w firmie w dzielnicy Szeroka :-)
jeśli chcesz więcej info to mogę napisać Ci na priv.
ewka007, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!
Ja na szerokiej nie bywam.
W jakim wieku jesteś :*?
i gdzie byłaś w szpitalu u nas w Jbiu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w firmie w dzielnicy Szeroka :-)
jeśli chcesz więcej info to mogę napisać Ci na priv.
ewka007, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!
Kurcze ja jeszcze nic nie kupiłam boję się troszkę...
wizyte mam 20... też licze ,że się dowiem.
Ja jeszcze się nie zapisałam
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pękacie ? co na rozstępy ?
Użyłam już mase różnych kremów dziś kupiłam fissan okaże się co to jest ?
Pękły mi styłu nogi troszkę...
piersi...
no i boki zaczynają...
Nie mam elastycznej skóry : ( !
Próbuje wszystkiego byleby mieć mniej...
naszczeście nie są jakieś ohydne wielkie!
Ja na szerokiej nie bywam.
W jakim wieku jesteś :*?
i gdzie byłaś w szpitalu u nas w Jbiu ?
Ja tez mam wizyte 20 tego - tylko zastanawiam się czy robić USG czy nie... w sumie to nie będzie jeszcze nawet połówkowe ale kusi możliwość zobaczenia dzidzi... - tylko za jedyne 150 zł :/
Ja mam widoczne rozstępy z przed paru lat jak brałam tabletki antykoncepcyjne to te nowe może trudniej mi się rzucają w oczy bo póki co nie widzę nowych
Ale zaczełam się smarować oliwką po kąpieli i mężuś smaruje mi brzuszek Mustelą.
I tez kupiłam ją za 69 złza 150 ml.
A swoją droga M Mnie wczoraj zabił...cały dzień od znajomych słyszałam że mam brzuszek że rosnę ja sama już z trudem się w cokolwiek ubieram a mój M Mnie pyta: "Kochanie a kiedy będziesz miała brzuszek...?" :-)
Cześć mamuśki,
ależ się tu dzisiaj dzieje.
Sergi super pomysł, już wysłałam dane
Olluchna trochę mnie podłamałaś z tym pękaniem. Tak szybko???
Ja dzisiaj nienajlepiej funkcjonuję. Wstałam dopiero o 10:30!!!! Przeraża mnie ta śpiączka, aż zła jestem na siebie. Miałam budzik na 9 nastawiony i nawet go nie słyszałam. Jak już się podniosłam to zaczęło mnie mdlić, zjadłam tylko lekkie śniadanko. Potem znowu ból głowy, no i położyłam się, bo już z tym bólem na nic nie miałam siły. Strasznie zamulam. Do tego nie ma się do kogo odezwać. M pracuje do późna, rodzice i znajomi wyjechali na urlopy, inni mają obrony,albo rodzinkę u siebie na wakacjach, a pozostali pracują. Masakracja!!!