reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny muszę się pochwalić :D
Wczoraj wieczorem jak już sobie leżałam w łóżku do spania to stuknęło do mnie moje maleństwo! Niby tylko raz i od tamtej pory na razie cisza, ale może teraz już się będzie częściej odzywać. :)

reklama
dzieki dziewczyny za dobre rady, ale mój mąż juz z nia rozmawiał i tak nic to nie daje. chyba najlepszym wyjściem z tej sytuacji bedzie wyprowadzka, poczekam jeszcze chwilę, jeśli nic się nie zmieni będę szukała jakiegoś domu lub mieszkania, bo jednak na swoim jest najlepiej. pocieszam się tym, że mąż nie jest maminsynkiem i obstaje za mną :)

tylko najgorsze jest to, że teściowa chodzi po sąsiadkach i opowiada takie bzdury na mnie, na męża i na moją rodzinę, że aż głowa mała, a poźniej dobrzy ludzie donoszą mi co niby tamta nagaduje.... prawdziwa "wiedźma" ;p

papa :*

27012701
mam szczerą nadzieje ,że będzie wszystko w porządku...jak teściowa się nie zmieni wyprowadźcie się.
trzymaj sie z Mężem niech "wiedźma" nie zepsuje relacji między wami :tak:czego wam życzę z całego serduszka :-)

Freiya
gratuluje pierwszego kopniaka :)oby częściej kopał mamusie hehe

kochana masz temat temu poświęcony
icon1.png
Wstawianie suwaczków

Dzień doberek:)
Miałam dziś wizytę. Co prawda nie miałam usg, ale lekarz mnie zbadał, wyniki w normie i kazał przyjść 10 sierpnia na połówkowe (to będzie 21 tydzień) dodał, że właśnie najlepiej je robić od 20 do 22tyg. Mam wieść życie emeryta, zwolnić itd :) oczywiście przyplątało się coś intymnego, ale kazał się nie martwić, bo to normalne w ciąży :)
Oprócz tego usg u mojego ginekologa, umówiłam się też na usg 3d w szpitalu, gdzie chcę rodzić :) także tam mam 9 sierpnia, a u mojego gina 10. A i zaproszenie na połówkowe dostał mężuś :)

Cześć dziewczyny. Dzisiaj byłam z siostrą na glukozie (mnie to czeka za miesiąc) i wiecie co wcale to nie jest takie złe jak niektórzy mi opowiadali. Drapie w gardło jak się pije więc normalnymi łykami pijcie a nie małymi, siostra przeżyła więc ja powinna też normalnie przejść:-)

hej!!
dziewczyny normalnie muszę się tu wygadac dzisiaj!!!!
wczoraj moj dzien był beznadziejny mimo ze maz niespodziewanie przyjechał i az puchyl mi się usmiechał przez to:), ale okazało się że zmarła bliska mi ciocia.. po ciazkiej chorobie a oporcz tego jak debilka zle obliczyłam wymiary kupionej wykładziny i brakło nam 1 m a ni cholery nie idzie dopasowac zeby dokleic.. i 400 zł w dupie, pol dnia miałąm zrypane. Dzis wyskoczylismy do sklepu i kupilismy nową wykładzinę do mamy pokoju, mama znowu zapłaciła.. no ale tak mi było głupio ze chociaz za połowę jej wcisnelam kasy. I kupiłam nawet ładniejszą, a tą postanowiliśmy zwinąć i zachować na któryś pokoj w naszym domku pozniej.

I juz zadowolona ze się rozwiązało..... a tu nagle lepszy dalszy ciąg dnia nie mógł się zdarzyć, telefon z BANKU. PODJĘLI DECYZJĘ MAMY KREDYT NA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem przeszczęśliwa, bo cholernie ciążko dostać kredyt na działalności gosp. z ryczałtem. :):):):):):)

A do tego jeszcze na poprawę humorku jadę z mężem na zakupy do H&M :):)

U was tez taka sliczna pogoda dzisiaj???
3majcie się zdrowo laseczki :) ja uciekam do mężulka:):)

Hej skarbusie:-)
Asko_,super wiadomość z tym kredytem!Gratuluję!:-) I poszalej na zakupkach!!
27012701 -masakra z tą Twoją teściową!!Jak ona może??? Ja rozumiem, że jej mieszkanie, ale są przecież jakieś granice! I jeszcze te wymyślanie na Was! Szok:szok:..oj kochana, ja bym szybciutko poszukała mieszkania, no i dobrze, że Twój mąż jest za Tobą, a nie maminsynek..ech, sa ludzie i klamki..
Freiya-gratuluję kopniaczka..fajnusie uczucie, co nie?;-)
Agniesia81 - ja bym te skurcze skonsultowała jednak z lekarzem..:-(
Sergi, ale masz super z tą koleżanką..u mnie jest tak, że jedna stara przyjaciółka ma termin na dwa tygodnie szybciej, a koleżanka z pracy (biurka mamy koło siebie) wczoraj dała mi znac, że jest w ciąży i ma termin na początek marca:-) (a jej syn jest młodszy od mojej Marysi o dwa miesiące)..
Ewka, ale mi zrobiłaś też smaka tymi matiasami w śmietanie!!a ja już obiad zaplanowany..
Papayka, z cyckami mam tak samo..powychodziły mi żyłki, sutki wielkie już od paru miesięcy, a dodatkowo wczoraj zauważyłam, że zaczęła mi się sączyć siara z obu sutków..:szok: (trochę szybko mi się wydaje..)..

No, a poza tym, byłam z małą znów na zakupach..pokupiłam jej koszulki z krótkim rękawkiem, bo jakoś jej się powykańczały -rośnie w oczach te moje dziecko..i kupiłam mężusiowi prezent na urodziny -koszulę;-)..

reklama
Dziewczyny muszę się pochwalić :D
Wczoraj wieczorem jak już sobie leżałam w łóżku do spania to stuknęło do mnie moje maleństwo! Niby tylko raz i od tamtej pory na razie cisza, ale może teraz już się będzie częściej odzywać. :)

GRATULACJE!!!

Cześć dziewczyny. Dzisiaj byłam z siostrą na glukozie (mnie to czeka za miesiąc) i wiecie co wcale to nie jest takie złe jak niektórzy mi opowiadali. Drapie w gardło jak się pije więc normalnymi łykami pijcie a nie małymi, siostra przeżyła więc ja powinna też normalnie przejść:-)

Też mam nadzieję, że dramatu nie będzie. Zobaczymy...

hej!!
dziewczyny normalnie muszę się tu wygadac dzisiaj!!!!
wczoraj moj dzien był beznadziejny mimo ze maz niespodziewanie przyjechał i az puchyl mi się usmiechał przez to:), ale okazało się że zmarła bliska mi ciocia.. po ciazkiej chorobie a oporcz tego jak debilka zle obliczyłam wymiary kupionej wykładziny i brakło nam 1 m a ni cholery nie idzie dopasowac zeby dokleic.. i 400 zł w dupie, pol dnia miałąm zrypane. Dzis wyskoczylismy do sklepu i kupilismy nową wykładzinę do mamy pokoju, mama znowu zapłaciła.. no ale tak mi było głupio ze chociaz za połowę jej wcisnelam kasy. I kupiłam nawet ładniejszą, a tą postanowiliśmy zwinąć i zachować na któryś pokoj w naszym domku pozniej.

I juz zadowolona ze się rozwiązało..... a tu nagle lepszy dalszy ciąg dnia nie mógł się zdarzyć, telefon z BANKU. PODJĘLI DECYZJĘ MAMY KREDYT NA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem przeszczęśliwa, bo cholernie ciążko dostać kredyt na działalności gosp. z ryczałtem. :):):):):):)

A do tego jeszcze na poprawę humorku jadę z mężem na zakupy do H&M :):)

U was tez taka sliczna pogoda dzisiaj???
3majcie się zdrowo laseczki :) ja uciekam do mężulka:):)

No to miałaś dzień pełen wrażeń. Przykro mi z powodu cioci.
Dywanem się nie przejmuj, najważniejsze, że macie kredyt!!!! i będzie gdzie położyć ten dywan :))))

A ja cholerka się oparzyłam. Przeklęte żeberka, uduszę je za to!!! Piecze okrutnie i to na wewnętrznej stronie ręki. Auuućććć! Musiałam zjeść batona na tę okoliczność (poza pączkiem, który był chwilę wcześniej hi hi hi).

Do góry