reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

niunia nie zauważyłam żeby to było mleko albo żółta wydzielina bo jak czuję mokro to patrzę i plamki wyglądają jakbym popryskała się wodą. Będę musiała się spytać gina...

reklama
cholera jasna, widac ze juz po weekendzie, ruch tu jak na dworcu. no i badz mądry i odpisz na wszystko;p;p
hehehe

Izi85
ja jadłam oscypki i z kamilem i teraz i to w sumie ostatnio dosc czesto;p;p z tego co wiem nie mozna serow plesniowych o oscypkach nic nie słysząłam szczegolnie ze ja kupuje te wedzone a jak sa jeszcze na cieplo z grilla to mysle ze juz wogole nie ma co sie martwic.. ale moze ktoras z dziewczyn wie?? chociaz wole nei miec teraz schiz;p;p.

Venus27, wiem kochana ze ci ciezko ale z własnego doświadczenia powiem ci tyle, skro bierzecie ślub, kochacie się postaraj się trochę odpuscic, mimo ze to przeszłosć maja wspole dzieci a chyba lepiej zeby się szanowali niż nienawidzili. Teraz Ty i dzidzia jestescie jego rodzina Ty masz być spokojna a takie szukanie czegos czego wcale moze nie byc.. szkodai wam. Pozwol mu pokazywac ze to co ty myslisz to tylko jakies mrzonki a nie prawda:)
asia_l witaj!!!! spokojnie, ja tez czułam malenstwo w 16 tyg. przez kilka dni a teraz prawie 2 tyg. spokoj moze raz czulam, mamy jeszcze czas mimo ze to kolejne ciaże, poczekaj jeszcze, a moze masz leniuszka w sobie i bedzie tylo czasem się pokazywał:)
jesli chodzi o suwaczki to zobacz w wątkach ponizej tam jest wszystko ładnie wytłumaczone.:)

nie martw się na zapas na pewno wszystko jest ok
ja dopiero mlesio dostałam po porodzie tez jakoś dziwnie ale leciało zemnie jak z krowy ciurkiem tylko sie nachyliłam a szczerze mówiąc myślałam ,że mlesia nie będę miała :zawstydzona/y:

zabcia wszytskiego naj naj najlepszego dla Ciebie i dzidziusia :-)

asia_I witam na forum :tak:

ja też jeszcze nie miałam robionego testu z glukozą i po waszych opowieściach już na samą myśl niedobrze mi się robi. ja nie potrafię wypić herbaty posłodzonej nawet niewielką ilością bo mi niedobrze się robi a co dopiero taką miksturę :no: może ten sok z cytryny pomoże??

mi już siara leci od 16 tygodnia. Jest to w porównaniu z pierwsza ciaża wczesniej, ale jestem na 100% pewna, że to nic złego, więc sie nad tym nie zastanawiam. To normalne:tak:Gruczoły pracują :)

Nie jest tak, że leci ciurkiem, ale po nacisnieciu na brodawke wypływa parę kropel. Jest to najczęściej wodnista wydzielina, lekko podbarwina na rudo lub lekko podbarwione melkiem.

Jesli nie ma jakiś ropnych wydzielin, niedającego spokoju bolu piersi i obrzęków, to nie ma sie czym martwic, przy takich objawach mogłoby to byc zapalenie piersi. Trzeba na te nasze cycuchy uważać, bo beda potrzebne. Należy tez uważać aby ich nie przeziębic, teraz jak i w czasie laktacji. To bardzo ważne. Ale ze mnie specjalistka hehe:nerd:

Witam Was :)
O powiem Wam, że ja czasem mam na sutku białe coś, ale tylko na prawym, nie wiem od czego to zależy. A i mam 3 rozstępy!!!! 2 na lewej piersi i jeden na prawej!!! mimo używania kremu, na brzuszku nie mam, może chociaż to mnie ominie...

Mi cieknie z piersi już chyba 2 lub 3 tygodnie, nie mocno, ale codziennie pare kropel.
Wróciłam od ortodonty, po drodze zjedliśmy obiad, ale coś mi nie smakował.. Chyba po tej glukozie dzisiaj i wymiotach wszystko mi się obrzydło. Dalej się martwię, bo tak jak młody szalał tak od dwóch dni nic.. :-( Chyba połoze się na chwilę, bo zmęczona jestem, po tych dzisiejszych przygodach.
Inka, nie wiem ja cytryny nie miałam, ale i tak nieobrze i słabo zrobiło mi się dopiero po godzinie. Zwykle nie robie scen, ale tam jak mnie zobaczyli to od razu mnie położyli w gabinecie :p Wypić się da, smak do przeżycia, ale zapach tragiczny. Na szczęście w domu wszystko zwrociłam i było mi już lepiej.

reklama
Witam serdecznie wszystkie Mamusie i was ojcowie i partnerzy swych wybranek ... jam już po pracy i z przyjemnością oddaję się lekturze waszych postów , a kto wie może i ja cos mądrego naklikam ??? czas pokaże ...pozdrawiam Marek

Do góry