reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
nikuss jak masz termin na 25 XII to chyba jestes dalej, niz w 7-mym tygodniu, ja mam termin na 18, a wlasnie skonczylam 9tc, jutro zaczynam 10-ty

a ja dziś umawiam się na USG prenatalne między 12 a 14 tc, muszę jechać do innego specjalisty poleconego przez moją gin, bo ona takich badań nie wykonuje. czy wy też macie zamiar takie badania wykonać?

PS. a mi dzisiaj wszystko śmierdzi...no normalnie wytrzymać już nie mogę

Ja wlasnie w srode pytalam lekarza czy na nstp wizycie da mi skierowanie na prenatalne a on na to ze sam sprawdzi czy wszystko wporzadku a skierowanie da mi dopiero na połówkowe. No i mam lekki dylemat bo bardzo bym chciala zrobic te badania ale u specjalisty ktory tylko tym sie zajmuje i ma wieksza wiedze, choc ten moj gin tez zly nie jest bo przy 1 ciazy zauwazyl wade serca.
Mysle nad tym czy nie zapisac sie panstwowo i moze ona da mi skierowanie no i moze zalapie sie za darmo bo prywatnie to 200zl :/

nikuss No właśnie ja już myślałam jak to możliwe hehehe No to GRATULACJE! :) Z suwaczkiem też miałam problem wklej link w to okno co byś pisała post :)

nikuss No właśnie ja już myślałam jak to możliwe hehehe No to GRATULACJE! :) Z suwaczkiem też miałam problem wklej link w to okno co byś pisała post :)
a na kiedy masz termin? mnie wychodzi ze jestem w 7 tygodniu i 5 dniu, termin mam na 25 grudnia a dziewczyny mówia ze dalej powinnam byc niz w 7 tygodniu, widze, ze Ty masz podobnie:)

reklama
dziewczyny, jeśli chodzi o SUWACZEK, to żeby go poprawnie wstawić, należy wejść na swój profil, później na panel kontrolny (na górze strony) i w edytuj sygnaturę (po lewej stronie) i w tamto okno trzeba wkleić odpowiedni kod

Do góry