reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

witajcie w ten cudowny niemal listopadowy poranek ;-)

Nereida; biedaczko, mam nadzieję, że dziś się lepiej czujesz!!! przyjmij serdeczne spóźnione życzenia imieniowe i oszczędzaj się.
z sytuacji "ciastowej" wybrnęłaś bosko, w końcu pizza zawsze ratuje sytuację, a ciasto na pewno było super.

Sergi, szybko się chwal :tak:

reklama
Dzień dobry:)

Izi85 widziałam że w lombardach mają tanie i ladne łóżeczka turystyczne, myślę, że do starszego dziecka nie musi być dwupoziomowe. Cena w lombardach ok 30-60zł:-)
Nereida wszystkiego naj:-) poproszę kawałek serniczka;-);-)

hejkum-brrr zimno:-p
nereida-ode mnie też spóźnione i szczere życzenia!
Ja mam teraz nalepsza chwilkę w pracy czyli kawusia i kanapeczki:-)
Brzuch mnie znowu od wczoraj ciągnie po bokach-czyżby powiększał się znowu:confused: I tak już mam niezłą piłeczkę-musze zgrać zdjątka z urlopu i Wam pokazać na plaży wieloryba:-) Odliczam dni do weekendu-tak mi się spać chce- muszę się znowu wdrożyć w stawanie o 5.15:cool2:Kamilka też na mnie krzywo patrzy jak ją budze o 6.00-no ale trza...
Kota-piękne foteczki dzidzi-cudo...

Ale dziewczynki szalejecie, nie czytałam jeden dzień, a już mam takie zaległości.

Witam serdecznie tatusia w naszym babskim gronie :-)

Moja kluseczka prawie codziennie daje o sobie znaki :-)

Teraz zmykam na miasto, bo mam jeszcze kilka spraw w urzędzie do załatwienia:-(
Miłego dnia ;-)

Hej dziewczynki!
Odnośnie strachu co do porodu, to codziennie boję się bardziej. :szok: Ale nie bólu, bo to oczywiste, że czegoś takiego jeszcze nie czułam i będzie cholernie boleć. Cesarki też się boję, bo podobno dłużej się goi, poza tym jakby nie było rozpruwają brzuchola, więc wolę rodzić naturalnie. Przeraża mnie jedna sprawa: personel!!! Tyle się słyszy, że położne rzucają dziwne uwagi i są niemiłe. Nie chodzi o to że mają się ze mną obchodzić jak z księżniczką, ale pierwszy raz rodzę i mogłyby okazać trochę zrozumienia dla przerażonej młodej matki, która nie wie co i jak.
Moja znajoma urodziła w sobotę synka w szpitalu, w którym i ja będę w grudniu się męczyć :-) i mówiła, że personel był super oprócz jednej starej,wrednej położnej, więc trochę mi lepiej.

Dzisiaj wieczorem mam wizytę u mojej gin. Mam nadzieję, że wszystko jest super i moja dzidzia bezpiecznie może robić fikołki. :-) Ide dzisiaj z wynikami z morfologii i moczu. Coś tak widzę, że hemoglobinkę mam za niską, ale zobaczymy co powie lekarka.

Pozdrowionka!

witam serdecznie moje kochane grudnióweczki i tatusia oczywiście
jejku nie było mnie i mam dużo zaległości:szok: aleee ciesze sie ,że tu taki ruch panuje

tataSMOK powodzenia życzę i trzymam mocno kciuki

kota-behemota śliczne te zdjęcia ,aż mój M przez ramie zaglądnął wychodząc do pracy :tak:

Nereida wszystkiego najlepszego spóźnione:zawstydzona/y: ale bardzo szczere

serg pochwal się co robiłaś w programie

a co do mnie mały rozszalał się z samego rana i przypuszczam ,że miał czkawkę czułam Aleksa z każdej strony tak wędrował sobie.
Pogoda taka feeee zimno i ma padać przez następne trzy dni :-(
dziś coś wstawałam często do wc ale wczoraj było bosko nawet raz nie wstałam i pierwszy raz spałam całą noc bez budzenia się jejku taka wypoczęta wstałam.
A miałam się pochwalić kobietki kupiłam z M spodenki i bodziaki dla naszego synka a co :p
ale mój M szuka teraz pajacyków z uszami :-) tyle ,że nic jeszcze nie znaleźliśmy takiego :-(lecz sie nie poddaje

wszystkim ,życzę miłego dnia
udanych wizyt i koniecznie zdanych relacji :)
pozdrawiam mamuśki
https://www.babyboom.pl/forum/members/tatasmok-92437.html

Hej Wszystkim!
Kota - super fotki z usg- chwytaja za serce...

Kiepsko spałam...jakoś nie moge sobie poradzić ze swiadomością,ze ta bakteria e'coli ciągle jest we mnie i zagraża maluszkowi....
Mam ją na pewno od dawna (myślę,że być moze od początku ciaży) W wynikach mam na pisane czarno na białym,że wzrost jej jest obfity.
Nie mam pojęcia czy moge zarażać... Boję się... W piątek z samego rana jadę na wizyte,mam dostać antybiotyk-wypytam jak to wszystko może wpłynąc na maluszka...
Nie wiedziałabym o niczym - praktycznie nic nie wskazywało,że mam ta bakterię, myslałam,że to jakas infekcja - brałam globulki.
Cieszę się,że Wasze wyniki ok i wieści z połówkowych usg:-) Nie ma jak zdrowy maluszek i dzidzuś.

reklama
Witam wszystkich !!!

Majeczka - duzo zdrówka, i faktycznie trzeba bardzo ważać na bakterie..

Klariss - super,że badanie się udało tak jak sobie to wyobrażałaś, trzymam kciuki za dzisiejsze i na pewno wyniki bedą dobre, nie może być inaczej!

Kota- zdjęcia są cudowne!!!! miło poczytać,że wszystko super sie w brzusiu rozwija!

Nereida- spóźnione ale najlepsze zyczenia imieninowe !!!! A ojcem bym sie nie przejmowała, też mieszkam ze swoim i czasami robi podobne fochy (też przy grach na kompie)

Ja wczoraj wieczorkiem czułam przewroty w brzuchu :) i dzisiaj nad ranem kilka też :)
I tak czekam aż madejdzie piatkowy ranek...
ok odezwę sie później

Do góry