Cześć dziewczyny!
Witam wszystkie nowe grudnióweczki!
Kurcze muszę nas czytać 2 razy dziennie bo na raz nie daję rady
))
U mnie też coraz bardziej pochmurno, ale do tego gorąco i duszno i znowu mi głowa pęka.
agness1-to gratuluje chłopczyka, super będziesz miala parke
Ja wczoraj na wizycie nie dowiedzialam sie płci ale czulam ze tak będzie, najważniejsze ze maluch rośnie, tylko mi sie przykro zrobiło jak gin powiedział że te bulgotki i łaskotki ktore czuje to na pewno nie maluch tylko jelita i ze mam czas ze najwczesniej kolo 20 tyg poczuje moje dziecie. Hmm moze i ma racje ale troche mi sie przykro zrobiło.
Freiya-witaj na forum
Nie chce mi się wierzyć, że tak Ci lekarz mógł powiedzieć. Ja jestem bardzo szczupła, ciąże mamy w podobnym wieku i jestem przekonana, że to co czuje to dzidzia, jelita czuję zupełnie inaczej. Czasem jak trzymam rękę na brzuchu to aż podskoczę jak mnie coś puknie. Cały czas są dla mnie zaskoczeniem te ruchy. Poza tym raz już nie mogłam zasnąć bo leżałam na prawym boku (a dzidzi podobno nie lubi na prawym) i czułam jak mi się w brzuchu coś kotłuje, położyłam się na lewy bok i spokój
)) Lekarz mi mówiła, że dzidzia jest bardzo aktywna, więc to napewno musi być to.
Qrcze tak czytam o tych Waszych zakupach i tylko mnie prowokujecie!!!! A ja bardzo się staram jeszcze nic nie kupować. Niby wiem, że ma być dziewczynka, ale następne USG dopiero 15 lipca i dopiero wtedy będę pewna. A jak przeczytałam o niespodziance jaką miała Kota to tym bardziej
))) Chociaż M pewnie by skakał z radości na takie wieści.
Jeśli chodzi o kasę to u mnie też dużo słabiej ostatnio. Ja na L4 dostaję trochę mniejszą kasę niż normalnie, a M w tym roku jakoś też ma mniej pracy, a łazienkę musimy wykończyć, bo po odbiorze mieszkania tak ją zrobiliśmy, żeby tylko można było korzystać.
Kasy nie ma a mi się marzy jakiś urlop. Ach, w tym roku chyba nie da rady...
Pozdrawiam cieplutko
))