kota-behemota
Q & H team
Agapa, mam nadzieję, że się uda, nie jestem fanką licytacji, bo zapominam kiedy się kończą aukcje i zwykle w ostatniej chwili ktoś przebija moją ofertę, ale nastawię sobie chyba jakieś przypomnienie na telefonie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli macie, gdzieś po drodze jakiś fajny lumpeks to moim zdaniem lepiej udać się do lumpka po ciuszki dziecięce, bo przynajmniej możecie zobaczyć na żywo jaki jest stopień zużycia tego ubranka i co ważne ubranka w lumpku są tańsze niż na allegro. Mówie co zauważyłam z własnego doświadczenia. Stałam się fanką lumpków w poszukiwaniu ubranek dziecięcych, bo tam naprawdę za niewielką kasę można znaleźć rewelacyjne ubranka po 2 -16 zł. Udało mi się w lumpku upolować kombinezon zimowy za 16 zł bodziaki w świetnej formie prawie jak nowe po 2 zł, pajace za 5zł.
Jeśli chodzi o używane ubranka dla maluszka na allegro to się do nich zraziłam. Kupiłam ostatnio na allegro kilka bodziaków na zdjęciu wyglądały rewelacyjnie jak nowe, a w rzeczywistości okazało się, że są bardziej zużyte niż te co kupiłam w lumpku i to taniej. A na zdjęciach wyglądały jak nowe. Z lumpka można wyjść z pełną siatą za 15 zł a na allegro za gorsza jakość zapłaciłam ponad 50 zł. Według mnie nie polecam używanych ciuszków na allegro.
Becia84-super ten kombinezonik aż sie buzia smieje jak na niego sie patrzy, taki słodki
Nastazja-podoba mi sie to ubranko od razu widać że bardzo chcesz chłopczyka:-)
Ja od jakiegos czasu poszukuje z moim M albo wiekszego mieszkania, albo działki albo gotowego domu-kurcze jakos cieżko idzie to co czasem ogladamy woła o pomste do nieba a ceny w Wawie kosmiczne, szukamy cos poza ale z dobrym połączeniem do miasta bo pracować niestety trzeba. Dzisiaj mam doła z tego powodu, znalazlam fajny dom ale znalazł sie ktos kto jest w stanie wylozyc gotowke za niego, my niestety kredyt a wlascicielowi sie spieszy, coz czekam dzisiaj na telefon czy tamci podpisza umowe.
No nic ogolnie mam placzliwy nastroj, znowu mnie hormony dopadły:-(
Nastazja-podoba mi sie to ubranko od razu widać że bardzo chcesz chłopczyka:-)
Ja od początku ciąży mam przeczucie że chłopiec będzie, ciekawe czy moje przeczucie sie spełni, ale nieważne jak bedzie dziewczynka też będzie super-oby tylko nie była tak zwariowana i niegrzeczna jak mamusia bo ja podobno wszystko robiłam na opak a jeść to w ogóle nie chcialam jak byłam malenka.
No nic ogolnie mam placzliwy nastroj, znowu mnie hormony dopadły:-(