy się całkiem OK. Wsio w jak najlepszym porządeczku i nie doszły do mnie żadne oznaki focha :) ... a swoją drogą fotki 4D są super , patrze i podziwiam a moja pani zerka i mówi że właśnie to jest to co tygryski lubią najbardziej :)))))

reklama
majeczka trzymam kciuki kochana!!! DUżo dużo zdrowia!!!

Ja dziewczynki dziś dzień straszny...
Począwszy od tego, że wczoraj wieczorem coś mnie napadło zaczęłam mojemu M gadać takie przykre rzeczy że myślałam że mu serce pęknie.
Rano wyszedł bez słowa. BYło mi tak głupio tak przykro, brzuch bolał z nerwów... :-(
Przyjechał na chwilę w czasie pracy ok 11 z prezentem i kwiatami (dziś moje imieniny ), przeprosiliśmy się, długo przytulaliśmy ulżyło mi troche. Ale brzuch nadal bolał a tu trzeba ciasta robić.
I tak reasumując :
- sernik się nie zsiadł
- drugie ciasto włożyłam na chłodzenie dopiero jak goście zadzwonili ze juz wyjeżdzają z domu ( 15 min drogi do mnie) musiał się chłodzić 2h
- trzeci - szybki bo blok czekoladowy z herbatnikami i papają robiłam jak już przyszli.
- nie zdążyłam posprzątać bo co chwile się kładłam odpocząć bo brzuch bolał

I tak na wejściu zamówiłam 3 pizze by zapchać towarzysto
A po dwóch godz podałam jedno ciasto...

I powiedzmy, że jakoś wybrnęłam z tej sytuacji.

Przykro mi tylko trochę bo własny ojciec z którym mieszkam nawet mi życzeń nie złożył...strasznie zdziwaczał przez ost rok... 2 tyg temu zapomniał o mamy imieninach a dziś widział ze cały dzień piekę ciasta kręcę się,potem przyszli goście składali życzenia jedliśmy to nawet się do stołu nie przysiadł ...
Jakbyśmy wszyscy byli powietrzem...tylko siedział przed kompem i grał a potem stwierdził że koledze samochód się na drodze popsuł i musi jechać mu pomóc... - świetnie...:-(

Co do łóżeczka turystycznego dla mnie ważne jest, żeby były 2 poziomy ustawienia materaca. Być może nie będę kupować takiego normalnego lóżeczka:-)
ja stwierdzilam,ze starszy bedzie spal w turystycznym bo bedzie mogl sobie wychodzic, a dzidzia w brzuszku w tym co Patryk czyli drewniane...musielismy juz kupic bo w czwartek po wizycie jade nad morze:):)

kota z tym zwolnieniem z pracy, to ja licze, że uda mi sie doprosic doktora na mojej następnej wizycie tz. 1 sierpnia.
Lekarze nie sa chetni dawac zwolnienie bez podstaw, mam na mysli, ze z moją ciążą jest wszystko ok (dzięki Bogu) i w zasadzie nie ma u mnie podstaw do zwolnienia...jedynie ból kręgosupa, który daje mi na serio czadu, no i ból głowy...czasmi nie da sie z tym zyć...to by były dwa powody zdrowotne(w pierwszej ciązy miałam jeszcze mega napuchniete nogi, a pracę "stojącą" i lekarz się nade mną zlitował i dał l4 -UWAGA-w 8 miesiącu ciązy!!! wcześniej nie?)
Teraz mam pracę stojąco - fizyczną, i szczerze nie daje juz rady, tym bardziej, że po przyjściu do domku nie ma za bardzo jak odpocząc, bo przeciez mam małe dziecko w domu. Sama nie wiem, chciałbym juz miec luz i sie zacząc szanować, ale nie wiem czy mi gin to zwolnienie da. Mam nadzieję, że jak ładnie mu to wszystko wytłumacze, to się łaskawie zlituje :baffled:

moj gin od razu zapyta gdzie pracuje i czym mam wokol siebie duzo ludzi:):):) i mi dal...a ze chodzilam do pracy na 5.30 to nawet sie nie zawahał:)

tatasmok to jak się dostaniesz do programu to musisz koniecznie nam wyśpiewać który to ty;p;p!!!!

no i życze powodzenia.. moj brat w styczniu brał udział hm.. w milion od zaraz.. głupi program jak but, no ale wygrał 50 tys zł:D
a my się smiealismy z niego ze guzik wygra, że tylko milion to on rachunku dostanie:). A tu prosze ale ponoć co drugi głpupi ma zawsze szczęscie;p;p:hihi

reklama
tatasmok to jak się dostaniesz do programu to musisz koniecznie nam wyśpiewać który to ty;p;p!!!!
A tu prosze ale ponoć co drugi głpupi ma zawsze szczęscie;p;p:hihi

Jasne że dam znać :) a skoro co drugi ma farta to zawsze teraz będę w kolejce się ustawiał jako 2 :D

Do góry