reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Kurcze ja jeszcze nic nie kupiłam boję się troszkę...

wizyte mam 20... też licze ,że się dowiem.

Ja jeszcze się nie zapisałam

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pękacie ? co na rozstępy ?
Użyłam już mase różnych kremów dziś kupiłam fissan okaże się co to jest ?
Pękły mi styłu nogi troszkę...
piersi...
no i boki zaczynają...
Nie mam elastycznej skóry : ( !

Próbuje wszystkiego byleby mieć mniej...
naszczeście nie są jakieś ohydne wielkie!

Ja tez mam wizyte 20 tego - tylko zastanawiam się czy robić USG czy nie... w sumie to nie będzie jeszcze nawet połówkowe ale kusi możliwość zobaczenia dzidzi... - tylko za jedyne 150 zł :/

Ja mam widoczne rozstępy z przed paru lat jak brałam tabletki antykoncepcyjne to te nowe może trudniej mi się rzucają w oczy bo póki co nie widzę nowych
Ale zaczełam się smarować oliwką po kąpieli i mężuś smaruje mi brzuszek Mustelą.
I tez kupiłam ją za 69 złza 150 ml.

A swoją droga M Mnie wczoraj zabił...cały dzień od znajomych słyszałam że mam brzuszek że rosnę ja sama już z trudem się w cokolwiek ubieram a mój M Mnie pyta: "Kochanie a kiedy będziesz miała brzuszek...?" :-)

Ja tez mam wizyte 20 tego - tylko zastanawiam się czy robić USG czy nie... w sumie to nie będzie jeszcze nawet połówkowe ale kusi możliwość zobaczenia dzidzi... - tylko za jedyne 150 zł :/

Ja mam widoczne rozstępy z przed paru lat jak brałam tabletki antykoncepcyjne to te nowe może trudniej mi się rzucają w oczy bo póki co nie widzę nowych
Ale zaczełam się smarować oliwką po kąpieli i mężuś smaruje mi brzuszek Mustelą.
I tez kupiłam ją za 69 złza 150 ml.

A swoją droga M Mnie wczoraj zabił...cały dzień od znajomych słyszałam że mam brzuszek że rosnę ja sama już z trudem się w cokolwiek ubieram a mój M Mnie pyta: "Kochanie a kiedy będziesz miała brzuszek...?" :-)

To u mnie nie ma tak czy robić usg czy nie ? po prostu idę i za każdym razem mam usg i zdjęcie do albumu.
Lecz powiedziała ,że 20 okresli mi płeć.

Ja już nie wiem czym się smarować... nie mam już siły... ale może dobrze ,że już pomału pękam
powoli się przyzwyczajam ,a nie tak jak niektóre w 9 miesiacu dopiero i załamka.

Ja w nic się niemieszcze oprócz leginsów i bluzek... O jeansach zapomnąć moge. tzn. mam jedne ciążowe ,ale nie przepadam za nimi.

Cześć mamuśki,
ależ się tu dzisiaj dzieje.
Sergi super pomysł, już wysłałam dane :)
Olluchna trochę mnie podłamałaś z tym pękaniem. Tak szybko???

Ja dzisiaj nienajlepiej funkcjonuję. Wstałam dopiero o 10:30!!!! Przeraża mnie ta śpiączka, aż zła jestem na siebie. Miałam budzik na 9 nastawiony i nawet go nie słyszałam. Jak już się podniosłam to zaczęło mnie mdlić, zjadłam tylko lekkie śniadanko. Potem znowu ból głowy, no i położyłam się, bo już z tym bólem na nic nie miałam siły. Strasznie zamulam. Do tego nie ma się do kogo odezwać. M pracuje do późna, rodzice i znajomi wyjechali na urlopy, inni mają obrony,albo rodzinkę u siebie na wakacjach, a pozostali pracują. Masakracja!!!

Cześć mamuśki,
ależ się tu dzisiaj dzieje.
Sergi super pomysł, już wysłałam dane :)
Olluchna trochę mnie podłamałaś z tym pękaniem. Tak szybko???

Ja dzisiaj nienajlepiej funkcjonuję. Wstałam dopiero o 10:30!!!! Przeraża mnie ta śpiączka, aż zła jestem na siebie. Miałam budzik na 9 nastawiony i nawet go nie słyszałam. Jak już się podniosłam to zaczęło mnie mdlić, zjadłam tylko lekkie śniadanko. Potem znowu ból głowy, no i położyłam się, bo już z tym bólem na nic nie miałam siły. Strasznie zamulam. Do tego nie ma się do kogo odezwać. M pracuje do późna, rodzice i znajomi wyjechali na urlopy, inni mają obrony,albo rodzinkę u siebie na wakacjach, a pozostali pracują. Masakracja!!!

Bardzo szybko... a dbałam o skóre od 1 dnia jak się dowiedziałam...
no cóż mam skłoności ,,, mam nadzieje ,że troszkę się pozbędę ich.

Fatalnie jakoś dziś się czuje...

becia współczuje wiem co znaczy ból głowy wrrrrrrrr paranoja
a u mnie słoneczko świeci ,duszno okropnie.Wybrałam sie z moja siostrą na cmentarz,ale chwile byliśmy znowu zaczyna mi mulić brzuch kurcze nospe wzięłam na chwile pomogło i znowu zaczyna jak się nic nie zmieni do wieczora to podjadę do szpitala :-(
to takie dziwne chwile boli i przestaje funkcjonuje normalnie i za jakiś czas znowu zaczyna lekko bolec a dopiero byłam u gina w poniedziałek hmmm

hej dziewczyny!
u mnie dzis burza, grad, ulewa, a teraz wyszlo slonce:-)
Becia, jesli cie to by moglo pocieszyc - ja mam tak prawie caly czas..... Ale od czego jest BB;-)
Bylam przed poludniem w szpitalu u kolezanki, kt w poniedzialek urodzila przez cc. Wyobrazcie sobie, ze pierwszy raz w zyciu widzialam tak malutkie (2-dniowe) dziecko.... To naprawade cud natury! :tak:Swoja droga kolezanka moze teraz troche sie zregenerowac, bo maluszek slodko spi, nawet nie placze, tylko troche kwili.... na razie tylko karmienie, przewijanie, mycie i luzik.... a dopiero potem sie zacznie.... real life.....;-)
Milego dzionka!

Ja tez dziś się koszmarnie czuję, ale chyba bardziej psychicznie, taka zmulona chodzę, taką mam jakąś opóźnioną reakcję. Spać mi się nie chce, mimo że jestem słaba, więc tak siedzę i się nudzę.
Serg, ja już też wysłałam swoje , a raczej nasze dane ;P
Też się trochę martwię, bo dwa dni temu poczułąm takie głaskanie, a od 2 dni nic.. Ehh, jakaś taka jestem dziwna.

reklama
Dziewczyny nie mogłam się dzisiaj powstrzymac i kupiłam body niemowlece, wydatek coprawda znikomy ale obiecałam sobie, ze dopoki nie poznam płci nic nie kupie, ale co ja zrobie ak to bylo silniejsze ode mnie:) Zgodnie z moimi przeczuiami na chlopca kupilam w kolorze niebieskim z myszka miki ;D

Do góry