olluchna , słyszałam o Raciborzu, no ale ja mogę nie dojechać, moja mama i babcia rodziły w tak ekspresowym tempie, że nawet Rybnik wydaje się być za daleko, od odejścia wód to wyjścia dziecka na świat 20-30minut biedaczki całe popękały, no więc jest szansa, że i mnie taki szybki poród czeka.
w każdym razie kilka moich koleżanek rodziło w Raciborzu i jedne sobie chwalą, inne wręcz przeciwnie, ale wiadomo, nie da rady każdemu dogodzić, więc my za ok miesiąc planujemy się przejechać po okolicznych szpitalach, pooglądać oddziały, porozmawiać z personelem itd., zobaczymy co nam najbardziej przypadnie do gustu, dla nas najważniejsze jest, żeby mój mąż mógł być przy porodzie i żeby po porodzie mógł bez ograniczeń do mnie przychodzić, no i ZZO, słyszałam, że jedynym pewnym szpitalem, który te 2 opcje zapewnia jest właśnie ten w Rydułtowach, ale nie wiem tego z pierwszej ręki, za miesiąc będę mądrzejsza i dam znać
a czytałaś już opinie tutaj? Fundacja Rodzi
Tamten szpital również to oferuje więc naprawde POLECAM !
Mnie przekonuje ponieważ ost. moja ciocia tam urodziła oraz to iż planuje narazie
poród w ''basenie'' może słyszałaś?
Ale nie wiem jeszcze do konca jak to bd wyglądać...
Do dziewczyn i do kupowania : Dziś naprawdę zakochałam się w takim pięknym różowym ubranku. Ale powiedziałam nie. Boje się i tyle. Odliczam jak głupia wizyte u gin. jeszcze 14 DNI !
zresztą każdy mówi dziewczynka dziewczynka... a ja czuje ,że bd psikus !
Ostatnia edycja: