Nastazja może to być przesilenie ale zrób sobie podstawowe wyniki, krew-mocz. To kilka groszy a człowiek spokojniejszy będzie. Zaraz dni będą długie, dużo słońca i cieplej więc może energii Ci przybędzie!
Agapa daj znać co powiedział ten specjalista o wynikach Mikiego!!!
Milva ups!Opuszek to bolesne miejsce. Aż mi się siku chce na samą myśl, jak to boli przy skaleczeniu!TZ UMIERA?
Ewka zazdroszczę wypadu na koncert!
Sosnowiczanka my mamy nocnik taki (mniejszy) fokę, a drugi u mamy mojej jest(większy)taki zwyklak za 6 zł w hurtowni. Prym zaś wiedzie nakładka na WC. Tego używamy najczęściej.Brawo Alutkowi za nockę bez pieluchy!
Viola P się zapomina chyba-baty dla niego, za to, że zapomniał!Do kąta!Co do Fabiana to nie dziwię, się, że dostajesz na głowę przez jego alergie i infekcje. Ja spazmów dostaje jak Nina chora.
Nina od piątku zasmarkana, dziś i jutro i po jutrze siedzi w domu, nie idzie do żłobka. Albo choroba zmogła ją przez zmianę pogody albo ktoś znów przyprowadził dziecko do ŻŁOBKA w stanie wskazującym do POZOSTANIA W DOMU!!!!!!!!!!!!FAKEN! Dobrze, że jest ciocia i mój tata. Wspieram ją lekami jakimiś. Cały weekend przesiedziałam z nią w domu. Fajna jest, jestem z niej dumna. Chytrusek. Mówi też ładnie i wszystko. Powtarza chętnie i chętnie się uczy nowych słówek. P mówi, że zabierze ją na wakacje a ona-NIE MAMA NIE POZWALA!!!Wogle ma takie teksty, że zabiła by nie jednego dorosłego.
Zaś ja od piątku grzebałam się w dole... Kopałam dół, kładłam się w nim i dalej dołowałam. Nie wiem ;( nie wiem... i to wcale nie o pogodę chodzi... ;(((((((((((( nie wiem co dalej?!
W pracy jestem, obżerałam się cały weekend i dziś już też zjadłam 2 kanapki... Zaś dziś w pracy jestem tylko do 12:30 potem idę składać Ninkowe papiery do przedszkola na nowy rok szkolny. Pogoda nie rozpieszcza...
Dochodzę do wniosku, że powinnam sobie kupić kota. Jak większość samotnych kobiet ;D....