reklama
Witam Was mamuśki i nieoficjalnie jeszcze dołączam do waszego grona w piątek mam usg i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze - wtedy będę mogła być już najprawdziwszą grudniową mamusią Buziaki dla was i spokojnych kolejnych ośmiu miesięcy
becia84
Fanka BB :)
https://www.babyboom.pl/forum/members/aga00782-44167.htmlAga00782 witamy w naszym gronie
Czarnykot gratuluję!!! Ja za chwilkę zmykam na usg! Trzymajcie kciuki za serduszko Poza tym jeśli gin wyśle mnie na L4, a czuje że po tej laparoskopii tak będzie, to czeka mnie rozmowa z szefową :/
Wpadnę do Was popołudniu. Pa pa!
Czarnykot gratuluję!!! Ja za chwilkę zmykam na usg! Trzymajcie kciuki za serduszko Poza tym jeśli gin wyśle mnie na L4, a czuje że po tej laparoskopii tak będzie, to czeka mnie rozmowa z szefową :/
Wpadnę do Was popołudniu. Pa pa!
czarnykot
dziekuje kobietki za gratulacje.Mowie Wam,ale bylam wlepiona w monitor usg hehe To moje pierwsze dziecko,wiec denerwowalam sie czy wszystko ok tam na dole....ale jak tylko zobaczylam migajacy punkcik czyli serduszko,to wszystko ze mnie splynelo Naprawde wspaniale uczucie :-)
Gratulacje dla nowych mamusiek i pozdrowienia dla Was wszystkich:-)
Gratulacje dla nowych mamusiek i pozdrowienia dla Was wszystkich:-)
a_gala
ja za dwie godziny mam wizute, ale na serduszko jeszcze sie nie nastawiam, bo jest stanowczo za wczesnie...
reklama
hejcia mamuski ja urodze swoje bejbe w grudniu na początku
obecnie 6 tydzien
laze obolała ale rodosc wielka
mam nadzieje ze minie ten okres kiedy posiadam wszystkjie objawy bo to troszke męczy he same wiecie
ciezko to przechodze
obecnie 6 tydzien
laze obolała ale rodosc wielka
mam nadzieje ze minie ten okres kiedy posiadam wszystkjie objawy bo to troszke męczy he same wiecie
ciezko to przechodze