reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam Was mamuśki i nieoficjalnie jeszcze dołączam do waszego grona :) w piątek mam usg i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze - wtedy będę mogła być już najprawdziwszą grudniową mamusią :) Buziaki dla was i spokojnych kolejnych ośmiu miesięcy :)

dziekuje kobietki za gratulacje.Mowie Wam,ale bylam wlepiona w monitor usg hehe:tak: To moje pierwsze dziecko,wiec denerwowalam sie czy wszystko ok tam na dole....ale jak tylko zobaczylam migajacy punkcik czyli serduszko,to wszystko ze mnie splynelo :tak: Naprawde wspaniale uczucie :-)

Gratulacje dla nowych mamusiek i pozdrowienia dla Was wszystkich:-)

Gratulacje dla tych mamusiek co juz widzialy serducho na usg ja jutro mam pierwsza wizyte i pewnie tez zobacze powodzenia dla wszystkich

reklama
hejcia mamuski ja urodze swoje bejbe w grudniu na początku
obecnie 6 tydzien :)
laze obolała ale rodosc wielka
:) mam nadzieje ze minie ten okres kiedy posiadam wszystkjie objawy bo to troszke męczy he same wiecie
ciezko to przechodze

Do góry